Perniagaan Fitness Studio Lengkap untuk Dijual - Bandar Baru Bangi
Shuha Noor @ Shuha Lubis Fitness - Fri 6/Mar/2020 12:21pm
Saya ingin melepaskan perniagaan fitness studio yg lengkap dan yg memiliki ramai keahlian berlokasi di Putra Kajang Commercial Centre, berdekatan SEK 7, Bandar Baru Bangi dgn harga RM35,000 SAHAJA kerana ingin fokus ke cawangan studio fitness baru.

Perniagaan ini sudah berjalan lancar semenjak 2015. Keistimewaan studio ini adalah ianya luas (capacity 50 pax per class), lengkap dgn sistem pengudaraan yang baik (3 aircond besar, 1 aircond kecil, 7 kipas dinding), stage yg tinggi dan besar, sound system yg baik, cermin dinding penuh dan yang paling istimewa, lantai diperbuat dari parquet bermutu tinggi (cost lantai sahaja RM20.000) tidak licin, tidak mudah kotor.

Maka tidak hairanlah studio ini terkenal sebagai sesatunya studio di Bangi/Kajang yang boleh mengendalikan kursus instructor tahap antarabangsa seperti Zumba Fitness, Nirvana Fitness dan Resist-a-Ball. Studio ini mengendalikan pelbagai dance fitness class harian dan juga sesuai untuk private party. Sale include 150 members data.

URGENT FOR SALE. NEGOTIABLE

Contact : Puan Shuha,
0102085053

Whatsapp:
wasap.my/0102085053/Beli_ContentoStudio

Niche: Bisnes Untuk Dijual | Peralatan Sukan | Sukan Berkumpulan
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..