Pinjaman Berlesen untuk KL/Selangor/N9/Melaka
Upfront Resources Loan @ Multigain Entity Sdn Bhd
Tue 29/Sep/2020 10:26am [Last Comment]
Tidak mahu memberitahu orang lain jika anda tidak mempunyai gaji yang mencukupi?
Tetapi dia banyak membantu saya, jadi saya tidak perlu risau

DOCUMENT DIPERLUKAN :
๐Ÿ—‚Payslip
๐Ÿ—‚Bank Statement
๐Ÿ—‚Salinan kad pengenalan.
Tanpa bayaran dan tiada penjamin

Sekiranya anda masih ragu-ragu, segera hubungi kami untuk menyelesaikannya
Sila klik pautan di bawah untuk maklumat lanjut

https://senangapply.wasap.my
WHATSAPP/CALL : 012-933 0322
WHATSAPP/CALL : 012-933 0322
WHATSAPP/CALL : 012-933 0322

Niche: Pinjaman Peribadi
 
51. Farisya 12 - Wed 7/Oct/2020, 1:19pm
Tawaran Pinjaman Peribadi Area KL /SEL /SEREMBAN /NEGERI SEMBILAN DAN MELAKA

Syarikat kami menawarkan promosi pinjaman peribadi khas untuk kakitangan kerajaan, swasta, pekerja kilang, hotel, hospital, pencen dll. Kami blh bantu anda menyelesaikan hutang di syarikat pinjaman yang lain. Loan diberi mengikut kemampuan anda.

BLACKLIST CTOS CCRIS DI ALU2KN!
KELULUSAN KADAR SEGERA! Tanpa Penjamin!

Untuk fast respon boleh direct (CALL /SMS /WHATSAPP)
016-535 9588 FARISYA
(ON 24HOURS!!)

https://www.wasap.my/60165359588/LOANFARISYA  
52. Ewt - Fri 9/Oct/2020, 4:12pm
๐™ฟ๐š๐™พ๐š‚๐™ด๐š‚ ๐™บ๐™ด๐™ป๐š„๐™ป๐š„๐š‚๐™ฐ๐™ฝ ๐š‚๐™ฐ๐™ฝ๐™ถ๐™ฐ๐šƒ ๐™ผ๐š„๐™ณ๐™ฐ๐™ท ๐™ณ๐™ฐ๐™ฝ ๐™ฒ๐™ด๐™ฟ๐™ฐ๐šƒ ๐šƒ๐™ฐ๐™ฝ๐™ฟ๐™ฐ ๐™ผ๐™ด๐™ฝ๐™ถ๐™ฐ๐™ผ๐™ฑ๐™ธ๐™ป ๐™ผ๐™ฐ๐š‚๐™ฐ ๐šˆ๐™ฐ๐™ฝ๐™ถ ๐™ป๐™ฐ๐™ผ๐™ฐ ,
Kuala Lumpur,Selangor,Seremban
Kerja swasta&kerajaan layak memohon
Pencen,Baitulmal,Perkeso juga layak

โžก๏ธ ๐™ณ๐™พ๐™บ๐š„๐™ผ๐™ด๐™ฝ
โžก๏ธ ๐™ผ๐™พ๐™ท๐™พ๐™ฝ ๐™ป๐™พ๐™ฐ๐™ฝ
โžก๏ธ ๐™ฟ๐š๐™พ๐š‚๐™ด๐š‚
โžก๏ธ ๐™ป๐š„๐™ป๐š„๐š‚ ๐™ฟ๐™ธ๐™ฝ๐™น๐™ฐ๐™ผ๐™ฐ๐™ฝ
โœ…๐™ผ๐™ฐ๐™บ๐™ป๐š„๐™ผ๐™ฐ๐šƒ ๐™ณ๐™ธ๐š๐™ฐ๐™ท๐š‚๐™ธ๐™ฐ๐™บ๐™ฐN

Whatsapp number :
http://Www.wasap.my/60109337587  
53. Pinjaman Peribadi Berlesen 317 - Fri 16/Oct/2020, 10:49am
Goverment & swasta (GAJI MASUK BANK SAHAJA)
Gaji cash/cheque TIDAK LAYAK !
Penerima pencen socso peruntukan I Lestari LAYAK
Blacklist ctos ccris LAYAK
Cover area kl selangor n. sembilan & melaka sahaja.

