Pinjaman Peribadi 0122373911
Siti Syarah1221 @ Multigain Entity Sdn Bhd
Tue 10/Aug/2021 4:05pm [Last Comment]
💯Syarikat Pinjaman Wang Berlesen 💯
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN 📍MELAKA
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
✔Sektor Kerajaan
✔PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
✔Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
✔Tanpa Penjamin
✔SETTLE Pinjaman Tempat Lain
✔Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Kredit Komuniti 3 - Tue 10/Aug/2021, 5:55pm
Perlukan Modal Untuk Mengembangkan Bisnes?
Kami Boleh Membantu Anda Dalam Proses Cepat Kelulusan Pinjaman Tunai Anda Hari Ini

☑️Kelulusan Dalam Tempoh 24Jam
☑️Jumlah Pinjaman Tinggi
☑️Bayaran Balik Fleksibel
☑️Tanpa Bayaran Atau Caj Pendahuluan

Syarikat Berdaftar & Berlesen

📌Maklumat Dijamin Sulit
📌Dokumen Yang Mudah

📑 Ic & SSM

📲 Untuk Sebarang Bantuan Dan Pertanyaan Atau Semakan Kelayakan Sila Click Link 👇

https://was.me/601151641136  
2. Pinjaman Delta 2 - Wed 11/Aug/2021, 9:16am
Promosi Pinjaman Loan 1.5% Ni, Tanpa Deposit. Senarai Hitam, CTOS/CCRIS Layak Memohon.
Mohon Online atau Hubungi/Wssp Kami 016-3928746
# Kadar faedah serendah 1.5%
# lulus dalam 1/2 jam sahaja
# terima senarai hitam/ccris ctos/akpk/bankrup
# pekerjaan swasta & kerajaan layak & badan berkanun layak
# pembayaran balik fleksibel mengikut kemampuan
# boleh menolong menyelesaikan pinjaman disyarikat lain
# dapat duit atas tangan selepas buat settlement
# kelulusan senang
Hubungi kami skrg atau perlu wssp sahaja link dibawah
https://www.wasap.my/60163928746/loan  
3. Starloan - Wed 11/Aug/2021, 10:00am
WHATSAPP ☎️
https://www.wasap.my/60162972319

EFORM ⬇️⬇️⬇️
http://suryahanim91.wixsite.com/sungateavenuesdnbhd

💥💥💥PROMOSI MERDEKA💥💥💥
💥💥💥PINJAMAN UTK WARGA KL&SELANGOR💥💥💥
✔ PENGELUAR I-CITRA
✔ SEKTOR KERAJAAN
✔ SEKTOR SWASTA (GAJI CASH DITERIMA)
💯 KADAR FAEDAH 1.5%
💯 TANPA DEPOSIT
💯 CASH REBATE

WHATSAPP ☎️
https://www.wasap.my/60162972319

EFORM ⬇️⬇️⬇️
http://suryahanim91.wixsite.com/sungateavenuesdnbhd  
4. Pinjaman Tanpa Upfront - Wed 11/Aug/2021, 11:00am
✨PINJAMAN I-CITRA✨
MULTI RAINBOW EXPRESS SDN BHD (TAMAN MELAWATI)
✅Ada office tetap
✅ Berdaftar dengan KPKT
❌ Tiada upfront/ wang pendahulun

Terbuka kpd:
☘️Kakitangan Kerajaan
☘️ Pekerja Kilang
☘️ Pekerja Swasta
☘️Perkeso
☘️ Pencen
☘️Penerima I-CITRA

Dokumen Yang Perlu utk Pinjaman I-CITRA:
* IC
* STATEMENT KWSP
* STATEMENT LULUS I-CITRA
*JADUAL PEMBAYARAN I-CITRA
* BIL API/AIR
AREA:
📍 KUALA LUMPUR
📍 SELANGOR

Untuk pertanyaan lanjut,
Hubungi sy Ita📱:
https://wa.me/60162094333
https://wa.me/60162094333
https://wa.me/60162094333

Boleh juga layari website kami:
http://Multirainbowexpress.my  
5. Mr Jeff - Wed 11/Aug/2021, 11:06am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
6. Mastura 118 - Wed 11/Aug/2021, 11:13am
Korang urgent nak guna duit ? Takut nak apply sebab takut ahlong?
PM: http://www.wasap.my/601161914117/nakloan

Jangan risau company kita berdaftar dengan KPKT dan kita alu-alukan customer datang tengok sendiri office dan lesen kita.
Jum datang office kita cuba bantu anda sampai setel masalah!
PM: http://www.wasap.my/601161914117/nakloan

TAWARAN TERHEBAT
INTEREST 1.5%
GAJI BANK / CASH BOLEH MOHON
MAX SEHINGGA 8X -12X GAJI
KELULUSAN 1 JAM
BAYARAN AUTODEBIT, JOMPAY
JADUAL BAYARAN FLEXIBLE
AREA KL/SEL  
7. Nadia Loan - Wed 11/Aug/2021, 1:29pm
PINJAMAN I-CITRA APPLY SEKARANG !!
COMFIRM LULUS !!!

