Perunding Hartanah Melaka Zprop Team Servis Jual Rumah Pantas & Sistematik
Zpropmanagement @ Zprop Management & Services - Thu 27/Feb/2020 11:47am
“INGIN MENJUAL HARTANAH DENGAN PANTAS DAN SISTEMATIK''

http://www.Jualbelirumahmelaka.com

''Serahkan pada yang pakar dalam urusan hartanah! Team kami akan uruskan proses jual beli rumah anda dari A-Z.''

- Niat utama kami ingin membantu uruskan hartanah anda dengan pantas & sistematik.

- Kami juga akan menguruskan dari A sampai Z dengan rangkaian professional, integrated marketing, khidmat peguam, pinjaman bank, market value, serta khidmat nasihat secara percuma.

- Perkhidmatan kami telah membantu ramai Owner yg tiada masa & tiada kemahiran di bidang ini. Serahkan tugas ini kepada yg pakar. Ia mampu menyelesaikan masalah anda, elak kerugian masa dan kos.

+ Sila Isi Detail Anda Dibawah:
KLIK: https://www.jualrumahpantas.com
KLIK: https://www.jualrumahpantas.com

+ Siapakah ZPROP TEAM?
# ZPROPTEAM adalah satu team Perunding Hartanah fulltime yang komited dengan kerjaya dalam hartanah. Klik: https://www.zpropteam.com

BAGAIMANA ZPROP TEAM BEROPERASI?

Berikut ialah apa yang kami lakukan untuk bantu dalam penjualan hartanah anda..

(+) Kami akan membantu anda untuk memasarkan hartanah anda di medium pengiklanan dan juga melalui ‘networking’ serta ‘database’ kami.

(+) Kami menggunakan medium pemasaran berkos tinggi untuk menjual hartanah anda.

(+) Kami mengoptimakan penggunaan medium di online dan juga offline. Antara medium yang akan kami gunakan adalah The Edge, The Star, Propwall, Propertyguru, IProperty, Mudahdotmy, flyers, banner, bunting, dan lain-lain lagi mengikut kesesuaian.

(+) Kami juga mempunyai website sendiri antaranya ialah website http://www.jualbelirumahmelaka.com. Top ranking search di Google. Average 500-1000 daily visitor. Selain website ini kami juga mempunyai 10 lagi website & blogspot yang berkaitan Hartanah Melaka.

(+) Selain website antara medium yang paling sering digunakan ialah Facebook. Medium FB Page total genuine likers & follower (80K) dan FB Group genuine members (50K)

(+) Ready database prospek buyer dalam simpanan kami juga telah meningkat lebih dari 40k database (Phone & Email) - SMS, Whatsapp,   Email Marketing

(+) Lebih 50 group whatsapp & telegram jualbeli hartanah di Melaka yang team kami kendalikan.

(+) Team kami satu satunya team perunding hartanah di Melaka yang mempunyai aplikasi phone (Android Version) khas untuk jual beli hartanah. Lebih 5000 pengguna aktif aplikasi ini. Boleh download aplikasi ''ZPROP'' di Google play.

(+) Selain dari offline networking ejen ejen agensi hartanah, team kami juga ada sistem refferal yang memudahkan penyebaran iklan rumah anda.

Anda Ingin Jual/Beli Rumah?
KLIK: https://www.jualrumahpantas.com

Hubungi team kami sekarang!!

Call/Whatsapp (ZPROP TEAM) :
0197775707- Razi (REN21181)
0126341542 - Farhan (REN21182)
01113379522- Nizam (REN21167)

KLIK >> https://pmwasap.com/zpropteam
KLIK >> https://pmwasap.com/zpropteam
KLIK >> https://pmwasap.com/zpropteam

Registered Agent of:

IM GLOBAL PROPERTY CONSULTANT SDN BHD (MELAKA) VE (1) 0253/4

https://www.jualbelirumahmelaka.com

# zpropteam
# jualbelirumahmelaka

Niche: Agen Hartanah | Rumah Untuk Dijual
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..