Perr! Biar Betul?? RM2550.55 Dari Rumah Je? Cepat Betul.
Herlysa Malaysia - Tue 12/Mar/2019 2:59pm
Seronok Agen2 kami buat sales sebab customers2 diorang mula restok barang tak putus putus.. Kaya lah diorang lepas ni. Syukur Alhamdulillah. Mungkin niat semua admin nak kawin kot... Allah permudahkan Alhamdulillah.

+ Anda ada banyak modal tapi tak tahu nak invest kat mana?
+ Anda nak bina side income yang mantap ?
+ Anda nak bina side income yang mantap & Long-term?
+ Anda pening gaji yang diperolehi tidak cukup untuk perbelanjaan sebulan?

Saya memerlukan orang yang betul betul serious ingin bersama kami. Apa yang kami yakin boleh beri kepada anda :

+ 16 sasaran jualan (Lubok yang pasti boleh tukar kepada sale)
+ Cara setup bisnes yang baru A-Z (Instagram/FB Page/Twitter/Youtube/Offline)
+ Ebook (Product knowleage/Cara tepat jualan/Rujukan pelanggan)
+ Task bulanan (Anda dah tahu nak target lubuk apa setiap bulan)
+ 15 video marketing

- ---------------------------- 5 TEMPAT SAHAJA -----------------------------

- ---------------------------- Whatsapp DIRECT LEADER - 018 2444 677 -----------------------------
- ---------------------------- Whatsapp DIRECT LEADER - 018 2444 677 -----------------------------
- ---------------------------- Whatsapp DIRECT LEADER - 018 2444 677 -----------------------------

- ---------------------------- YANG SERIOUS SAHAJA ( TERHAD ) -----------------------------

Website:
http://www.herlysa.com

Cepat sebelum 5 tempat kosong ni dirembat orang.
Whasapp laju-laju untuk ”BOOKING SLOT” anda

Niche: Pengedar Produk Kecantikan | Ingin Berniaga
Jom Miliki Kediaman Landed 2 Tingkat Serendah RM 359k
Video: Teres Dua Tingkat | Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Lokasi. Area Putrajaya/Cyberjaya. Dibina di dalam Township yang akan Mempunyai Masjid, Hospital, Sekolah, Balai Polis dan Banyak Lagi Kemudahan
     
  1. Azie 318 - Wed 13/Mar/2019, 10:32pm
    Peluang perniagaan untuk side income yang hebat dengan 100% online marketing..Kami ada system dan mentor2 yang berpengalam selama 12 tahun untuk guide anda.
    Hanya bermodalkan 1 kali dan untung hari2 dan tanpa menjual barang...Best kan.
    Pendapatan serendah rm3000-rm9000 sehari..Nak tahu cara bagaimana?

    Kepada yang serius sahaja --Jom Klik cepat2

    www,wasap/60164100056/nakduitbanyak atau
    smartbisnes.wordpress,com  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.