KL & SELANGOR
⛔ TIADA BAYARAN DEPOSIT ⛔ TANPA PENJAMIN
Dokumen Yang Perlu Dibawa:
* IC
* STATMENT KWSP
* STATMENT LULUS I-CITRA
* BIL API/AIR
* 3BULAN BANK STATMENT (I-CITRA)
Tekan di sini :
https://www.wasap.my/60163519964/M
https://www.wasap.my/60163519964/M
¬¬PINJAMAN PERIBADI (PAYMENT RENDAH)016-3519964
**KUALA LUMPUP & SELANGOR**

https://forms.gle/rZQ7yFUXWD39uJLB9
https://www.wasap.my/60163519964/M
https://www.wasap.my/60163519964/M

⛔ TIADA BAYARAN DEPOSIT ⛔ TANPA PENJAMIN
KERAJAAN
SWASTA
PENCEN / SOCSO
GAJI MELALUI BANK !!!
COVER AREA , KL& SELANGOR

LOAN CASH DAPAT SERTA MERTA HARI INI
COMPANY BERDAFTAR
Tak terima BAYARAN PENDAHULUAN
ADA OFFICE UNTUK BERURUSAN
COMFORM LOAN START FROM INTEREST 1.5%

UNTUK PERTANYAAN BOLEH CALL/SMS/WHATSAPP
https://www.wasap.my/60163519964/M
https://www.wasap.my/60163519964/M  
8. Mr Jeff - Wed 11/Aug/2021, 2:52pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
9. Ewt - Thu 12/Aug/2021, 9:34am
✌Adakah anda risau kerana DUIT setip bulan TIDAK mencukupi?? 
✌JANGAN risau anda boleh cari kmi untuk menyelesaikan masalah anda!!! 
✌KAMI daripada PINJAMAN WANG BERLESEN💲 

https://api.whatsapp.com/send?phone=60178777587 
INTEREST SERENDAH 1.5%💲 

Tiada PENJAMIN & WANG PENDAHULUAN. 

💲💰Pinjam RM5000 dapat RM5000💰💲 

Keistimewaan syarikat kami: 
👉👉tempoh bayaran bulanan 
👉👉blacklist bank, CTOS, CCRIS layak memohon 
👉👉proses pinjaman segera, mudah, mesra dan selamat 
👉👉 pelan ansuran bayaran yg fleksible 
👉👉 selesaikan pinjaman di tempat lain 
👉👉 diskaun penyelesaian awal 


Hubungi Kami Di Talian: 
📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH 📲📲📲📲📲📲 
📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH📲📲📲📲📲📲 
📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH📲📲📲📲📲📲 
☎ (SMS, WHATSAPP, Call)  
https://api.whatsapp.com..  
10. Anna Juewita - Thu 12/Aug/2021, 9:37am
Pekerjaan anda terjejas disebabkan pendamik ini???
Bimbang gaji terjejas ??
Bantuan diterima tidak cukup untuk perbelanjaan ??

Jom semak kelayakan anda dengan saya🙋‍♀️💸 Free je.
Sediakan dokumen lengkap 📄
📌 Slip gaji 3 bulan terkini
📌 Bank statement 3 bulan terkini
📌 Bil elektrik / bil air
📌 Penyata KWSP
📌 Offer letter
📌 Kad pengenalan
Boleh hubungi saya terus untuk maklumat
📲 http://www.wasap.my/601133785239/annaNakLoan
☎️ 01133785239 💕 ᵃⁿⁿᵃ ʲᵘᵉʷⁱᵗᵃ 💕
💌 annajuewita@gmail.com

Keistimewaan kami👇
🎉 Proses pantas !
🎉 Bayaran bulanan autodebit
🎉 Tempoh bayaran balik fleksibel & mengikut kemampuan anda
🎉 Boleh tolong menyelesaikan pinjaman di syarikat lain
🎉 Maklumat peminjam rahsia & sulit
🎉 Interest serendah1.5%
🎉 YANG PENTING SEKALI --> ❌TANPA DEPOSIT & ❌TANPA PENJAMIN ‼️‼️

