Pesta Air Malaysia Port Dickson 2014, Pada 2-4 Mei
Rosli Yahya @ Airfour Classic
Fri 28/Mar/2014 10:39am [Last Comment]
Assalamualikum...Gerai jualan telah dibuka..

Program anjuran Kementerian Pelancongan Malaysia dengan kerjasama Kerajaan Negeri Sembilan, MPPD dan Tourism Malaysia pada 2 ? 4 Mei 2014 (3 Hari) di Pantai Cahaya Negeri, Batu 6, Negeri Sembilan.

Pelbagai acara disediakan antaranya:-
1. Majlis Pelancaran
2. Tarian Cuti-Cuti 1 Malaysia
3. PD Night Run
5. Konsert Pesta Air (Jumaat dan Sabtu)
6. Pertandingan Memancing (Kategori Pantai)
7. Kejohanan Sepak Pantai Terbuka
8. Kejohanan Futsal Cilik Tabika
9. Kejohanan Bola Tampar Pantai
10. Kejohanan Bolajaring
11. Pertandingan Mewarna Tabika
12. Pertandingan Karakoe
13. Pertandingan Kayak
14. Demo Jet Ski
15. Paramotor/Parasailing
16. Kejohanan Tarik Tali Pantai
17. Sukaneka Kanak dan Keluarga
18. Inflatablegames
19. Battle The Band
20. Pertunjukan Bunga Api
21. Pameran Tentera
22. Kejohanan 4x4 Port Dickson
23. Gerai Pameran

Nota : Sebarang pindaan program adalah tertakluk kepada pihak penganjur. Terima kasih.

Permohonan gerai dibuka...siapa cepat dia dapat...
khemah 20x20 (RM1500) dan 20x10 (RM750) .termasuk kerusi/meja/lampu/plug/kipas...

Sila emailkan permohonan anda di rosliyahya92@yahoo.com untuk tindakan kami selanjutnya...atau hubungi di talian 012-2846811 (aley)

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
 
1. Dzakwan 2 - Fri 28/Mar/2014, 4:28pm
Ada sesapa nak share x yang 20X10? saya jual aksesori wanita
010-814 7330  
2. Abewaterball - Sat 29/Mar/2014, 11:30am
Waterball & supaa dupaa dah ada blum?.. email sy abewaterball@outlook.com  
3. Hasma 3 - Sun 30/Mar/2014, 9:17am
ada sesiapa nak share utk khemah 20 x 10? saya jual makanan ringan dan air minuman energy dan kek2....

sila whassapp

01123344547  
4. Azali Milo - Mon 31/Mar/2014, 12:11am
Saya berminat wsap 0125356387  
5. Hairul Nizam 2 - Mon 31/Mar/2014, 8:12am
email saya detail termasuk plan tapak  
6. Ina Kamal - Mon 31/Mar/2014, 11:32am
Dzakwan 2, saya jual perfume blh kongsi dgn awak ke? email ke imurs242679@yahoo.com blh?  
7. Hafizi B A Hassan - Mon 31/Mar/2014, 1:33pm
Saya ingin berkongsi dgn sesiapa yg berminat..sy jual hbag/purse ,gelang wanita.email hafezzi@hotmail.com atau whatsapp 0162918316  
8. Azhar 115 - Mon 31/Mar/2014, 5:00pm
Sy jual ubat nk kongsi, 10x10 ok la. 0134560989  
9. Siti Norfaizah - Tue 1/Apr/2014, 6:41pm
Sy ingin berkongsi. Sy mnjual pakaian perempuan. Whatsap 0126362952@eizza_girll@yahoo.com  
10. Ayu 452 - Thu 3/Apr/2014, 1:16am
siapa nak share ngn sy..sy jual pakaian wanita dan tudung..wassap 0192598840  
11. Mohd Firdaus 120 - Fri 4/Apr/2014, 9:50pm
sy buat printing,,, cop mug pingga,puzzle dan perbagai cenderahati..  
12. Yusoff Abd Ghani - Tue 8/Apr/2014, 9:32pm
Salam
Siapa berminat membuka tempat cuci kereta di Lukut.
1. Sewa RM800 sebulan.
2. Kami tak sediakan perkakas
3. Bolih mula 1hb Mei 2014
4. Siapa cepat dia dapat.
5. Saya tak ambil komision (take over tempat bisnes)

Berminat email saya myag799@gmail.com  
13. Ina 447 - Tue 8/Apr/2014, 10:31pm
Tumpang iklan
Assalamualaikum & Salam Sejahtera
INGIN SETTLE HUTANG??
INGINKAN PENDAPATAN TAMBAHAN?
In shaa allah saya dapat membantu anda...
BULAN PERTAMA>>RM3000
BULAN KEDUA>>RM8000
BULAN KETIGA>>RM20000
Sila pm saya.Peluang jalan penyelesaian kewangan anda.Syarikat kukuh 35 tahun.
INA 013-9326005  
14. Titiemas - Wed 9/Apr/2014, 3:24pm
Aslm ade sape nak share sy jual ice blended dan jagung kukus. Watsap 0123164020  
15. Ygmblast - Thu 10/Apr/2014, 10:40pm
Tumpang lalu ye tuan tanah..
Salam 1 karnival. Update terkini. Alhamdulillah YGM datang lagi dengan KARNIVAL TAUTAN KASIH PORT DICKSON. Dengan kerjasama AADK PORT DICKSON,NEGERI SEMBILAN DAN BADAN2 KERAJAAN DAN NGO yang akan di adakan di DATARAN TELOK KEMANG pada 30.4 sehingga 4.5.2014 semperna cuti umum Hari Buruh dan cuti hujung minggu. Pelbagai program dan aktiviti akan dijalankan bagi memeriahkan suasana karnival. Program mendapat sokongan media dari akhbar tempatan harian metro dan sinar harian. Sebarang pertanyaan hubungi Jeff 0136797666 @ shah 0196793387. Tapak niaga adalah terhad. Siapa cepat dia dapat.!!! ''Ygm kasih sama di kongsi,sayang tiada batasan''  
16. Liyana92 - Thu 24/Apr/2014, 8:29pm
Sy membekalkn choc moist cake,apam polkadot dan pelbagai kerepek..jika sesiapa yg ingin berkongsi sila sms @ whatsapp sy 0129441886  
17. Noor Irdani 2 - Wed 30/Apr/2014, 2:51pm
sesiapa berminat utk share khemah 20x 10 sila hub 013 265 9340.  
18. Noor Irdani 2 - Wed 30/Apr/2014, 3:58pm
blh whatsapp sy no 018 3919627.
siapa nak share khemah  
19. Mimi Suhaimi - Fri 2/May/2014, 4:10pm
Ada sesiapa nak share tapak 20x10 utk hari sabtu & ahad boleh hubungi saya 0142215753  

Page 1   (Total 19 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..