Pinjaman Peribadi Dari Bank. 90% Lulus - Yeidi -
Yeidi 2 - Fri 10/Aug/2012 10:38am [Last Comment]
UNTUK YG X BEKERJA,MAKAN GAJI DAN BEKERJA SENDIRI.
-LOAN DARI BANK(BUKAN PNJAMAN BLESEN@AH LONG)
-CTOS/CCRIS UNDER 50K BOLEH APPLY.
-PAYSLIP SEBULAN
-BANK STATEMENT SEBULAN

SELURUH MALAYSIA.

Salam dan Hi semua.saya adalah YEIDI.kalau sapa dah pernah terbaca thread saya sebelum ni.,harap jgn salah paham.saya buka thread lagi satu untuk org yg da terlepas nk submit hari jumaat dengan AEON.pasal thread tu last week.takut orang terlepas pandang.so sapa yg da emailkan full dokumen,tgula berita baik dari Aeon dan doakan agar urusan anda berjalan dengan lancar.

sapa yg still berminat,boleh emailkan terus
-IC PHOTOCOPY DEPAN BELAKANG(BLACK WHITE SAHAJA)
-BANK STATEMENT SEBULAN
-PAYSLIP SEBULAN
-CONFIRMATION LETTER (kalau ada)

KALAU X BEKERJA,XTRA RM10 TUK BUAT DOKUMEN.

BG YG KERJA SENDIRI:
-SSM (ENTERPRISE/SDN BHD)
-BANK STATEMENT SEBULAN
-INCOME TAX (KALAU X ADA,MASA EMAIL NNT TOLONG INFORM)
BG YG BEKERJA SENDIRI,SAYA AMIK XTRA CHARGE RM10 TUK BUAT DOKUMEN KALAU SAYA RASA DOKUMEN ANDA X STRONG.

x ada upfront dikenakan.macam thread yg lama.cuma upah runner rm10.


kalau total ccris/ctos bawah 50k,mmg potential tgi tuk approved.proses 3 hari sahaja.kalau still nk submit dengan AEON,proses 5 hari.

BANK = MAXIMUM 15K

AEON = MAXIMUM 30K

SAYA AKAN SUBMIT DOKUMEN HARI ISNIN,
BG YG BEKERJA SENDIRI,SAYA AMIK XTRA CHARGE RM10 TUK BUAT DOKUMEN KALAU SAYA RASA DOKUMEN ANDA X STRONG.sebab saya x nak submit benda yg saya rasa susah nak approve.kalau lulus,saya ada komisen saya.so mana yg logik saya akan buat.

saya amik 3% dari amount loan yg lulus.

tolong jgn suh saya emailkan kepada anda detail.sebab semua saya da kasi detail.mmg x da masa nk email2 semua.

email saya yeidi2@hotmail.com

kalau terbaca thread sebelum ni,jgn email ke email lama saya yeidi_iz@hotmail.com sebab dalam tu punya application pun still byk.

email saya,terus saya akan call anda.tq.

