Pinjaman Gomen, Swasta Dan Tidak Bekerja. Lebih 60%, nak Buat 100% Pun Boleh. Hanya Pada Yang Betul-Betul Terdesak Sahaja
Yusree 3 - Tue 18/Dec/2012 6:23am [Last Comment]
- loan dari bank tmpatan
- ptgan melalui biro angkasa dn arahan bank
- tak kira dh buat waslah atau tidak , nk pnjm 100% pn boleh
- kakitangan kerajaan layak walaupun dah lebih 60% potongan
- kerja swasta pun boleh
- yang tidak bekerja pun boleh
- kalau majikan tidak mahu sign atau ada masalah panggilan telefon juga boleh diuruskan bg yang bekerja kerajaan atau swasta

- bagi yang tidak bekerja dan swasta selepas pinjaman loan sebelum cash disburst, akan akan dipanggil ke HQ untuk sign agreement potongan bulanan melalui arahan bank

- proses 3-7 minggu , tgk kes mcm mana

- blaclist bwh 30k , mmg layak
- ccris dn ctos mmg boleh sgt

- stakat ni 1.5juta dh diburst pd client offline
- kalau tak trdesak sgt , jgn cuba mohon loan ini , mohon loa biasa yg lain agen tawarkan
- pnjaman loan ni mm HANYA UTK YANG TERDESAK SAHAJA
- yg btul2 serius dn trdesak email saya di : pinjam2012@yahoo.com

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Tekun79 - Tue 18/Dec/2012, 7:54am
detail ke mindajutawan79@gmail.com  
2. Mawaddah 2 - Tue 18/Dec/2012, 9:50am
Email ke xero_suffr@yahoo.com  
3. Roziahmohamedsalleh - Wed 19/Dec/2012, 2:00am
sya bminat sila email gie_xia@yahoo.com  
4. Roziahmohamedsalleh - Wed 19/Dec/2012, 2:08am
email di roziahmohamedsalleh@hotmail.com  
5. Zarien Airieshah - Wed 19/Dec/2012, 3:53am
Saya dah email.. perlukn segera..  
6. Dron - Sat 22/Dec/2012, 3:25am
sila beritahu siapa yang berjaya?

eryz1414@gmail.com  
7. Atizas75 - Mon 24/Dec/2012, 10:19am
Tlg email detail pada saya. nhanaffi@gmail.com. Tq.  
8. Upfront Resources Loan - Fri 1/Oct/2021, 2:01pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/PMR
http://www.wassap.my/60129330322/PMR
http://www.wassap.my/60129330322/PMR  

Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..