K L | S E L A N G O R

💜 Gaji cash? ANDA LAYAK!! (t&c)
💜 Gaji bersih re..  
11. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Thu 12/Aug/2021, 10:07am
Loan Company yang Blh Dipercayai
Cover Area 🚩KLANG🚩SHAH ALAM 🚩SUBANG 🚩PUCHONG 🚩PJ 🚩SELANGOR 🚩KUALA LUMPUR
PINJAMAN TERBUKA KEPADA :
- KERAJAAN / SWASTA
- PENCEN / PERKESO

Keistimewaan syarikat kami:
➡Tanpa Pegang Kad ATM
➡Faedah Serendah 1.5% Sebulan
➡Blacklist/Ctos/Ccris LAYAK MEMOHON
➡Pinjaman Lebih Dari MAX Dari Gaji Bersih
➡Boleh Settle pinjaman kat tempat lain, dan dapat cash atas tangan
➡Tempoh Bayaran Dari 6 – 36BLN @ Flexible Bayaran
➡Kelulusan 30 Minit dg dokumen complete
➡Kelulusan hingga 80%
➡Dokumen ringkas dan mudah
📌CTOS /* CRISS /* BLACKLIST /* PESARA /* SWASTA /* KERAJAAN

Sila hubungi sy sekiranya anda memerlukan atau berminat :
Cik Liza 📲 018-366 6438 ( Call / Wasap / Telegram )
Website : https://www.ynsloan4u.com

Semak KELAYAKAN secara ONLINE ⬇⬇⬇
http://www.wasap.my/60183666438/mloan4u
http://www.wasap.my/60183666438/mloan4u
http://www.wasap.my/60183666438/mloan4u  
12. Wang Maju Trading - Thu 12/Aug/2021, 11:40am
BEST PERSONAL LOAN💰
WANG MAJU TRADING

💡LOAN LULUS DALAM 2JAM💡
✔Black List Bank
✔Baru Kerja 3Bulan
✔Gaji Rendah Bawah Seribu
✔Bank Reject Sebab Commitment Tinggi
✔Ccris Ctos Tak Cantik

💡Cepat - Mudah - Selamat💡
👉Pekerja kerajaan, swasta
👉Pekerja Kilang
👉Bayaran ikut kemampuan
👉Maklumat dirahsiakan
👉Tanpa penjamin, cagaran
👉Tanpa deposit!

AREA:
📍 KUALA LUMPUR
📍 SELANGOR
📍 NEGERI SEMBILAN

Whatsapp/call AINA📞
https://wa.me/60176603337?text=Pm+loan
https://wa.me/60176603337?text=Pm+loan
https://wa.me/60176603337?text=Pm+loan  
13. Mr Jeff - Thu 12/Aug/2021, 11:58am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
14. Ewt - Thu 12/Aug/2021, 12:56pm
✌Adakah anda risau kerana DUIT setip bulan TIDAK mencukupi?? 
✌JANGAN risau anda boleh cari kmi untuk menyelesaikan masalah anda!!! 
✌KAMI daripada PINJAMAN WANG BERLESEN💲 

https://api.whatsapp.com/send?phone=60178777587 
INTEREST SERENDAH 1.5%💲 

Tiada PENJAMIN & WANG PENDAHULUAN. 

💲💰Pinjam RM5000 dapat RM5000💰💲 

Keistimewaan syarikat kami: 
👉👉tempoh bayaran bulanan 
👉👉blacklist bank, CTOS, CCRIS layak memohon 
👉👉proses pinjaman segera, mudah, mesra dan selamat 
👉👉 pelan ansuran bayaran yg fleksible 
👉👉 selesaikan pinjaman di tempat lain 
👉👉 diskaun penyelesaian awal 


Hubungi Kami Di Talian: 
📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH 📲📲📲📲📲📲 
📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH📲📲📲📲📲📲 
📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH📲📲📲📲📲📲 
☎ (SMS, WHATSAPP, Call)  
https://api.whatsapp.com..  
15. Mr Jeff - Thu 12/Aug/2021, 3:35pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
16. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Thu 12/Aug/2021, 3:46pm
Anda Mempunyai Pijaman di Syarikat Lain? Interest Tinggi Dah Bayar Lama Loan Masih Tak Kurang? Kita Sedia Membantu Anda, Sila Hubungi Cik Liza ~ 018-366 6438 / 018-366 6438 / 018-366 6438