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Nit76 - Fri 10/Aug/2012, 11:04am
Berminat & perlukan duit untuk raya! Email sy segera niff76803@hotmail.com  
2. Edvin 2 - Fri 10/Aug/2012, 11:05am
berminat kluar epf call 0193610004  
3. Hasbudi - Fri 10/Aug/2012, 11:45am
en saya dah email no telefon kat email en atau kalau tak dapat no saya 0198601282 area sabah.tq  
4. Irdiyana - Fri 10/Aug/2012, 1:47pm
sy dh emel doc sume kt encik... 0164142436  
5. Aduka 7 - Fri 10/Aug/2012, 2:55pm
nampak cam gempak...iklan yg sebelum ni brape ramai yg dah approve?  
6. Hamizan - Fri 10/Aug/2012, 4:16pm
yeidi,sy nak try 25k..ade ccris and ctos..call sy miazn 016-6045017  
7. Rostam Ab Jalil - Fri 10/Aug/2012, 4:51pm
yeidi 2...tak reply email pun...  
8. Arish 2 - Fri 10/Aug/2012, 5:33pm
Tuan, mcm mana boleh contact! Saya mau apply....012-2195504
actiondream@gmail.com  
9. Madie 4 - Fri 10/Aug/2012, 9:49pm
Yeidi tgglkn la phone number...senang.kami nk call  
10. Jeffry 5 - Fri 10/Aug/2012, 9:55pm
Saya dah email dokumen ke email yeidi_iz@hotmail.com tapi takde reply pun.Ada sekali je Yeidi call saya lepas tu terus senyap.Saya nak tau status permohonan saya.  
11. Nit76 - Sat 11/Aug/2012, 4:08pm
Yeidi saya yg 1st response di sini pun x dapat2 call lagi! Kata akan call? Please la response, sbb masa suntuk saya perlukan duit sebelum raya ni... Saya pegang kata2 Yeidi yang kata akan submit hari isnin.
Call saya 012-9128145 niff76803@hotmail.com  
12. Yeidi 2 - Sat 11/Aug/2012, 11:46pm
kepada semua...saya akan reply anda bermula hari ahad dan ke atas...rini baru saya dapat rehat...harap paham..mgu ni full depan computer sahaja.ni saya reply balik,sebab x nk anda cop saya scammer pulak.tq  
13. Sileighty - Sun 12/Aug/2012, 6:39pm
saya pun nak buat gak.. call saya 019-3060023 atau email jesandrig@gmail.com  
14. Yeidi 2 - Sun 12/Aug/2012, 10:10pm
salam semua...saya dah x buat loan dengan aeon..kuota dah full..cuma buat dengan some bank sahaja..so da xperlu saya emailkan borang2.just emailkan saya ic depan belakang,bank statement sebulan dan juga payslip sebulan...yg xde payslip,bank statement@ x cun,bleh email kat saya ic dulu...then TOLONG TINGGALKAN NUM TEL DALAM EMAIL TU..SENANG SAYA NK HUBUNGI.TQ  
15. Yeidi 2 - Sun 12/Aug/2012, 10:12pm
KEPADA SEMUA,BY ESOK,TOLONG REFER EMAIL ANDA BALIK....TQ  
16. Zack Daneil - Mon 13/Aug/2012, 12:19am
yeidi 2 tlg call sy urgent nk pakai duit.loan lulus sy bg 10% dr jumlah loan sy. 012-6547425  
17. Kimi 5 - Mon 13/Aug/2012, 7:45am
dah email ic...mnta tlg tt ejaskan.tq  
18. Meji - Mon 13/Aug/2012, 2:02pm
Salam..sy dah antr kat email..tlg tgk kn ye..tq  
19. Thiru 5 - Mon 13/Aug/2012, 3:13pm
hi yeidi..sy dah hntrkn doc sy 2 u pd 08/08/12..tlg check trima ke x? sila maklum balas kpd sy email thiru@bt.konicaminolta.com.my..tqvm  
20. Shah22 2 - Mon 13/Aug/2012, 4:34pm
email detail shahidan21@gmail.com  
21. Anuar 149 - Mon 13/Aug/2012, 6:38pm
da email plz help...  
22. Oddeng - Mon 13/Aug/2012, 10:34pm
Assalamualaikum..
Saya dah email jugak tuan..
Harap dapat usahakan..memang x ada sen nak raya ni bang..
Please call or reply..
014-733 4434  
23. Yeidi 2 - Tue 14/Aug/2012, 6:55am
salam.update skit.proses 48jam sahaja.tarikh tutup rabu petang.tq.sapa berminat boleh trus emailkan dokumen yg saya nyatakan.kuota da agak byk.few person saja lagi.tq  
24. Shahida 14 - Tue 14/Aug/2012, 9:50am
Sy dah email smlm dpt x  
25. Hafiz 370 - Tue 14/Aug/2012, 12:26pm
hi yeidi sy berminat email detail mohammedhafiz.abrahhim@infineon.com  
26. Khairul Izzat - Tue 14/Aug/2012, 2:06pm
Salam.saya bekerja sendiri dan saya berminat sila email saya di donezatv8055@gmail.com  
27. Udinteror - Tue 14/Aug/2012, 9:48pm
dh ade yg lulus ke?sila comment disini  
28. Nit76 - Wed 15/Aug/2012, 10:56am
Permohonan sy dah submit smlm. Apa2 pun tggu 48 jam tgk mcm mana. Harap ok  
29. Faelryyan - Wed 15/Aug/2012, 11:36am
Kenapa masih takde jawapan ni? Saya dh hantar jumaat lepas... Boleh dpt ke tak sbnrnya ni? Ada yg dh dapat ke?  
30. Udinteror - Wed 15/Aug/2012, 1:03pm
ade sape2 dh dpt leh comment la kt sini  
31. Xxx81 - Wed 15/Aug/2012, 1:05pm
bro...dokumen da send..nape x reply?kuota ade lg ke x?  
32. Alvin 8 - Wed 15/Aug/2012, 2:27pm
Yeidi , ada updatekah yang submit last Thurdays .Can get it or not .
alvinloh19@yahoo.com.my  
33. Zack 184 - Wed 15/Aug/2012, 4:11pm
Ini scam la. Walaupun caj runner
RM 10 atau RM 20,tapi kalau 50 atau 100 orang ,jumlahnya banyak.  
34. Udinteror - Wed 15/Aug/2012, 4:19pm
zack ko dh submit kt die bile?  
35. Yeidi 2 - Thu 16/Aug/2012, 10:31am
bila pun cakap org scam.fikir rasional lah skit.saya x terpikir pun mcm tu awak dah pikir smp mcm tu.hebat betol.jgn senang2 nk menuduh org kat sini.jujur ckp,duit runner kebanykan saya yg kuar duit sdiri.so jgnla menuduh org melulu x tentu pasal.pikir skit pasl org lain.asyik2 semua scam.xder ke yg pikir positif skit.yg da approve tu commentla kat sini.kalau saya sdiri point sumbody yg approve,mesti kata scam jugakkan.anyway tq for the comment.  
36. Yeidi 2 - Thu 16/Aug/2012, 10:35am
ZACK saya view semua comment awak mmg condem org.big applausela.ada je yg tipula,x betolla.tu saya cakap,kekadang org mcm awak ni la yg slalu bg bad thinking kat org.x salah nk secure,tp berpada2la.cakap main hambur je.  
37. Amir 117 - Thu 16/Aug/2012, 10:38am
yeidi,mcm mana dgn cust sy tuh..xkan xbole buat??please give me a call,susahnya nak contact,memang xdapat je...  
38. Ntahsaperaku - Thu 16/Aug/2012, 11:24am
yeidi...mcm mana status loan sy? tqvm  
39. Alvin 8 - Thu 16/Aug/2012, 11:48am
Yeidi , I wait for yours update from you as per sms yesterday on my appilcation .  
40. Udinteror - Thu 16/Aug/2012, 11:48am
ade yg dah dpt comment la kt sini.share2 skit.  
41. Eloka - Thu 16/Aug/2012, 12:40pm
dia dh off hp dh...kata dh ada yg approve..nape takde yg komen..ke saje nk elakkan diri...smlm kol..kata nk reply kol ptg atau mlm..haram xde..harini kol pun x angkt2..hp pun dh ttp...  
42. Wanie 48 - Thu 16/Aug/2012, 3:07pm
bru td En Yeidi sms,katanya loan sya x berjaya..:(  
43. Bizboss - Thu 16/Aug/2012, 3:41pm
td die marah...xtentu pasal..pada hal tanye die submit aeon mana jer...smpi skang xjwb2..ckp jgn tipu sbb aku mengharap...die marah2 xtentu hala...pelik lak...tanya aeon tiada dlm sistem pn lagi  
44. Mohd Khairul Nizam Bin Mohayan - Thu 16/Aug/2012, 3:54pm
biz boss ... harapan tipislah .... aku dia reply permohonan tidak berjaya ... lepas tu bila aku call AEON sendiri, tak ada apa apa pun loan di atas nama aku. senang cerita nama aku tak ada dalam system yang mengatakan aku ada apply loan .... aku call hp dah tak berangkat dan berbunyi dah ...

