Perniagaan Borong On-Line untuk Dijual
Kalshom - Mon 12/Jan/2015 9:41am [Last Comment]
Salam Sejahtera,

Warga MAJALAH dot com,

Saya mempunyai perniagaan borong secara ON-LINE seperti handbag, perfume, purse, wallet & dll serta mempunyai kedai sebagai stor di Nilai N. Sembilan. Mempuyai blogspot yang sudah mempunyai VIEWIER melebihi 170,000 dan dikatakan setiap hari ada sahaja yang menawarkan diri untuk menjadi dropship samada melalui email atau hp.

Oleh kerana saya tidak mempunyai banyak masa dan tiada pembantu serta menguruskan perniagaan maka tidak memfokuskan perniagaan borong tersebut.

Jika berminat saya akan menawarkan stok yang sediaada, blogspot, 1 JUTA Email list, senarai pelanggan dan maklumat untuk mendapatkan bekalan.

Harga yg ditawarkan hanya RM7K sahaja.

Berminat sila hubungi HAZLI 019-2792029 / KALSHOM 013-3679921.

TErima kasih.

Niche: Bisnes Untuk Dijual | Pemborong Beg Tangan
 
1. Zuera 113 - Mon 12/Jan/2015, 5:01pm
salam..kalau sy bekerja untuk encik mcamana??untuk membeli perniagaan encik sy tiada modal... encik boleh email sy jika encik setuju..

ieda8033@gmail.com  
2. Juan 11 - Tue 13/Jan/2015, 6:02pm
Pm saya untuk makluamt bisnes puan, kalau menarik saya beli. email saya di sini moham29577@yahoo.com  
3. Shima 5 - Wed 14/Jan/2015, 12:52pm
salam puan sy berminat, boleh ws sy di 0192982792  
4. Suhaimy - Thu 15/Jan/2015, 1:57pm
salam,
boleh bagi blog?  
5. Razali 7805 - Thu 15/Jan/2015, 2:24pm
As Salam, tlg emelkan info lanjut & blogspot..sy berminat.

red.razali@gmail.com  
6. Sophia Selamat - Fri 23/Jan/2015, 1:31am
masih available ke ads ni? ada yg nak jv. emailkan ke sophiaselamat@gmail.com. lagi baik jika website tu diletakkan disini.

my big q: kenapa nak jual jika ada banyak database cik puan?  
7. Radi 2 - Tue 3/Feb/2015, 7:14am
2k boleh la...  
8. Lisa Abdullah - Thu 19/May/2016, 12:02pm
Nak contoh kertas kerja?

http://lisa-kertas-kerja.blogspot.com

,  
9. Kalshom - Wed 8/Mar/2017, 9:55am
Utk makluman ....SOLD  

Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..