Pinjaman Hari Raya 2021 Caver Area Selangor, Kuala Lumpur dan Klang
Mr Jeff @ YNS Resources Sdn Bhd
Wed 12/May/2021 3:07pm [Last Comment]
Promosi loan ramadhan 0% interest untuk sebulan caver are selangor klang dan kuala lumpur.
Company mempunyai out door service t&c apply.

''Promosi loan ramadhan 0% interest untuk sebulan ''
''Promosi loan ramadhan 0% interest untuk sebulan ''
''Promosi loan ramadhan 0% interest untuk sebulan ''

* Pinjaman peribadi swasta dan kerajaan gaji melalui bank*

Khas bagi semua sektor perkerjaan gaji melalui bank sahaja layak memohon loan ramdhan ini.
Kecuali sektor perkerjaan badan beruniform sahaja tak layak memohon loan ramdhan ini.

100% syarikat pinjaman berdaftar kpkt
* Kami memberikan pinjaman kredit dengan interest rendah & pembayaran fleksible
* Mudah, cepat selamat dan dipercayai

* Berminat untuk info& sebarang pertanyaan sila watsapp saya https://www.wasap.my/60102990200/majalahloanynsselangordanklforu

Apa jaminan yang kami berikan pada anda?
* Bulanan yang rendah
* Ikut budget anda
* Loan amount yang besar
* Settlekan tempat lain, kami beri payment lagi rendah
* Mudah dan pantas
* Proses dalam 50 mimit sahaja
* Tanpa deposit
* Tanpa atm card
* Bayaran secara auto debit

Syarat-syarat syarikat kita :
* Kerajaan
* Swasta
* Kilang
* Gaji melalui bank
* Loan bank reject kita boleh bantu anda
* Blacklist

Wasap atau hubungi saya untuk tanya berkenaan pinjaman, semak &pakej plan pinjaman untuk anda

Cepat hubungi saya atau whatsapp saya, saya akan bantu anda sampai dapat pinjaman dengan mudah dan selamat

Mr jeff 010-299 0200
https://wa.me/60102990200
(call/whatsapp/telegram)

YNS Resources Sdn Bhd
No 99 tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
9.30 am to 6.30 pm
Isnin-sabtu
Office number 03-3163 0200 (mr jeff)

Niche: Pinjaman Peribadi
 
51. Mr Jeff - Tue 8/Jun/2021, 3:01pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  

< Prev | Page 2 | End >                     (Total 51 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..