Perniagaan
Muz 15 - Thu 31/Jan/2013 10:02am [Last Comment]
mencari peluang niaga untuk menambah pendapatan

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Auramaya 4 - Thu 31/Jan/2013, 10:07am
Salam tuan/puan

Agen Dropship Secara Borong diperlukan untuk Aura Maya Skin Care!
Keuntungan lumayan!..
Produk tebaik dan terbukti keberkesananya..
Boleh layari laman web saya untuk mendapat info tentang Aura Maya Skin Care
http://auramaya2u.blogspot.com/

Berminat, sila balas email ini..
Email :- auramaya2u@gmail.com
Sekian Terima Kasih
Admin
Orginal Auramaya Skincare  
2. Hairul Nizam 2 - Thu 31/Jan/2013, 10:10am
modal ada berapa? buka kedai RM2 nak?

www.qparadigm.com.my  
3. Mar 27 - Thu 31/Jan/2013, 10:13am
Hubungi sya jual barang hanphone...
Seoerti sdcard...powerbank...hardisk....usb.,
Dan bnyak lg harga bole bincang...barang sangat laris pada abad ini...
Fendi 0174180050
Zuan 0132547151  
4. Abd Razak Bin Ahmad - Thu 31/Jan/2013, 10:24am
Salam kpd Muz 15,

Saya di Johor Bahru. Saya mempunyai peluang perniagaan untuk kita same-same jalankan. Saya ingin berniaga ais krim jenama Baba di Medini Mall, Legoland. Jenama ini cuma boleh didapati di Kelantan dan Thailand. Potensi pasaran cukup luas di Legoland yang mana pesaing terdekat ialah BuskinRobbins. Ais krim ini cukup unik dan kaedah ais krimnya belum ade di mana-mana di Malaysia kecuali di Kelantan sahaja. Statistik Legoland menyatakan lebih kurang 2,000 orang mengunjungi Legoland setiap hari tidak termasuk hari cuti umum, sabtu dan ahad serta cuti sekolah. Kos secawan ais krim ini ialah 50 sen dan dijual antara RM3 hingga RM5 secawan. Berbanding dengan pesaing di situ iaitu BuskinRobbins menjual paling murah RM15 secawan. Terus-terang saya nyatakan di sini bahawa saya tidak mempunyai peruntukan modal untuk memulakan perniagaan ini, yang saya ada adalah peluang dan idea perniagaan unik seperti ini untuk diketengahkan dan dimajukan. Perniagaan ais krim ini juga akan menjadi pelupur sebagai francaisor di Malaysia. Semoga ianya menjadi kenyataan, InsyaAllah. Silalah tuan hubungi saya melalui SMS dengan kadar segera di Razak 019-7370269 kerana saya jarang-jarang ke MC ini. Terima Kasih.  
5. Collagenplaza - Thu 31/Jan/2013, 10:28am
Produk kecantikan wanita.
Agent dropship diperlukan sekarang!
Keuntungan sehingga 80%
Email pmc.alaska@gmail.com  
6. Ahmad 137 - Thu 31/Jan/2013, 10:58am
Perniagaan dengan pulangan income 5K setiap bulan.

Emel ke
edhaikal_86@yahoo.com  
7. Baiti 2 - Thu 31/Jan/2013, 11:38am
Jika anda banyak pertanyaan ttg pendapatan tambahan tuk ms hadapan, jgn malu2 tuk hubungi sy...

I will show you the marketing plan and strategy..

Buat temujanji dgn sy SKRG..!
Call : 012 265 4024
email : duta_baiti172@yahoo.com

You can get extra money every month starting at RM3000 +++  
8. Green Element - Thu 31/Jan/2013, 12:05pm
nak bina website untuk perniagaan boleh hubungi kami http://greenelement.my :)  
9. Muz 15 - Thu 31/Jan/2013, 4:08pm
modal sy ada bwh rm500 blh email sy muzahedeen@gmail.com  
10. Syafiq07 - Thu 31/Jan/2013, 7:27pm
Berminat untuk menjual produk kesihatan dan menjana income yang luar biasa dan best nya TANPA MODAL!

Bisnes yang halal,tiada unsur penipuan dan riba.

Telah ramai yang telah mengubah kehidupan mereka. Student pun mampu menjana sehingga rm9000 sebulan. Anda bila lagi?

Sila hubungi saya di 012-9291090 atau shafiqq07@yahoo.com.

Terima Kasih~  
11. Syed Haron 2 - Fri 1/Feb/2013, 12:29am
PELUANG PERNIAGAAN MADU LEBAH TERNAK DAN MADU LEBAH TUALANG
MODAL RM3K UNTUNG LUMAYAN
PERTANYAAN
CALL/SMS 0137639981  
12. Iiklan - Fri 1/Feb/2013, 10:00am
Niaga ayam goreng Upin Ipin,nak tak?
izmaz37@yahoo.com  
13. Zuliza 6 - Fri 1/Feb/2013, 2:20pm
Pendaftaran terendah dari RM 1,750*

Perkhidmatan Akaun/ Audit/ Tax..

