Pinjaman Kecemasan untuk Semua! Pinjaman Daripada Koperasi dan Kepada yang Mempunyai CTOS! Cctris! Bankrupcy Layak Memohon!
Lynn82 - Thu 28/Feb/2013 11:24am [Last Comment]
Syarat-syarat minimum:
Mestilah berumur 18 tahun keatas
Mempunyai akaun bank
mempunyai handphone untuk dihubungi
Untuk area selangor diutamakan

pinjaman ini adalah bagi sesiapa yang mempunyai masalah kecemasan sahaja bukan pinjaman untuk perniagaan.tiada bunga dikenakan dan ada akad untuk berurusan.Pinjaman ini berkonsepkan Al Qardhul Hassan.Pinjaman akan anda dapat dalam tempoh minimum 2jam dan paling lambat dalam masa 2hari.

Jika anda berminat sila email kepada saya smartlife919@gmail.com @hubungi saya lynn- 0133260162

Niche: Pinjaman Peribadi
     
  1. Farid 115 - Thu 28/Feb/2013, 11:28am
    nk detail plz. kecemasan sgt2 ni. fawana_aku@yahoo.com  
  2. Aku Wanita - Thu 28/Feb/2013, 11:32am
    email details ke kejelah@yahoo.com  
  3. Selalu Terkena - Thu 28/Feb/2013, 11:50am
    nak detail please, kecemasan sangat ni.

    elizarazali@ymail.com  
  4. Veera - Thu 28/Feb/2013, 11:53am
    details pls...
    vtr_ent@yahoo.com  
  5. Najib 54 - Thu 28/Feb/2013, 12:26pm
    pls email details najib_1141@live.com  
  6. Lynn82 - Thu 28/Feb/2013, 1:06pm
    kepada farid115 saya sudah hantar email.tq  
  7. Lynn82 - Thu 28/Feb/2013, 1:08pm
    aku wanita email telah dihantar  
  8. Lynn82 - Thu 28/Feb/2013, 1:10pm
    kepada selalu terkena,veera,najib saya sudah hantar email.tq  
  9. Pembeli Gold Bar - Thu 28/Feb/2013, 2:49pm
    email goldbarhouse@gmail.com  
  10. Lala Pedas - Thu 28/Feb/2013, 4:57pm
    email..banturaz.entertainment@gmail.com  
  11. Lynn82 - Thu 28/Feb/2013, 5:45pm
    kepada lala pedas saya baru jew anta email  
  12. Norziey - Thu 28/Feb/2013, 6:40pm
    Email  
  13. Sofea 40 - Thu 28/Feb/2013, 8:16pm
    sya berminat..urgent..sya nk pijm dlm 8 bulan je email ke sofea8262@yahoo.com.asap..  
  14. Mohd Izham Bin Mat Nayan - Thu 28/Feb/2013, 9:01pm
    email detail please........mayrelic_89@yahoo.com  
  15. Akmal Za - Thu 28/Feb/2013, 9:22pm
    berminat boleh emailkan ke ahmadakmal2012@yahoo.com  
  16. M3 - Thu 28/Feb/2013, 10:59pm
    email kpd sy mycutesha@yahoo.com  
  17. Ariff786 - Thu 28/Feb/2013, 11:31pm
    email detail please...spocket_ns@yahoo.com  
  18. Balqis 57 - Thu 28/Feb/2013, 11:50pm
    plz email detail,sy berminat puteribalqis2012@yahoo.com  
  19. Reza 28 - Thu 28/Feb/2013, 11:52pm
    email ke redwira80@yahoo.com  
  20. Juan 5 - Thu 28/Feb/2013, 11:56pm
    Email faizul1784@yahoo.com  
  21. Joe9073 - Fri 1/Mar/2013, 1:12am
    email sya segera jugak..kecemasan jgk ni spark9073@yahoo.com  
  22. Eina 31 - Fri 1/Mar/2013, 1:35am
    Email kat sy gak segera...nora_nizam@hotmail.com  
  23. Shazh - Fri 1/Mar/2013, 3:07am
    email pada saya : azzue2623@yahoo.com.my  
  24. Haris 52 - Fri 1/Mar/2013, 3:20am
    email detail sytechz@unifi.my  
  25. Zakuan 5 - Fri 1/Mar/2013, 3:34am
    email kt sy jgk..plz plz..Mohd_Zakuan@jabil.com  
  26. Seipu - Fri 1/Mar/2013, 4:05am
    sirseipu@yahoo.com  
  27. Idaman 4 - Fri 1/Mar/2013, 5:25am
    idaothman9@gmail.com  
  28. Aliyaa Mukrisya - Fri 1/Mar/2013, 9:41am
    email pada saya
    siti.sssb@gmail.com  
  29. Nit76 - Fri 1/Mar/2013, 10:10am
    Saya berminat, tolong beri keterangan secepat mungkin niff76803@hotmail.com  
  30. Zanfai - Fri 1/Mar/2013, 11:22am
    email pd sy suzannanovember@gmail.com  
  31. Syafina - Fri 1/Mar/2013, 11:50am
    email saya fieyda89@gmail.com  
  32. Lynn82 - Fri 1/Mar/2013, 1:02pm
    kepada semua salah telah pon menghantar email....  
  33. Mr Chubby - Fri 1/Mar/2013, 2:02pm
    email kpda sya.