🌸 Yns Resources Sdn Bhd ( Port Klang )
🌸 No.Office : 03-3163 0200
🌸 HP : 018-366 6438
🌸 Website Link : http://www.ynsloan4u.com

🌟 Lulus Dalam Masa 1 Jam 🌟
👉 Bayaran Auto Debit
👉 Tanpa Pegang Kad Atm
👉 Tanpa Penjamin
👉 Tanpa Cagaran
👉 Tanpa Upfront
👉 Blacklist Layak
👉 Dokumen Ringkas
🚘COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )

𝐒𝐄𝐌𝐀𝐊𝐀𝐍 𝐊𝐄𝐋𝐀𝐘𝐀𝐊𝐀𝐍 𝐀𝐃𝐀𝐋𝐀𝐇 𝐏𝐄𝐑𝐂𝐔𝐌𝐀
𝐂𝐋𝐈𝐂𝐊 𝐋𝐈𝐍𝐊 𝐃𝐈𝐁𝐀𝐖𝐀𝐇
👇👇👇👇👇👇👇👇
http://www.wasap.my/60183666438/smartmloan
http://www.wasap.my/60183666438/smartmloan
http://www.wasap.my/60183666438/smartmloan  
17. Ewt - Thu 12/Aug/2021, 5:37pm
✌Adakah anda risau kerana DUIT setip bulan TIDAK mencukupi?? 
✌JANGAN risau anda boleh cari kmi untuk menyelesaikan masalah anda!!! 
✌KAMI daripada PINJAMAN WANG BERLESEN💲 

https://api.whatsapp.com/send?phone=60178777587 
INTEREST SERENDAH 1.5%💲 

Tiada PENJAMIN & WANG PENDAHULUAN. 

💲💰Pinjam RM5000 dapat RM5000💰💲 

Keistimewaan syarikat kami: 
👉👉tempoh bayaran bulanan 
👉👉blacklist bank, CTOS, CCRIS layak memohon 
👉👉proses pinjaman segera, mudah, mesra dan selamat 
👉👉 pelan ansuran bayaran yg fleksible 
👉👉 selesaikan pinjaman di tempat lain 
👉👉 diskaun penyelesaian awal 


Hubungi Kami Di Talian: 
📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH 📲📲📲📲📲📲 
📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH📲📲📲📲📲📲 
📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH📲📲📲📲📲📲 
☎ (SMS, WHATSAPP, Call)  
https://api.whatsapp.com..  
18. Mr Jeff - Fri 13/Aug/2021, 9:59am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
19. Nurida Fatini - Fri 13/Aug/2021, 10:10am
KAMI MENAWARKAN PINJAMAN MUDAH DENGAN INTEREST PALING RENDAH!!!!!
JOM SEMAK KELAYAKKAN ANDA SEKARANG!!
HANYA PERLU SEDIAKAN
-> mykad
-> Statment bank 3bulan
-> payslip 3bulan
Keputusan kelayakkan secepat mungkin
JIKA ANDA MEMPUNYAI MASALAH SEPERTI
* 𝐂𝐓𝐎𝐒
* 𝘽𝙇𝘼𝘾𝙆𝙇𝙄𝙎𝙏
* 𝐂𝐑𝐈𝐒𝐒
* 𝓐𝓚𝓟𝓚
* 𝔹𝔸ℕ𝕂ℝ𝕌ℙ𝕋ℂ𝕐
ANDA LAYAK UNTUK MEMOHON
SIAPA YG LAYAK MEMOHON???
* 𝒦𝐸𝑅𝒥𝒜 𝒮𝒲𝒜𝒮𝒯𝒜 @ 𝒢𝒪𝒱
* ℙ𝔼ℕℂ𝔼ℕ @ ℙ𝔼ℕ𝔼ℝ𝕀𝕄𝔸 ℙ𝔼ℝ𝕂𝔼𝕊𝕆
* 𝙿𝙴𝙽𝙴𝚁𝙸𝙼𝙰 𝙱𝙰𝙽𝚃𝚄𝙰𝙽 𝚂𝚆𝙰𝚂𝚃𝙰 @ 𝙳𝚁 𝙶𝙾𝚅
* 𝐏𝐎𝐋𝐈𝐒 @ 𝐓𝐄𝐍𝐓𝐄𝐑𝐀(T&C)

