Personal Coaching FB Ads dan IG Ads RM130 - Melaka
Nur Amin 2 - Fri 28/Oct/2022 7:34am
Personal coaching FB ads dan IG ads
Di Melaka

RM130 sahaja

πŸ‘ belajar face to face
πŸ‘ belajar one to one bukan dlm group
πŸ‘ persediaan sebelum coaching
πŸ‘ belajar cuma dlm 3 jam sahaja
πŸ‘ tak lama sebab dtg terus sy ajar setting
πŸ‘ jimat upah budak marketing

Percuma
- Design poster (feed)
- Design poster (story)
- Copywriting

πŸ€” Apakah fungsi dan kelebihan FB ads?

1. Secara ringkasmya, kita nak buat org nampak dan tahu akan produk kita

2. Kita akan paparkan iklan pada org yg betul dan tepat.

3. Dpt jimatkan masa untuk buat ads secara manual.

Contoh 1
πŸŽ’anda menjual produk wanita
- Bertempat di Melaka
- Target customer perempuan muda 20-35 tahun

😍 Kita akan iklankan pada wanita muda yg berada dimelaka sahaja 😊

Contoh 2
πŸŽ’anda nak jual pada org yg like page wawa zainal, siti nurhaliza.

Kita akan setting org yg like page2 itu je yg akan nampak iklan kita πŸ˜„

Haaa gitu

πŸ€” Apakah yg anda akan belajar?

1. Setting iklan yg betul
- Setting mengikut target customer yg betul

2. Buat iklan masuk ke wassap
- Buat iklan yg membawa customer wasap kat kita

3. Buat iklan masuk ke messenger
- Berinteraksi dgn prospek dlm messenger FB

πŸŽ’ harga RM130 sahaja 😊
Klik link kat bawah untuk deal dgn sy
https://amindigitalmarketer.wasap.my

0195301992
Amin

Terima kasih 😊

Niche: Kursus Personal Coaching | Web Media Sosial | Ingin Berniaga
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..