Pinjaman Peribadi Co-opbank Pertama
Adriana Mika - Thu 10/Jan/2019 2:30am [Last Comment]
Anda ada masalah berikut :
✖️ Blacklist
✖️ Akpk (Masih ada kelayakan 60% dalam payslip)
✖️ Saa
✖️ Komitmen tinggi
✖️ Susah nak lulus

Nak tak tahu kelebihan bank kami :
✅ Mudah lulus
✅ Komitmen tinggi & blacklist boleh mohon
✅ Komitmen tinggi & blacklist badan berkanun &Glc boleh mohon
✅ Kadar tetap 4.15%
✅ Pinjaman maksimum Rm200k
✅ Kelayakan 60% potongan*

Memperkenalkan Pinjaman Peribadi Coop Bank Pertama untuk
AG(kerajaan) Tetap,
Kerajaan negeri,
Anak syarikat kerajaan negeri yang ada Biro angkasa,
Badan Berkanun, Glc yang ada Biro Angkasa.

Kebanyakan bank perlukan anda untuk selesaikan blacklist dahulu, dengan kami anda boleh direct tutup dengan pinjaman

Akpk pun boleh mohon, caranya...
Jika anda menghadapi Blacklist, Akpk, Saa, Komitmen tinggi dan Susah nak lulus,
anda memang kena dapatkan Pinjaman Peribadi Coop Bank Pertama.

Tak nak ke sebab kebanyakan bank perlukan anda untuk selesaikan blacklist dahulu,
dengan kami anda boleh direct tutup dengan pinjaman?caranya..?

Tau tak akpk pun boleh mohon, caranya...??

Tak nak ke ??? Tengok apa pelanggan kami kata :

Kini saya tidak ragu lagi, mudah sangat mohon, lulus pon senang. AADK, Encik Samsul

Memang lulus!, pergi tempat lain memanjang alasan tak lepas Pdrm, Encik Hafifi

Jika anda serius untuk mendapatkan pinjaman, inilah caranya!

Ok, bagaimana nak dapatkan pinjaman ni?
leceh tak mohon?

Mungkin itu yang anda fikirkan sekarang ni.

Senang sahaja, untuk dapatkan pinjaman ini, anda boleh hubungi kami melalui:
📲 Call kami di 0122741671
📲 Sms kami di 0122741671
📲 Whatsapp kami di
https://wasap.my/60122741671
📲Hubungi kami di
https://fb.me/coopbankpertama
https://www.instagram.com/coopbankpertama/

p/s : Kalau saya lambat reply jangan marah, tengah layan client happy sesangat lulus, sign, disburse duit cepat.

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Adriana Mika - Fri 11/Jan/2019, 12:53am
Mungkin ada yang masih ragu , sama ada anda swasta atau tidak, boleh refer pada kami dengan
https://wasap.my/60122741671

contoh :
Bank Simpanan Nasional merupakan badan kerajaan, layak untuk lulus pinjaman dengan bank kami
Co-opBank Pertama, Putrajaya  
2. Adriana Mika - Fri 11/Jan/2019, 11:35pm
baru sahaja petang ni setel satu special kes, komitmen tinggi, blacklisted lagi, cukup2 makan aja ,client submit hari isnin lepas, dokumen tak cukup, jadi proses apa yang ada, hari semalam submit, pagi ni sign, on da spot duit disburse. biar kami setelkan masalah kewangan anda  
3. Pinjaman Peribadi Berlesen 317 - Tue 4/Jan/2022, 10:19am
Offer loan !!!!!!!!!!
Kepada pelanggan yg loan baru with syarikat kamu !!!
Document yg kita diperlukan
-slip gaji (3 bln terkini)
-bil air /api
-syarat-syarat kelulusan
kita boleh tolong selesaikan masala kewamangan kamu.
kami ada bagus/mesrah/murah/cepat dan kerahsiaan service !
jangan tunggu lagi
**Sesiapa yang membawa peminjamakan diberikan komisen
Kami sedia membantu anda...
anda berminat blh terus whatsap saya sekarang :
012-9389277 KENNY  

Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..