    rajamohdazlan@gmail.com

    plz a.s.a.p  
  34. Suhaimi B Abdullah - Fri 1/Mar/2013, 3:30pm
    are_mie12@ymail.com

    Urgent nk gna...  
  35. Ainzackmira - Fri 1/Mar/2013, 4:38pm
    tlg e-mail saya
    zul_zack88@yahoo.com  
  36. Hadi 85 - Fri 1/Mar/2013, 7:50pm
    e-mail saya juga.

    mohdhadihassan@rocketmail.com

    terima kasih  
  37. Nora 40 - Fri 1/Mar/2013, 10:53pm
    boleh jadi agent atau wakil?
    run007@yahoo.com  
  38. Zara 47 - Fri 1/Mar/2013, 11:26pm
    Boleh email detail pada saya  
  39. Putri Rubiah - Fri 1/Mar/2013, 11:34pm
    PERSONAL LOAN & BUSINESS LOAN ??
    ADA UPFRONT......
    SEMUA LAYAK MEMOHON
    HUBUNGI 0194940649(business loan)
    0183931935( personal loan)  
  40. Fuzzlee 4208 - Sat 2/Mar/2013, 12:35am
    email detail fuzzlee_88@yahoo.com  
  41. Azmi 73 - Sat 2/Mar/2013, 1:44am
    salam, pinjaman segera berlesen utk gov staff, majlis2,universiti2, tm, tnb dan semua glc kerajaan.

    pembiayaan pinjaman yg tinggi.

    kadar interest yg rendah.

    bayaran semula yg fleksibel.

    dokumen mudah dan ringkas.

    boleh overlap dan dpt duit lebih lg.

    call segera 013 263 2326 zack  
  42. Roziahmohamedsalleh - Sat 2/Mar/2013, 4:00am
    boleh email saya ke roziahmohamedsalleh@hotmail.com . saya benar2 perlukan pinjaman dengan segera.. seriussss  
  43. Lynn82 - Sat 2/Mar/2013, 3:28pm
    kepada fuzzlee,roziahmohamedsalleh saya sudah email.tq  
  44. Love84 - Sat 2/Mar/2013, 3:37pm
    Email pd sya - lurvelyheart@gmail.com  
  45. Lynn82 - Sun 3/Mar/2013, 5:57pm
    kepada love84 saya sudah email...  
  46. Murni 18 - Sun 3/Mar/2013, 9:57pm
    email sy pls... urgent ni.. nk guna RM 2000 jer...
    ringgitkasyorga@gmail.com  
  47. Saravanan 7 - Mon 4/Mar/2013, 9:04am
    sent me more detail saravanan8487@gmail.com  
  48. Zara 47 - Mon 4/Mar/2013, 1:26pm
    email detail kat saya
    zaradafi@gmail.com  
  49. Dilla 55 - Mon 4/Mar/2013, 3:23pm
    saya berminat tolong email pada sy
    dillashamsool@gmail.com
    013 33245 22  
  50. Faris87 2 - Mon 4/Mar/2013, 4:20pm
    email detail ke haloo5051@yahoo.com  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 70 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Durian Hutan Hulu Langat Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)