Perniagaan Komputer + Percetakan untuk Dijual di Perlis (Urgent)
Fendy 107 - Tue 21/May/2019 11:50am [Last Comment]
#PerniagaanUntukDijual

Perniagaan Kedai Komputer Untuk Dilepaskan (Membaiki, Menjual, Membekal Peralatan Komputer serta aksesori, & Menjalankan Perkhidmatan Percetakan)

- Di Perlis
- Hampir 10 Tahun Beroperasi
- Lokasi Strategik / Prospek Yang Baik / Sekolah Rendah + Sekolah Menengah + Pasaraya + Pejabat2 Kerajaan + Perumahan padat
- Perniagaan untuk dijual (Termasuk Ke-SEMUA peralatan, perkakasan, rak2, stok semasa, dan aset Syarikat)
- Sewa RM350 sebulan
- Kedai siap Renovate
- Running Business Condition
- Boleh terus jalan. (Pastikan pembeli mempunyai SSM, Dan Lesen Perniagaan PBT)
- Lesen PBT perlu didaftar segera selepas pembelian perniagaan. (WAJIB)
- Harga di pinta RM60,000 sahaja (Sila hubungi terus bagi mendapatkan maklumat lebih detail)

0177854267
(Untuk sebarang pertanyaan dan rundingan)

Niche: Bisnes Untuk Dijual | Bisnes Komputer | Kedai Fotostat Dan Cetakan
   
 1. Nnzak - Thu 23/May/2019, 9:22am
  tuan.. jika ada yg menguruskan kenapa perlu dijual jika perniagaan ada keuntungan.. sy boleh menguruskan perniagaan anda jika sedia bekerjasama... lokasi sy kodiang /arau...

  utk masa skrang ini sy mengurustadbir perniagaan yg bermasalah dgn kaedah kerjasama dan membantu dlm pemasaran dan pengurusan risiko .. tujuan utk membangunkan semula perniagaan tersebut dgn kaedah berkongsi dan bekerjasama ... jika berhajat 0174907629..

  dua jenis perniagaan yg sdg sy uruskan foodcourt di jitra dan tanah pertanian di titi gajah arau changlon... dan dlm progres usahasama dgn koperasi utk halal fresh mart... target sy nk urus perniagaan di perlis...

  017-4907629 call sy  
 2. Wahmarketings - Thu 23/May/2019, 6:45pm
  rm60k tu termasuk SSm kedai atau tapak niaga + barang shaj?  
 3. Fendy 107 - Sat 25/May/2019, 4:11am
  Nnzak -
  ada masalah kewangan yg agak serius. buat masa sekarang, belum bersedia untuk buat penstrukturan semula sebab memerlukan suntikan modal lagi. Dan staff2 yang bermasalah sebelum ini disebabkan saya sendiri tidak mempunyai cukup masa untuk mengurus dan memberi tunjuk ajar yang sepenuhnya.  
 4. Fendy 107 - Sat 25/May/2019, 4:15am
  Wahmarketings -
  harga tu termasuk kesemuanya yang ada didalam kedai. peralatan/perkakasan/kelengkapan + stok semasa sedia ada + aset-aset seperti almari,rak kaca,gondola,meja kaunter,meja kerja,komputer (lebih dari 7 unit).
  terpulang pada tuan nak teruskan bisnes komputer atau nak jual bagi habis barang2 dan tukar bisnes lain.
  harga InsyaAllah masih boleh kurang dan dirunding sampai jadi. boleh terus whatsapp saya 017-7854267  
 5. Fendy 107 - Thu 30/May/2019, 2:51pm
  Bump! Up! #JualanSuperUrgent  
Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Berapa Kali Dia Tarik Haa.. Mee Tarik Warisan Asli di Sg Besi
Kami ke Sungai Besi KL untuk menikmati Mee Tarik Warisan Asli dari Lanzhou China. Apa yang membuat restoran ini popular dan berjaya membuka banyak cawangan di Malaysia? Selepas itu, kami ke Bukit Komanwel utk melihat 'The Hanging Gardens of Babylon' dan 'Hall of Fame' dan terus mengelilingi Stadium Bukit Jalil sejauh 1.4 km diatas trek getah.
Cuti Putrajaya Naik Basikal Memang Epic!
Kami ke tepi tasik di Putrajaya berhampiran Masjid Besi. Asalnya nak mencuba menu masakan panas di restoran Umai Cafe. Makanan disana sedap belaka. Di sebelah cafe ada Monumen Alaf Baru yang unik. Kemudian kami mengelilingi Pulau Putrajaya menaiki basikal dgn pemandangan yg amat mempesonakan dan menyusup dibawah 8 jambatan ikonik :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)