Perniagaan: Rakan Bisnes Mangkuk Tingkat
Mangkuk Tingkat @ Mangkuk Tingkat Dot Com
Fri 24/Jun/2011 2:17pm [Last Comment]
www.mangkuktingkat.com , syarikat penyediaan dan penghantaran makanan bumiputera yang sudah 3 tahun beroperasi kini bakal menyediakan peluang perniagaan kepada yang berminat untuk membuka "out-let" MTD , ala franchise berkonsepkan delivery out let. MTD - (mangkuk tingkat delivery ) akan beroperasi di beberapa bandar besar di Lembah Klang ini dan seterusnya ke negeri lain. Jika ada yang berminat untuk membuka dan menceburi dalam industri makanan jenama mangkuk tingkat ini boleh hubungi kami di 03-91710334 atau emailkan kepada marketing@mangkuktingkat.com atau daftar di laman web kami www.mangkuktingakat.com ( di bhg rakan bisnes )

Niche: Tempahan Katering | Pakej Perniagaan
 
1. Alieza 2 - Fri 24/Jun/2011, 4:18pm
boleh bagi keterangan lanjut x, sya diperak boleh ke, email ke aliezaliza@yahoo.com.my  
2. Haji Abdul - Sat 25/Jun/2011, 8:47pm
saya berminat, boleh bagi detail,
email....... rahmanabdul60@yahoo.com  
3. Jane 6 - Sat 25/Jun/2011, 9:01pm
saya sgt berminat dn saya juga pernah menjadi customer anda. tolong bg detail ke email saya
meowjane@gmail.com
tq  
4. Rijal 3 - Sat 25/Jun/2011, 9:36pm
stokis dan pengedar di perlukan. produk terkini. pendapatan lumayan menanti anda

www.aljo4u.com/arijalbiz  
5. Asyraf 26 - Sun 26/Jun/2011, 2:08am
tshirt printing services
rm11
*100 pcs and above
*one colour one design
*roundneck
*hight quality tshirt
email asyraf_gzook@yahoo.com
call/sms 013-3885081
COD puncak alam,klang,shah alam  
6. Anizazack - Sun 26/Jun/2011, 6:54pm
menarik, boleh emailkan details ke anizazack@yahoo.com  
7. Magnet - Sun 26/Jun/2011, 9:27pm
menarik,email maz_alia@yahoo.com  
8. Haslina Hashim 2 - Mon 27/Jun/2011, 4:12pm
Salam. Saya di KT blh email details ke aliyana68@yahoo.co.uk  
9. Hartinawati - Tue 28/Jun/2011, 3:34pm
Boleh bagi maklumat lanjut? Email ke hartinawatipawzi@yahoo.com  
10. Nurul Huda 18 - Wed 29/Jun/2011, 1:21am
saya dr kedah,berminat,saya juga pernah menjalankan perniagaan mangkuk tingkat untuk guru sekolah dan sekarang dah stop sbb sibuk sikit dgn kedai pengantin.boleh emailkn pd saya maklumat dgn lebih lanjut.
nurul_nuri85@yahoo.com.my  
11. Siti69 2 - Fri 15/Jul/2011, 9:54am
Berminat untuk tahu lebih lanjut.
Sila e-mail kepada szaharah69@yahoo.com  
12. Mat 17 - Thu 21/Jul/2011, 5:21am
Berminat untuk tahu lebih lanjut. mohdfikri2010@gmail.com  
13. Nitamavell - Mon 25/Jul/2011, 2:29pm
sy berada di ipoh..berminat nk tahu dgn lebih lanjut lg..boleh emel pada saya nitamavell@gmail.com  
14. Mie83 - Fri 12/Aug/2011, 9:52am
salam semua..tumpang lalu..ingin dptkan pinjaman peribadi (MBSB ) lulus segera..hubungi saya : blur_crew@yahoo.com.my terbuka kpd kakitangan kerajaan & bdn berkanun..  
15. Siti Zuraidah Mahmud - Sat 1/Oct/2011, 10:04pm
saya telah email..tetapi belum terima maklumat lanjut. tolong emelkan kepada sitizuraidah@hotmail.com  
16. Zatul 5 - Fri 2/Dec/2011, 10:13pm
Sy berminat utk melanggan makan tengahari utk 3 org (tanpa nasi).
Area shah alam (40160).
Blh email quotation kepada sy. TQ  
17. Secawan Penuh - Thu 12/Jan/2012, 12:07pm
Berminat untuk tahu lebih lanjut.
Sila e-mail kepada tukuncak@gmail.com  
18. Zalnora - Tue 18/Sep/2012, 4:15am
zalnora.ent@gmail.com  
19. Ramlah Bt Salleh - Tue 25/Sep/2012, 3:50pm
salam sya berminat hrp email details syarat samada sebgai rakan kongsi atau pelanggan to ramlahsalleh56@gmail.com tq.  

Page 1   (Total 19 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..