Pendaftaran & pembaharui CIDB/PKK/MOF Licence.

Kami juga menawarkan perlbagai perkhidmatan berkenaan company dan sekiranya anda ingin menukar setiausaha syarikat hanya RM 480 UTK 1 TAHUN.

Kami janjikan perkhidmatan TERBAIK untuk ANDA..

BERMINAT BOLEH HUBUNGI Ms. Julie - 03-60923550 / 054562268-Pn. Ida ...
Layari website kami: www.chewan.com.my  
14. Zul 473 - Fri 1/Feb/2013, 3:40pm
Salam.. Sesiapa yg berminat membuka kedai serbaneka..? Segala kos sewa, bil utility d tggung hubungi zul 0192322209.. Selagi pluang masih adaa.. Rebutlh pluang yg ada  
15. Farah Png Ipo - Sat 2/Feb/2013, 1:52am
Dapatkan hak pengactifan rkyt MALAYSIA!! Dn utk anda sbg pemegang mykad Jadilah pengguna yg bijak!1) Aktifkan mykad anda- ianya percuma!nikmati DISCOUNT SEUMUR HIDUP!!
!2) Khidmat penerangan projek bg pendapatan sampingan melalui Mykad- ianya PERCUMA!! tindakan anda mengubah hidup anda!?katakan YA sekarang untuk Pelajari Revolusi Perniagaan Baharu!!?Pm me n0w.. 0164102381 penang/ipoh/kedah/kl  
16. Wan 140 - Sat 2/Feb/2013, 3:58am
SALAM MUZ....

singgah kejap ke blogspot kami..

http://sweetfreezer.blogspot.om/  
17. Muz 15 - Sun 3/Feb/2013, 12:54pm
terima kasih kpd yg telah memberi kn comment masing2 insyaallah sy akn pilih yg mane sy rase sesuai untuk saya kpd yg sy xcontact tu jgn kecil hati sbb mngkn modal nye besar untuk sy.  
18. Ibrahim Batan - Sun 3/Feb/2013, 12:57pm
Setiap org yg nak berniaga perlu mempunyai MESTII - Mentor, Emosi, Sistem, Tindakan, Ilmu dan Impian. Kami di RICH CONSULTANT SEDANG MENCARI USAHAWAN2 YG BERANI MENGUBAH HIDUP BIASA KE JUTAWAN DALAM MASA 1 TAHUN MELALUI 'GDP' SILA SMS NAMA + LOKASI 0193956856. Lungsuri https://www.facebook.com/pages/RICH-Consultant-GDP/138449046316100  
19. Nana Mat Zzain - Sun 3/Feb/2013, 11:50pm
Pernah dgr ecosway?pernah terfikir x utk memiliki kedai sebegitu..? Kini dgn modal 5k korang BOLEH MEMILIKInya dlm ms 3-6bln shj..percaya x..?klau nk bka kedai sendiri mau 300rbu++/500ribu++ kan.ada ke...?tp nilai kedai ni 1.2 juta.mane ada duit byk tu kan..?lps tu nk pk byr api air sewa mantainance lg tmbh2 klau kena bncana bnjir ke...Tapi dgn adanya kedai ini semua risiko itu ditanggung oleh pihak syarikat(berjaya group).Lps tu klau kedai sendiri..kena buat promosi plk kan..Tp kedai ini xperlu buat promosi.Semua org dh kenal.dh thu ape brg yg dijual..sb kedai ini wujud drp tahun 1979 lg..xperlu takut 99% risiko ditanggung pihak syarikat.so rebutlah peluang ni mohonlah skg selagi kuota masih ada.skg kedai ni dh ada lbh krg 200kedai di seluruh m'sia.anda boleh memilih 6 lokasi pilihan anda.
Peluang mgkn dtg hy skali dlm hidup.mungkin peluang ini yg dpt mengubah nasib hidup anda utk menjadi USAHAWAN yg berjaya.bertindaklah dr skg.jika berminat boleh call sy NANA 017-2240958  
20. Nasq - Tue 5/Feb/2013, 1:50am
Untuk mendapatkan keuntungan cepat dan mudah dgn harga yang murah..Boleh cuba jual dan pakai Rumpai laut kolagen untuk kesihatan dan kecantikan.Terbaik dari samporna(Sabah).
Hubungi saya : 0127959489  
21. Ayu 241 - Tue 5/Feb/2013, 10:56am
slm.mahu berniaga diapers baby original brand pet2 & drypers?harga murah dr pasaran.pasaran luas & permintaan setiap masa.emel sy anjelikstore@yahoo.com  
22. Siti Salbita - Tue 5/Feb/2013, 11:15am
Encik/Tuan
Jadilah pengedar/stokes Air WadiCypress.
Air Alkali berherba yang mendapat sambutan.
Iklan di TV3, sinar harian, harakah dan Mingguan Wanita.
Hubungi saya Cik Siti di 03-60388626
atau emailkan di info@wadicypress.com.my  
23. En Ariff - Tue 5/Feb/2013, 12:16pm
HARGA RUNTUHHH!!!!
PAKEJ PERNIAGAAN AFC HANYA RM2500 SAHAJA.
TEMPAT TERHAD.PROMOSI UTK BLN FEB 2013 SAHAJA.
BOLEH JUAL AYAM GUNTING,POPCORN CHICKEN &SAUSAGE.
DTG JUMPA SAYA UTK TEMPAHAN.
HUBUNGI 0193205281.
PEJABAT DI SHAH ALAM.  
24. Lin 132 - Tue 5/Feb/2013, 5:38pm
Dengan modal rendah iaitu dengan ilmu dapat menjana keuntungan sehingga RM 50 000 setahun, seperti Adly Mukhtar menjana RM 10k selama 2 hari, Dr. Irfan Khairi menjadi jutawan dan termasuk otai2 lain