makanya kita ini di tipu  
45. Bizboss - Thu 16/Aug/2012, 4:11pm
yeidi ni msj mrh td..die kata bg no.akaun die nk bg lek rm10 tu die kte asik kata die tipu je...bukan aku sorng nk tgk,ramai lagi apply...siot tol...  
46. Ntahsaperaku - Thu 16/Aug/2012, 8:01pm
aku pon x berjaya...  
47. Yeidi 2 - Thu 16/Aug/2012, 8:52pm
bizboss,seriusly aku x tau kenapa ko marah sgt.then eloka,bila masa aku off hp.ni saya still boleh reply korg semua.apa yg tpu.kalau ada apa2 cakapla cara baik2.

tuk bizboss,saya da kasi sebb kenapa x lulus,check dulu sebabnya.then post kat cni balik.apa yg aku cakap betol x.

N TUK SEMUA YG X LULUS,SAYA MINTAK MAAF LG SKALI.DAN YG LULUS TOLONGLA POST JUGAK.TD BUKAN MAIN CAKAP NK POST.SAYA TGU POST KORANG YG LULUS.SEBAB KALAU SAYA KATA SDIRI ADA ORG LULUS,ORG2 MCM BIZBOSS CONFIRM X PCAYA.

MINTA TLG SGT PADA YG LULUS.TQ  
48. Udinteror - Thu 16/Aug/2012, 10:37pm
en yeidi mcm ner saya nye permohonan?
saya x dpt msg dr pihak encik lg.lulus ke x ye?  
49. Zaimiro - Thu 16/Aug/2012, 11:00pm
PROMOSI AIDILFITRI SELURUH K.L & SELANGOR SEHINGGA 31/8/2012..

**PINJAM RM1000 DAPAT RM1000 DALAM TANGAN TANPA CHARGE PEMPROSESAN**

APA TUNGGU LAGI...JOM MERIAH KAN RAYA TAHUN NI..

SIAPA LAYAK ?

* KAKITANGAN KERAJAAN ALU-ALUKAN
* GOLONGAN SWASTA
* GOLONGAN PENCEN/SOCSO/PERUNTUKAN
* MENUNGGU WANG KWSP (WANTED EPF) -UMUR 50 & 55 TAHUN-


KELEBIHAN YANG ADA PADA KAMI ;-

-BLACKLIST,CTOS,C-CRIS LAYAK MEMOHON
-PEMPROSESAN HANYA 1 JAM (mengikut terma&syarat)
-MAKLUMAT DI RAHSIAKAN
-DAPAT DUIT HARI YANG SAMA

DOKUMEN DIPERLUKAN :-
- IC COPY
-SLIP GAJI 3BULAN TERKINI
-STATMENT BANK 3 BULAN TERKINI
-BIL AIR/API TERKINI

BERMINAT SMS 0166865771 - ZAI  
50. Nak Loan - Fri 17/Aug/2012, 7:43am
org len dh dpt keputusan cuma saya x dapat2 lg?saya sent hari selasa ari tu tp x de pon keputusan  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 76 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..