Sila hubungi segera 016-3151885
(Pn. Maisara)

Atau klik link
http://www.wasap.my/60163151885/maisaraloanMudah.  
54. Pinjaman Peribadi Berlesen 317 - Wed 21/Oct/2020, 9:55am
Mengalami masalah kewangan ?
Buntu dan tidak tahu nak pinjam di mana kerana khuatir ditipu ? Jgn risau... SYARIKAT kami adalah SYARIKAT PINJAMAN WANG BERLESEN yg berdaftar dgn KPKT. SYARIKAT kami juga sudah beroperasi hampir 18THN.
Ramai yang dah lulus dengan kami.
Hubungi 06-7990885/016--3151885 SEKARANG!
Hanya sediakan document lengkp seperti dibawah :-
โ— PAY SLIP {3 BLN terkini}
โ— STATEMENT BANK {3BLN terkini}
โ— OFFERLETTER {KERJA 1 bln}
โ— Salinan IC

Whatsapp/hubungi segera 016-3151885 untuk semakan PERCUMA atau KLIK LINK di bawah ๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/60163151885/MaisaraLoan.  
55. Pinjaman Peribadi Berlesen 317 - Mon 16/Nov/2020, 3:40pm
๐Ÿ’ฒ๐Ÿ’ฒ๐Ÿ’ฒCREDIT COMMUNITY๐Ÿ’ฒ๐Ÿ’ฒ๐Ÿ’ฒ
๐Ÿ“ฑ call/wasap : 016-3151885 (MAISARA)
๐Ÿ“ฑ call/wasap : 016-3151885 (MAISARA)
http://www.wasap.my/60163151885/MaisaraLoan.

RM1000 BYR BALIK RM1060
RM2000 BYR BALIK RM2120
RM3000 BYR BALIK RM3180

Proses 20 MINIT Sahaja (T&C).
Untuk Yang Bekerja Atau Komisen Base
โžกKAKITANGAN KERAJAAN
โžกPEKERJA KILANG
โžกSWASTA
โžกPENCEN & PEKERSO
โžกHOTEL
โžกPERUNTUKAN(ASKAR WIFE)
โžกGAJI MELALUI BANK SAHAJA!

AREA
๐ŸšฉK. LUMPUR ๐ŸšฉSELANGOR ๐ŸšฉN. SEMBILAN ๐ŸšฉMELAKA
โžก OUTDOOR SERVICE
โžก HUTANG DI SYARIKAT LAIN KAMI BOLEH TOLONG SELESAIKAN (T&C)
โžก BLACKLIST LAYAK MEMOHON
โžก KOMISEN TINGGI 6% ke 10%
โžก GAJI MESTILAH MELALUI BANK
http://www.wasap.my/60163151885/MaisaraLoan.  
56. Jomloan1 - Mon 15/Feb/2021, 3:02pm
๐ŸŒธ ASSALAMUALAIKUM ๐ŸŒธ
โญ๐๐ˆ๐๐‰๐€๐Œ๐€๐ ๐Š๐‘๐„๐ƒ๐ˆ๐“โญ
Syarat Kelayakan Pemohon
๐ŸŒŽ Warganegara Malaysia
๐ŸŒŽBerumur 18 Tahun Keatas - 50 Tahun Kebawah
๐ŸŒŽBekerja 3 Bulan Keatas
๐Ÿ’ฐMUDAH
๐Ÿ’ฐCEPAT
๐Ÿ’ฐRINGKAS
๐Ÿ’ฏTRUSTED Loan๐Ÿฅณ
http://www.wasap.my/60107880515/nakloanNiena  
57. Shaliza Loan - Sat 26/Jun/2021, 9:52pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
58. Shaliza Loan - Thu 15/Jul/2021, 4:56pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
59. Shaliza Loan - Thu 30/Sep/2021, 1:06pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
60. Mr Benson - Thu 27/Jan/2022, 3:33pm
MEMERLUKAN PINJAMAN ? ? ?
ADA MASALAH KEWANGAN ? ? ?

NAK SETTLE HUTANGยฒ ATAU BAYAR BILLS TERTUNGGAK... JANGAN RISAU...
NAK CARI LOAN APPROVED TANPA PEGANG KAD ATM ( BAYARAN AUTO DEBIT )
โžกTanpa Pegang Kad ATM ( Bayaran Auto Debit )
โžกFaedah Serendah 1.5% Sebulan
โžกBlacklist/Ctos/Ccris LAYAK MEMOHON
โžกPinjaman Lebih Dari MAX Dari Gaji Bersih
โžกBoleh Settle pinjaman kat tempat lain, dan dapat cash atas tangan
โžกTempoh Bayaran Dari 6 โ€“ 36BLN @ Flexible Bayaran
โžกKelulusan 30 Minit dg dokumen complete
โžกKelulusan hingga 80%
โžกDokumen ringkas dan mudah

YNS Resources Sdn Bhd
NO 99 TINGKAT 1
PERSIARAN RAJA MUDA MUSA
42000 PELABUHAN KLANG
SELANGOR

Waktu Urusan :
Isnin - Sabtu
9.30am - 6.30pm

Untuk pertanyaan yang lebih lanjut boleh berhubungi saya ditalian
CIK ROS๐Ÿ“ฒ 016 606 3644 ( Call / Whatsapp / Telegram )
https://www.wasap.my/60166063644/sayanakapplyloanmajalahselangordanklforu
Website Link : http://www.ynsloan4u.com  

< Prev | Page 2 | End >                     (Total 60 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..