Pinjaman Kuwait Finance House
Amirah Nurul Diana - Mon 30/Jun/2014 1:22pm [Last Comment]
Aslmkum slmt berpuasa kmi uruskn loan dgn kuwait finance house utk settle semua hutang yg ada tinggal 1 hutang atau loan bina rumah atas tanah sendiri, beli rumah dn knderaan .max500k max thn 25 thn, ikut terma dn syrt, kerja apa pun layak asal gaji 1500 ke atas email, amirahnuruldiana@yahoo.com for detail.

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Mohd Izham Bin Mat Nayan - Mon 30/Jun/2014, 7:16pm
Email detail..mayrelic_89@yahoo.com  
2. Seri 44 - Mon 30/Jun/2014, 8:10pm
berani lagi si betina kaki kemcing ni iklan loan!sape nk kna tipu lagi sila la berurusan dgn dia!  
3. Loan Bank Gov - Mon 30/Jun/2014, 11:35pm
PINJAMAN DARI BANK
KHAS UNTUK PEKERJA SWASTA
CCRIS TAK LEBIH 2 BULAN BOLEH APPLY
BLACKLIST XLAYAK APPLY
GAJI RM2000 KE ATAS BOLEH DAPAT 10KALI GAJI
GAJI RM3000 KE ATAS BOLEH APPLY 20KALI GAJI
PROSES DALAM MASA 2MINGGU
CAS HANYA LEPAS LULUS SAHAJA

DOKUMEN DIPERLUKAN
1)SLIP GAJI 3BULAN DISAHKAN MAJIKAN
2)IC DEPAN BELAKANG DISAHKAN MAJIKAN
3)BANK STATMENT 3BUKAN DISAHKAN BANK
4)OPEN LATTER TEMPAT KERJA
5)KWSP
6)PENYATA TAHUNAN(EA FORM)
7)PENYATA CUKAI PENDAPATAN

BERMINAT BOLEH EMAIL SAYA
MRAMIR88@YAHOO.COM  
4. Onesyah1984 - Mon 30/Jun/2014, 11:55pm
PROGRAM BEBAS HUTANG dengan dana pinjaman peribadi dari koperasi KOOERA, RM10,000

langkah 1
permohonan pinjaman

syarat2 PINJAMAN

SEMUA LAYAK, SEKIRANYA ANDA ADA 3 BULAN PAYSLIP TERKINI

1. nama clear
2.blacklist, cctos, ccris
3.kontrak
4.Swasta (min. gaji RM850)
5.Potongan dah lebih 60%

PROSES 7-14 HARI
*tertakluk kepada terma dan syarat
langkah 2
wajib mendaftar sebagai agen nucerity
income seminggu boleh mencecah RM 50,000.00
bimbingan dan latihan akan diberikan
BISNES PLAN


rm11k dpt after $3320 x 3.3(US dollar currency) = rm10,650 sy genapkan jadi rm11k.
Company dh locked currency darab dgn 3.3
Sy baru dpt info terkini drpd company 28 hari time frame dh tiada.
So bermaksud if u achieved platinum x kisah sebulan, 2 bulan or 3 bulan you akan dpt rm10,650.
Tetapi dgn plan marketing cari 10 org( 5kiri & 5 kanan) yg sy bgtau haritu, setiap org ini akan buat benda yg sama cari 10 org setiap org.
So 10 jadi 100 jadi 1000 jadi 10000 non stop duplication. so u akan jadi diamond dalam masa yg cepat. Bcs dgn cara loan ini, kita x mintak modal drpd prospect tetapi kita bagi option loan.
Our product is the best skin care and beauty product in the world. Skincerity dlm masa tahun ni and next year akan meletup mcm Herbalife.
Dlu semua org x tau pasal herbalife but now semua org tau pasal herbalife. Fenomena ni akan sama terjadi dgn skincerity.

watsup 0176212784  
5. Consultant 13 - Tue 1/Jul/2014, 12:21am
Salam kepada warga majalah.com!!!

BANK PERSATUAN
- kakitangan kerajaan slip gaji (AG) shj;
- lokasi Lembah Klang & Selangor;
- kelulusan 7 hari;
- pinjaman max 50k;
- interest 3.90% setahun;
- mempunyai pinjaman perumahan (satu) dlm slip gaji;
- tidak lihat komitmen luar gaji & ccris;
- ctos tidak melebihi 25k;
- disburse pemohon kena datang ke KL;
- potongan melalui BPA

# untuk semakan kiraan anda, sila emailkan slip gaji terbaru dan contact no ke farizmahadi@gmail.com


Sekian,  
6. Hakimi 101 - Tue 1/Jul/2014, 8:28am
Anda menghadapi masalah kewangan yg serius dan kritikal????? Perlukan bantuan, keluarkan epf call 01123149692(Hakimi). No Upfront.  
7. Rafikah Klut 2 - Tue 1/Jul/2014, 1:38pm
PROMOSI PINJAMAN SEMPENA MENYAMBUT RAMADHAN DAN HARI RAYA AIDILFITRI.
SYARIKAT KAMI MENAWARKAN PAKEJ PINJAMAN YANG TERBAIK:-

* KELULUSAN SEGERA.
* KADAR FAEDAH YANG RENDAH.
* BAUCAR REBAT TUNAI.
* KERAJAAN, SWASTA, PEKERJA KILANG, PENCEN/SOCSO

HUBUNGI KAMI SEGERA BAGI MENDAPATKAN MAKLUMAT LANJUT:-

KIAW LIAN ENTERPRISE SDN BHD
NO 12, JLN RAYA, TMN TIRAM BARU,
81800 ULU TIRAM, JOHOR.
07-8633522/019-7403322(ika)
EMEL:kiawlian_enterprise@yahoo.com
website:kiawlian.gbs2u.com  
8. Sham Bin Tajuddin - Tue 1/Jul/2014, 7:29pm
gaji cuma rm1200..dimana boleh buat pinjaman utk memeulakan perniagaan, offer perniagaan cuma modal rm50k..sesiapa yg boleh bantu saya..  
9. Nor Affendi Ibrahim - Wed 2/Jul/2014, 10:26am
hidup lg betina ni di bulan pose ni aku ungat dh mampus ko amirah nurul dania, nama pun pakai samaran yea..''amirah nurul dania'' konon, laki ko si khohar tu idup lagi ke....ko carik org dlm ni nk topupkan tuk ganti duit aku ke amirah @puteri.....aku akan tuntut duit aku sampai liang lahad ko tau....ko ckp ari 2 undang2 dunia ko x takut kn...so now di bulan ramadhan ni aku dh mtak utz2 kat surau aku buat sembahyang hajat tuk ko...siap buat tahlil g kat ko suh insaf buat keje menipu ni....dh nk masuk setahun ko tak bayar lagi duit aku ''amirah nurul Dania''....jgn la mkn duit HARAM di bulan baik ni....pesan kat laki ko 2 sudah2 la....korg ni ngah tunggu nk kene ngap jer dgn polis jer....ko tggu la DSP Mokhtar crik ko.....  

Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..