JIKA ADA SEBARANG PERTANYAAN BOLEH TERUS HUBUNGI SY😘
WHATSPP ATAU CALL SAYA SEGERA
https://wa.me/601128606055/PINJAMAN
https://wa.me/601128606055/PINJAMAN
https://wa.me/601128606055/PINJAMAN  
20. Ewt - Fri 13/Aug/2021, 10:12am
✌Adakah anda risau kerana DUIT setip bulan TIDAK mencukupi?? 
✌JANGAN risau anda boleh cari kmi untuk menyelesaikan masalah anda!!! 
✌KAMI daripada PINJAMAN WANG BERLESEN💲 

https://api.whatsapp.com/send?phone=60178777587 
INTEREST SERENDAH 1.5%💲 

Tiada PENJAMIN & WANG PENDAHULUAN. 

💲💰Pinjam RM5000 dapat RM5000💰💲 

Keistimewaan syarikat kami: 
👉👉tempoh bayaran bulanan 
👉👉blacklist bank, CTOS, CCRIS layak memohon 
👉👉proses pinjaman segera, mudah, mesra dan selamat 
👉👉 pelan ansuran bayaran yg fleksible 
👉👉 selesaikan pinjaman di tempat lain 
👉👉 diskaun penyelesaian awal 


Hubungi Kami Di Talian: 
📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH 📲📲📲📲📲📲 
📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH📲📲📲📲📲📲 
📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH📲📲📲📲📲📲 
☎ (SMS, WHATSAPP, Call)  
https://api.whatsapp.com..  
21. Nur Ida - Fri 13/Aug/2021, 11:02am
ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA 👋🏻
ANDA MEMPUNYAI MASALAH KEWANGAN 💰 ?? ANDA TIDAK PERLU RISAU, KAMI BOLEH BANTU ANDA!! PINJAMAN PERIBADI YANG BOLEH DIPERCAYAI💯 !!*
Cover Area 👉 KLANG / SELANGOR / SHAH ALAM / SUBANG / PUCHONG / PJ / KL !!

📌 Lulus Dalam Masa 1 Jam
📌 Tanpa Pengang kad ATM ( Bayaran Secara Auto Debit )
📌 Tanpa Penjamin
📌 Tanpa Upfront
📌 Dokumen Ringkas

SYARAT KELAYAKAN 📢 📢 📢
✔️ Pinjaman Kerajaan / Swasta
✔️ Pinjaman Pesara / Pencen
✔️ Pinjaman Perkeso / Socso
✔️ Pinjaman Pekerja Kilang
✔️ Pinjaman Zakat / OKU / JKM / I-Citra

🌐 Website Link : http://www.ynsloan4u.com
YNS Resources Sdn Bhd ( Port Klang )
No Office ☎️ 03-3163 0200
No Handphone 📲 Cik Ida 016 - 606 3644 (Whatsapp / Call / Telegram)
http://wasap.my/0166063644/ynsmloanida
http://wasap.my/0166063644/ynsmloanida
http://wasap.my/0166063644/ynsmloanida  
22. Mr Jeff - Fri 13/Aug/2021, 11:32am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
23. Mr Jeff - Fri 13/Aug/2021, 11:32am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
24. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Fri 13/Aug/2021, 12:44pm
Cover Area 🚩KLANG 🚩SELANGOR 🚩SHAH ALAM 🚩PUCHONG 🚩PJ 🚩KUALA LUMPUR
Pinjaman Terbuka Kepada :
🌸 Kerajaan
🌸 Swasta
🌸 Pencen
🌸 Perkeso
🌸 I-Citra

Keistimewaan syarikat kami :
✩ interest yg paling rendah di pasaran
★ tanpa pegang kad atm (Bayaran Secara Auto Debit)
✩ pelan ansuran bayaran yg fleksible
★ rekomen kawan blh dpt komisen
✩ blacklist bank, ctos, ccris juga layak memohon
★ tempoh bayaran bulanan 6 bulan hingga 36 bulan
✩ document ringkas

Sy sekarang boleh membuat semakan Online serta-merta di Whatassp Link :
http://wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://wasap.my/60183666438/ynsmloan

Cik Liza 📲 018-366 6438 (Wasap/Call/Telegram)
Website Link : http://www.ynsloan4u.com
Office Number ☎️ 03-3163 0200
🚘 COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE (T&C APPLY)  
25. Ewt - Fri 13/Aug/2021, 12:55pm
🌹𝒲𝐸 𝒫𝑅𝐸𝒮𝒯𝒜𝒮𝐼 𝒞𝒜𝒫𝐼𝒯𝒜𝐿🌹
“Serious laa semua pinjaman kena bayar Lawyer Fee, Stamping Fee & Deposit dulu ke?”
“Tidakk! Kami pinjaman berlesen tidak ambil deposit Yang ambil deposit adalah SCAMMER ! Mana masuk akal kalau nak pakai duit lagi kena keluarkan duit? . Proses kami semuanya PERCUMA

Selamat Sejahtera🌷 Anda memerlukan wang untuk meniaga kecil-kecilan, Selesaikan bill tertunggak & Lain-lain ?

