Pinjaman Gomen, Swasta Dan Tidak Bekerja. Lebih 60%, nak Buat 100% Pun Boleh. Hanya Pada Yang Betul-Betul Terdesak Sahaja
Yusree 3 - Tue 18/Dec/2012 6:23am [Last Comment]
- loan dari bank tmpatan
- ptgan melalui biro angkasa dn arahan bank
- tak kira dh buat waslah atau tidak , nk pnjm 100% pn boleh
- kakitangan kerajaan layak walaupun dah lebih 60% potongan
- kerja swasta pun boleh
- yang tidak bekerja pun boleh
- kalau majikan tidak mahu sign atau ada masalah panggilan telefon juga boleh diuruskan bg yang bekerja kerajaan atau swasta

- bagi yang tidak bekerja dan swasta selepas pinjaman loan sebelum cash disburst, akan akan dipanggil ke HQ untuk sign agreement potongan bulanan melalui arahan bank

- proses 3-7 minggu , tgk kes mcm mana

- blaclist bwh 30k , mmg layak
- ccris dn ctos mmg boleh sgt

- stakat ni 1.5juta dh diburst pd client offline
- kalau tak trdesak sgt , jgn cuba mohon loan ini , mohon loa biasa yg lain agen tawarkan
- pnjaman loan ni mm HANYA UTK YANG TERDESAK SAHAJA
- yg btul2 serius dn trdesak email saya di : pinjam2012@yahoo.com

Niche: Pinjaman Peribadi
Miliki Rumah Townhouse area Putrajaya/Cyberjaya dengan hanya RM 359k
Video: Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Teres Dua Tingkat | Lokasi Perumahan. Rugi menyewa rumah lama-lama. Bila umur meningkat, tempoh masa pinjaman semakin pendek. Masa untuk membeli rumah sendiri!
     
  1. Tekun79 - Tue 18/Dec/2012, 7:54am
    detail ke mindajutawan79@gmail.com  
  2. Mawaddah 2 - Tue 18/Dec/2012, 9:50am
    Email ke xero_suffr@yahoo.com  
  3. Roziahmohamedsalleh - Wed 19/Dec/2012, 2:00am
    sya bminat sila email gie_xia@yahoo.com  
  4. Roziahmohamedsalleh - Wed 19/Dec/2012, 2:08am
    email di roziahmohamedsalleh@hotmail.com  
  5. Zarien Airieshah - Wed 19/Dec/2012, 3:53am
    Saya dah email.. perlukn segera..  
  6. Dron - Sat 22/Dec/2012, 3:25am
    sila beritahu siapa yang berjaya?

    eryz1414@gmail.com  
  7. Atizas75 - Mon 24/Dec/2012, 10:19am
    Tlg email detail pada saya. nhanaffi@gmail.com. Tq.  
Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.