Bermulanya disini : http://bit.ly/VG4eh4




_____________________________
Kempen bina mininiaga : http://bit.ly/VxNByS

Borong tudung& kain : www.dzonestyle.com.my  
25. Dila 20 - Wed 6/Feb/2013, 11:02am
PELUANG MENJADI AGEN PERFUME HNY DNG RM 200 JE..HBGI SY 0124741343 @ EMAIL NADHIRAFADILA2010@GMAIL.COM  
26. Marina 23 - Fri 8/Feb/2013, 11:15am
jd agen susu utk kurus alphalipid sd2 dan susu utk kesihatan alpalipid lifeline..modal utk join ahli rm60 seumur hdp,..nk income rm5k dlm tmpoh 4 bulan? jom!!!
share kebaikan dgn sdra mara/kwn2/ibu bapa@ gna sendiri..produk hot dgn ribuan testimoni.
info lnjut bl add fb Rin Marina/page: Jom Langsing Dengan Slim Diet/sms/col 017-5314839  
27. Mielabeauty - Tue 12/Feb/2013, 3:26pm
Muz, boleh juga cuba produk akak. nanti akak bagi sample. murah, berkhasiat dan berkesan. keuntungan pula 100%.

tel: 0134303292  
28. Muhammad Abdul Gapor - Wed 13/Feb/2013, 10:56pm
jadi pengedar atau pemborong kuih muih frozen.

pelbagai kuih muih, kurang risiko, makanan harian. Pembekalan dari kampung, bersih dan halal.

1 bungkus 50 biji..harge serendah 20 sen. Area johor senang dapat.

email ke ghapour0107@gmail.com / tel :017-8253167  
29. Luvberry Boutique - Fri 15/Feb/2013, 1:58am
Jadi peniaga kain pasang dari Vietnam. Hanya RM40 sepasang, minimum order 20 pasang. Jika berminat boleh SMS saya.
0127873844 - Bibie  
30. Azmi 281 - Sun 17/Feb/2013, 4:46pm
Berminat dengan franchise mampu milik? Jika berminat sila email saya:
azmidris@yahoo.com  
31. Sle - Sun 17/Feb/2013, 5:40pm
Skim pinjaman mudah usahawan SNE MARKETING sehingga RM10K

Swasta dan berniaga pun boleh mohon

Berminat sila call 017-6023677  
32. Lieza 22 - Tue 19/Feb/2013, 3:15pm
Saya merupakan pengeluar kerepek popia nestum,popia koko dan popia horlicks.
Harga amat berpatutan dr pasaran.
1kg : RM20
500g : RM11
ada juga dalam paket kecil2 RM2
berminat boleh call.
ismalyza : 0193039836
ismalyza@yahoo.com.my  
33. Aiennassir - Tue 19/Feb/2013, 4:18pm
belian borong minimum 6pcs sahaja
harga borong paling murah dan berbaloi.untung berlipat ganda

berminat emel aiennassir@ymail.com  
34. Hidayah 166 - Thu 21/Feb/2013, 12:00pm
Saya ingin kongsikan bersama anda satu Projek yang amat MUDAH..Tanpa menjual produk atau barang..risiko yang paling MINIMUM (selamat)..untuk keterangan lanjut sms/what's app saya di 0123560064  
35. Muz 15 - Sun 24/Feb/2013, 8:10pm
kepada semua harap apabila memperkenalkan perniagaan anda harap dapat memberi penjelasan ringkas kepada saya  
36. Satinah - Thu 28/Feb/2013, 11:26am
Saya menjual Rumpai Laut dari Sabah untuk kesihatan dan kecantikan...

Jika berminat e-mail saya satinah70@yahoo.com  
37. Noranisa - Fri 1/Mar/2013, 11:07am
nk try dropship shaklee leh email aniesz_83@yahoo.com  
38. Ebun - Sat 2/Mar/2013, 12:13pm
hubungi saya klu berminat kerja marketing sikit, pendapatan cecah Rm10,000, kerja senang. Part time pun boleh. bunari_ m@yahoo.com atau 0105436838  
39. Chelak - Wed 6/Mar/2013, 4:03am
saya ada idea yg sangat menarik... email sy details awk utk berhubung... chelakcattivo@gmail.com  

Page 1   (Total 39 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..