Interest serendah 1.5% , Full Loan Tiada Potongan❗️
💲💰Pinjam RM5000 dapat RM5000💰💲 
Tiada PENJAMIN & WANG PENDAHULUAN. 

📍Mempunyai masalah Blacklist,Ctos,Ccris?
📍Bekerja dalam sektor Kerajaan&Swasta? Anda layak memohon .
📍Proses PERCUMA & Tanpa wang pendahuluan🤗

Hubungi Kami Di Talian: 
📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH 📲📲📲📲📲📲 
https://api.whatsapp.com/send?phone=60178777587  
26. Mr Jeff - Fri 13/Aug/2021, 3:00pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
27. Ewt - Fri 13/Aug/2021, 5:49pm
🌹𝒲𝐸 𝒫𝑅𝐸𝒮𝒯𝒜𝒮𝐼 𝒞𝒜𝒫𝐼𝒯𝒜𝐿🌹
“Serious laa semua pinjaman kena bayar Lawyer Fee, Stamping Fee & Deposit dulu ke?”
“Tidakk! Kami pinjaman berlesen tidak ambil deposit Yang ambil deposit adalah SCAMMER ! Mana masuk akal kalau nak pakai duit lagi kena keluarkan duit? . Proses kami semuanya PERCUMA

Selamat Sejahtera🌷 Anda memerlukan wang untuk meniaga kecil-kecilan, Selesaikan bill tertunggak & Lain-lain ?

Interest serendah 1.5% , Full Loan Tiada Potongan❗️
💲💰Pinjam RM5000 dapat RM5000💰💲 
Tiada PENJAMIN & WANG PENDAHULUAN. 

📍Mempunyai masalah Blacklist,Ctos,Ccris?
📍Bekerja dalam sektor Kerajaan&Swasta? Anda layak memohon .
📍Proses PERCUMA & Tanpa wang pendahuluan🤗

Hubungi Kami Di Talian: 
📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH 📲📲📲📲📲📲 
https://api.whatsapp.com/send?phone=60178777587  
28. Kenny - Sat 14/Aug/2021, 8:39am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
29. Mr Jeff - Sat 14/Aug/2021, 9:49am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
30. Ewt - Sat 14/Aug/2021, 9:58am
🌹𝒲𝐸 𝒫𝑅𝐸𝒮𝒯𝒜𝒮𝐼 𝒞𝒜𝒫𝐼𝒯𝒜𝐿🌹
“Serious laa semua pinjaman kena bayar Lawyer Fee, Stamping Fee & Deposit dulu ke?”
“Tidakk! Kami pinjaman berlesen tidak ambil deposit Yang ambil deposit adalah SCAMMER ! Mana masuk akal kalau nak pakai duit lagi kena keluarkan duit? . Proses kami semuanya PERCUMA

Selamat Sejahtera🌷 Anda memerlukan wang untuk meniaga kecil-kecilan, Selesaikan bill tertunggak & Lain-lain ?

Interest serendah 1.5% , Full Loan Tiada Potongan❗️
💲💰Pinjam RM5000 dapat RM5000💰💲 
Tiada PENJAMIN & WANG PENDAHULUAN. 

📍Mempunyai masalah Blacklist,Ctos,Ccris?
📍Bekerja dalam sektor Kerajaan&Swasta? Anda layak memohon .
📍Proses PERCUMA & Tanpa wang pendahuluan🤗

