Perniagaan untuk Dijual - Kedai Kerongsang dan Accessories di Segamat Johor
Kakhajjah 2 - Fri 9/May/2014 2:23pm [Last Comment]
saya ingin menjual sebuah perniagaan iaitu kedai kerongsang dan accessories wanita keluasan 20kaki x 10 kaki yang sudah beroperasi selama 2tahun lebih.
Lokasi perniagaan tersebut di Segamat Johor.
Saya nak jual keseluruhan alatan kedai dan stok kerongsang yang sedia ada...pembeli baru boleh terus berniaga.
Kadar keuntungan 60% modal hanya 40%.
Perniagaan maju dan mempunyai pelanggan tetap.
Jualan bulanan sebulan RM10K - RM12K.
Semua pembekal kerongsang anda akan diberitahu bagai mana untuk mendapatkan stok kerongsang.
Kami juga telah mempunyai fb untuk jualan online hampir 5000 like..

* perniagaan ini amat menguntungkan kerana ia adalah barangan kehendak wanita..lagi pun kami merupakan pengedar untuk kawasan segamat johor,,

*Jika anda berminat pinjaman mara juga boleh diuruskan untuk membantu anda menambah modal.
*Untuk gambar kedai sila whatsapp saya..

Harga untuk dijual: RM15000 CASH SAHAJA

Berminat call saya syida 0127653065.
Serious sahaja untuk ambil alih perniagaan ini sila call saya...terima kasih

Niche: Bisnes Untuk Dijual | Pemborong Aksesori Wanita
 
1. Rozee Abu Talib - Wed 9/Jul/2014, 5:02pm
kedai area mana di segamat?  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..