Perlukan Sawdust (Habuk Kayu) - Nilai 3
Azuddin 3 - Fri 4/Nov/2011 12:59pm [Last Comment]
Kami memerlukan sawdust dalam kuantiti yang banyak setiap bulan. Tempat penghantaran di Nilai 3. Sesiapa yang mempunyai kilang kayu atau contact sila email harga dan kuantiti yang boleh supply setiap bulan. Kami beli secara cash.
Emailkan > azuddinafiq@yahoo.com

Niche: Kontraktor Balak Dan Kayu | Bisnes Perabot
 
1. Yusnizam 3 - Fri 4/Nov/2011, 1:12pm
berapa kuantiti yg diperlukan? Main kontena ke?  
2. Azuddin 3 - Fri 4/Nov/2011, 2:51pm
Kepada yang boleh supply, sila tinggal email atau contact no supaya senang kami berhubung dengan anda. TQ  
3. Azlina 48 - Mon 7/Nov/2011, 1:41pm
blh hubungi saya azlinasenan@yahoo.com  
4. Pnzue - Tue 8/Nov/2011, 11:06am
Email ke gallerycreative@yahoo.com detail tentang kuantiti yang diperlukan.  
5. Mohamad 55 - Wed 9/Nov/2011, 10:17am
stepup.enterprise@yahoo.com..selama ni saya buang je habuk tu..rupa2nya ade juga gunanya...  
6. Raz 2 - Sun 13/Nov/2011, 2:04am
email ke razak198429@yahoo.com.my  
7. Dave 3 - Thu 17/Nov/2011, 11:41pm
kami membeli sawdust dengan kuantiti yang banyak di perak, selangor atau NS.n kami ada treler sendiri. siapa berminat nak berurusan sila call 016 3502666  
8. Juhan - Fri 25/Nov/2011, 4:15pm
e mil saya, juhaniff@yahoo.com  
9. Azlan Iszahar - Mon 28/Nov/2011, 4:59pm
sye..ada 3 kilang papan..
dan menpunyai banyak habuk kayu..
sila sms atau hubungi..sye..dan sebut
harga..0127475440..En.Azlan..  
10. Sam 62 - Sat 24/Dec/2011, 6:35pm
saya boleh supply saw dust 1 tan seminggu..... papan balance pun ader...sila contak saya segera Sam 0132111501  
11. Armer Qamer - Fri 3/Feb/2012, 4:12pm
ASSALAM..KALAU HABUK BULUH ADA YG BERMINAT TAK? FIBRE NYA LAGI KUAT DAN TAHAN  
12. Jasmit - Wed 15/Feb/2012, 3:40pm
call saya ...saya ada buat sawdass dan wood chipp
0192709954  
13. Pp Ent - Mon 19/Mar/2012, 7:26pm
jasmit,boleh call saya untuk nego harga,sawdust,..SEGERA!! yusof 0174860421  
14. Man 67 - Wed 21/Mar/2012, 1:58am
salam... Sila hubungi saya 019 942 7843 rahman reka kabinet..  
15. Lyn - Wed 4/Apr/2012, 4:35pm
Ada sesapa yg boleh supply dkt saya tak area Perlis. Nak setiap bulan dlm kuantiti yg banyak. tolong email saya atau call saya.
Email : moonlightlady2299@yahoo.com
Phone : 012 558 4112  
16. Jasmit - Wed 4/Apr/2012, 5:14pm
ada jual machine wood chipper dan saw dust  
17. Athirah 19 - Sun 10/Jun/2012, 12:00am
Saya inginkan sawdust, kalau bole dr kayu getah..nak dlm 2 3 kilo je..sape ade jual? nk dalam keadaan segera..019 5205816  
18. Putera70 - Fri 29/Jun/2012, 10:50am
emailkan saya detail, berkaitan harga dsbnya... puteraayahnda@yahoo.com.my  
19. Andrew 10 - Sat 4/Aug/2012, 11:32pm
berapa sawdust seton boleh dibayar? Emel: demand yr u nak ke:
otiongh@yahoo.co.uk  
20. Wasteposrecources - Wed 9/Apr/2014, 8:08pm
Saya membekal wood chip 50 tonne sehari. jika berminat mohon sms or whatssapp ke 0122284228.  
21. Akmal Hakiem - Thu 24/Jul/2014, 1:00am
boleh sy th mane nak dptkn vacumm utk sedut sawdust lepas kite potong kayu sume ? blh email or wassup sy kalau ade .
akmal.hakiem09@gmail.com
0162954972  
22. Redzuan 76 - Sat 25/Oct/2014, 10:41am
Saya membeli sawdust dgn kuantiti yang banyak.hubungi saya serta sebutharga.max 500tan/month.. 0166990616 redzuan  
23. Nadimtiyaz - Fri 3/Jul/2015, 11:18am
sila berhubung dengan saya
0192445997  
24. Lim 38 - Thu 17/Mar/2016, 3:20pm
Saya Pembekalan kayu api seperti(soft fiber, sawdust/habuk kayu, offcuts),semaian anak getah/tungkus anak getah dan anak benih kelapa sawit.
Kepada rakan rakan sekalian yang berminat sila hubungi saya - Mr Lim 019-4211396  
25. Norlien - Thu 6/Oct/2016, 11:43am
Need sawdust?
Email: neem_74@yahoo.com/ kongcy@jalex.com.my  
26. Kartini 2 - Thu 17/Aug/2017, 10:20am
Saya memerlukan wood chips atau sawdust pada qty yg banyak. Kayu tropikal sahaja.
1000-2000 tan/mth untuk pengeluaran arang briket. Lokasi Sg. Petani, Kedah.
Sila whatsapp saya bagitau lokasi, best price dan gambar.
019-4777320/0194574320 (Khairul)

Terima Kasih  
27. Naki 2 - Fri 10/Nov/2017, 9:54pm
Sawdust/wood chips untuk dijual
Salam sy ada 1000 btg pokok kelapa yg sudah di tebang.. Saya juga boleh buat sawdust/wood chips untuk dijual
Nakiuddin 0145052355  
28. Selvadurai A L Muniandy - Fri 20/Jul/2018, 11:44am
mastana04gmail.com
Whatsapp 0162540407
Kami ada habuk kayu getah/balak/wood ship
Sila hubungi saya..code melaka/negeri9  
29. Farid 129 - Sat 21/Dec/2019, 2:53pm
Hi...sape yg ade membekal sayong atau off cut bole wassap sy 0136868470  
30. Mohd Naser 2 - Wed 18/Mar/2020, 5:14am
Saya ada habuk kayu getah dan kayu hutan. Berapa tan y diperlukan call atau whatsapp saya (sett 012-3096819)  
31. Bumi Karak Agro - Wed 8/Jul/2020, 8:55pm
Saya perlukan habuk kayu halus dalam 20 guni, berdekatan sekitar Salak Tinggi, Sepang. Saya boleh datang ambil sendiri. Pm saya 0193829119-Yus.  
32. Pitt - Wed 22/Jul/2020, 7:22pm
saya ada saw dust boleh berbincang dlm whatsap 0196609717  

Page 1   (Total 32 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..