Hubungi Kami Di Talian: 
📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH 📲📲📲📲📲📲 
https://api.whatsapp.com/send?phone=60178777587  
31. Siti Syarah1221 - Sat 14/Aug/2021, 12:29pm
💯Syarikat Pinjaman Wang Berlesen 💯
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN 📍MELAKA
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
✔Sektor Kerajaan
✔PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
✔Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
✔Tanpa Penjamin
✔SETTLE Pinjaman Tempat Lain
✔Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
32. Mr Jeff - Sat 14/Aug/2021, 2:29pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
33. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Sat 14/Aug/2021, 3:25pm
𝐀𝐏𝐏𝐋𝐘 𝐁𝐀𝐍𝐘𝐀𝐊 𝐓𝐄𝐌𝐏𝐀𝐓 𝐓𝐀𝐏𝐈 𝐓𝐀𝐊 𝐋𝐄𝐏𝐀𝐒❓
【Cover Area 🚩Klang 🚩Selangor 🚩Shah Alam 🚩Puchong 🚩Pj 🚩Kuala Lumpur】
💰APPLY DENGAN KAMI💰
✅ Kadar Faedah 1.5%
✅ Tanpa Pegang Kad ATM (Bayaran Secara Direct Credit)
✅ Bayaran Bulan Yang Rendah
✅ Tempoh Bayaran Yang Flexible
✅ Keputusan Pantas (30 Minit)
✅ Nama Disenarai Hitam (Layak Mohon)

Cik Liza 📲 018-366 6438 (Wasap / Call / Telegram)
Website : http://www.ynsloan4u.com
Office Number ☎️ 03-3163 0200
🚘COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE (T&C APPLY)

𝐒𝐄𝐌𝐀𝐊𝐀𝐍 𝐊𝐄𝐋𝐀𝐘𝐀𝐊𝐀𝐍 𝐀𝐃𝐀𝐋𝐀𝐇 𝐏𝐄𝐑𝐂𝐔𝐌𝐀
𝐂𝐋𝐈𝐂𝐊 𝐋𝐈𝐍𝐊 𝐃𝐈𝐁𝐀𝐖𝐀𝐇
👇👇👇👇👇👇👇👇
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan4u
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan4u
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan4u  
34. Mr Jeff - Mon 16/Aug/2021, 10:27am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
35. Mr Jeff - Mon 16/Aug/2021, 10:27am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
36. Kenny - Mon 16/Aug/2021, 10:32am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
37. Mr Jeff - Mon 16/Aug/2021, 2:27pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
38. Nurida Fatini - Tue 17/Aug/2021, 9:59am
Berita Baik untuk Semua yg Layak Dapat I-Citra! 01128606055

KAMI MENAWARKAN SKIM PINJAMAN BAYAR CEPAT UNTUK ANDA YG DAPAT I-CITRA
*TEMPOH LOAN XSAMPAI 5BULAN PUN BOLEH
*PROSES CEPAT
*BAYARAN GUNA JOM PAY @DIRET DEBIT
*KAMI PUN BOLEH TOLONG ANDA SETTLEKAN LOAN TEMPAT LAMA ANDA

JOM SEMAK KELAYAKKAN ANDA SEKARANG!!
HANYA PERLU SEDIAKAN
-> mykad
-> Statment bank 3bulan
-> payslip 3bulan

SIAPA YG LAYAK MEMOHON???
-Blacklist bank, ctoss ccris DIJAMIN LULUS!!!
- Kelulusan segera (TANPA PENJAMIN)
- Interest serendah 1.5%
- Kakitangan GOV, SWASTA layak apply
- Tanpa upfront payment



JIKA ADA SEBARANG PERTANYAAN BOLEH TERUS HUBUNGI SY
WHATSPP ATAU CALL SAYA SEGERA
https://wa.me/601128606055/PINJAMAN
https://wa.me/601128606055/PINJAMAN
https://wa.me/601128606055/PINJAMAN
https://wa.me/601128606055/PINJAMAN  
39. Kenny - Tue 17/Aug/2021, 10:40am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
40. Mr Jeff - Tue 17/Aug/2021, 11:01am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
41. Siti Syarah1221 - Tue 17/Aug/2021, 2:08pm
💯Syarikat Pinjaman Wang Berlesen 💯
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN 📍MELAKA
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
✔Sektor Kerajaan
✔PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
✔Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
✔Tanpa Penjamin
✔SETTLE Pinjaman Tempat Lain
✔Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
42. Mr Jeff - Wed 18/Aug/2021, 10:12am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
43. Kenny - Wed 18/Aug/2021, 10:37am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
44. Siti Syarah1221 - Wed 18/Aug/2021, 2:30pm
💯Syarikat Pinjaman Wang Berlesen 💯
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN 📍MELAKA
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
✔Sektor Kerajaan
✔PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
✔Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
✔Tanpa Penjamin
✔SETTLE Pinjaman Tempat Lain
✔Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
45. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Wed 18/Aug/2021, 2:36pm
Cover Area 🚩KLANG 🚩SELANGOR 🚩SHAH ALAM 🚩SUBANG 🚩PUCHONG 🚩PJ 🚩KUALA LUMPUR
MEMERLUKAN PINJAMAN ? ? ?
ADA MASALAH KEWANGAN ? ? ?
NAK SETTLE HUTANG² ATAU BAYAR BILLS TERTUNGGAK!! JANGAN RISAU

