Perniagaan Konvensional Didoakan Saye Jumpe Dengan yg Mencari Dibuka Juga Kpd Introducer Seluruh Malaysia.
Onemalaysianboy - Wed 27/Mar/2019 6:24am [Last Comment]
1) sedang mencari rakan kongsi/jv bela belut.. 24 ringgit sekilo.. anggaran 40000 kaki persegi (1 ekar) bersamaan 240000k.. pengagihan join venture 80/20.. saiz kawasan 3 ekar.. grup marketing sediaada.. 

2) tanah 3 ekar hendak join venture menjadi reban ayam tertutup.. kawasan tanah rata.. dua lot dari depan (jalan besar) jika ade idea hendak usahakn selagi jv tak kekal dialu² alukn..

3) dan tanah lot seluas 1 ekar suku di Pekan Kuala Selangor berhampiran tempat berkenaan:
a) berdekatan dengan kedai² lot.. enterpreneur lot shop.. 
b) kedai makan 24 jam (mamak stall)  
c) masjid utama pekan kuala selangor 
d) mc donald store berdekatan 
e) supermarket tesco 
f) courts mammoth 
g) bersebelahan taman perumahan mewah 
h) jalan reserve masuk dari dalam dan boleh terus keluar ke jalan besar.. 

4) kami sedang membuka peluang baru di dalam bidang baja organik sebagai bidang perniagaan baru anda.. harga 2 kg RM18.. harga retail (atau sebagai orang tengah saye bukak RM18.. boleh check harga dipasaran.. kebiasaan harga dipasaran ialah RM25 ringgit.. (harga daripada saye RM20 net).... harga dipasaran 25 ringgit.. kite kene ambil tindakan advance.. ekoran satu rumah mempunyai satu laman (sekiranya anda inginkn servis landskaping dan peralatan2 dan pembuatan landskap air terjun dan set untuk membuat landskap dilaman seperti pasu juga saye sediakan untuk pelanggan..
untuk anda sebagai agen saye bukak RM15 untuk 2kg..

hubungi kami segera!!
hubungi kami segera!!
hubungi kami segera!!

Berminat untuk agen/retailer/dropshipper kami. boleh klik link dibawah..

di www.wasap.my/0137758186/rakanprojek

5) projek mega restoran kapal cruise resort diatas tanah seluas 15 di banir tapah pertama di Malaysia berdekatan cameron highland sedang mencari funder/jv..
tujuan dan keutamaan projek:
perlancongan dan event² seperti event wedding (mempunyai spec dan premium event-yang ini support untuk aktiviti mingguan di restoran tersebut-tak termasuk food & and beverage dan shopping sector-seven eleven build in.. pawagam build in.. squash court build in.. dan aktiviti sukan yang lain juga disediakan.. (boleh buatkn jadual beriadah dan latihan utk para2 atlet seperti ahli sukan seperti squash.. renang.. bowling dan sebagainya.. boleh buat perniagaan ala2 onestop building shop ala2 shopping complex hypermarket dan pusat percutian (hotel) (dipenuhi dengan kemudahan seperti pengangkutan jokey dan akan didaftarkan program cuti2 malaysia)
- pusat peranginan 1 Diomand
- projek diatas tanah seluas 5 ekar
- 200 unit chalet untuk disewa dalam satu2 masa
- berdekatan dengan exit highway (memudahkan pelawat/pelancong untuk mengunjungi)
- lokasi center of country
- anggaran projek RM200J

sekiranya ada yang berminat boleh hubungi saye 0137758186 (En. Alif)
ape² neogosasion boleh buat didalam talian.

@introducer juga dialu-alukan..
Additional t&c segala kos dari kertas kerja dan berkenaan dgn proaes dan progres berkenaan projek ditanggung oleh funder dan jv partnership..

https://jobseekers998.webnode.com/announcement-opportunity/?fbclid=IwAR33RqZ44uuuZnd9uB9YYJ7qQM6gbf04DcANXVQQlM9OrJrONBXO-qHiKQE

untuk penerangan selanjutnya pm kami di link dibawah

www.wasap.my/0137758186/rakanprojek
www.wasap.my/0137758186/rakanprojek
www.wasap.my/0137758186/rakanprojek

Niche: Penternak Ikan | Mencari Pelabur | Penternak Ayam | Usahawan Tani
 
1. Mohd Esa Bin Ab Aziz - Thu 28/Mar/2019, 12:50pm
Salam semua. tumpang iklan,
Saya mencari pelabur yang ingin pulangan lebih 12% setahun.
ingin tahu lebih lanju.
hubungi saya atau whatApps
Esa 0111 867 9677  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..