NAK CARI LOAN APPROVED TANPA PEGANG KAD ATM... Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan

➡Tanpa Pegang Kad ATM (Bayaran Secara Auto Debit)
➡Blacklist/Ctos/Ccris LAYAK MEMOHON
➡Pinjaman Lebih Dari MAX Dari Gaji Bersih
➡Boleh Settle pinjaman kat tempat lain, dan dapat cash atas tangan
➡Tempoh Bayaran Dari 6 – 36BLN @ Flexible Bayaran
➡Kelulusan 30 Minit dg dokumen complete
➡Kelulusan hingga 90%
➡Dokumen ringkas dan mudah

Utk pertanyaan yg lebih lanjut boleh berhubungi sy ditalian
Contact Number : 018 - 366 6438 Cik Liza (Call/Whatsapp/Telegram)
Number Office : 03 - 3163 0200
Website Link : https://www.ynsloan4u.com  
46. Kenny - Thu 19/Aug/2021, 10:52am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
47. Siti Syarah1221 - Thu 19/Aug/2021, 11:34am
💯Syarikat Pinjaman Wang Berlesen 💯
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN 📍MELAKA
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
✔Sektor Kerajaan
✔PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
✔Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
✔Tanpa Penjamin
✔SETTLE Pinjaman Tempat Lain
✔Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
48. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Thu 19/Aug/2021, 2:18pm
Anda risau kene scam bila buat pinjaman dalam talian?
Atau pernah kene scam ketika buat pinjaman perniagaan?
Nak cari syarikat pinjaman berlasen yang mudah dan selamat?

Keistimewaan Yang Syarikat Kami Berikan :
⏩Tanpa Pegang Kad ATM {{Bayaran Secara Auto Debit}}
⏩Tanpa Penjamin, Tanpa Cagaran
⏩Gaji Auto Credit Ke Bank Account
⏩Proses Pinjaman Murah, Mudah, Selamat Dan Segera
⏩Pembayaran Pinjaman Yang Mudah Serta Pelan Ansuran Yang Fleksible
⏩Tempoh Pinjaman 1-3 Tahun
⏩Jumlah Pinjaman Sehingga 1k-50k
⏩Kelulusan 30 Minit Dg Dokumen Complete
⏩Kelulusan Hingga 90%
⏩Dokumen Ringkas Dan Mudah

Atau hubungi kami terus ke :
Cik Liza 📲 018-366 6438 / 016-606 3644 ( Wasap / Call / Telegram )
No. Office : 03-3163 0200
Website Link : https://www.ynsloan4u.com
https://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan4u
https://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan4u
https://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan4u  
49. Nur Ida - Fri 20/Aug/2021, 10:30am
ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA 👋🏻
ANDA MEMPUNYAI MASALAH KEWANGAN 💰 ?? ANDA TIDAK PERLU RISAU, KAMI BOLEH BANTU ANDA!! PINJAMAN PERIBADI YANG BOLEH DIPERCAYAI💯!!*
Cover Area 👉 KLANG / SELANGOR / SHAH ALAM / SUBANG / PUCHONG / PJ / KL!!

📌 Lulus Dalam Masa 1 Jam
📌 Tanpa Pengang kad ATM (Bayaran Secara Auto Debit)
📌 Tanpa Penjamin
📌 Tanpa Upfront
📌 Dokumen Ringkas

SYARAT KELAYAKAN 📢 📢 📢
✔️ Pinjaman Kerajaan / Swasta
✔️ Pinjaman Pesara / Pencen
✔️ Pinjaman Perkeso / Socso
✔️ Pinjaman Pekerja Kilang
✔️ Pinjaman Zakat / OKU / JKM / I-Citra

🌐 Website Link : http://www.ynsloan4u.com
YNS Resources Sdn Bhd (Port Klang)
No Office ☎️ 03-3163 0200
No Handphone 📲 Cik Ida 016 - 606 3644 (Whatsapp / Call / Telegram)
http://wasap.my/60166063644/mloanida
http://wasap.my/60166063644/mloanida
http://wasap.my/60166063644/mloanida  
50. Mr Jeff - Fri 20/Aug/2021, 11:32am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 62 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..