Perlukan Pinjaman
Sheila 45 - Mon 30/Sep/2013 1:32pm [Last Comment]
saya memerlukan pertolongan dari rakan rakan majalah.

saya pekerja swasta bergaji 3500.00

mempunyai satu loan bermasalah di ocbc berjumlah 12500 - status ccris ( special attn akn)

loan ini saya tad dapat bayar sebab pada masa itu saya tengah membayar loan loan yang lain.

semua loan bank yang lain saya dah bayar and release letter pun ada.Saya juga dah email CTOS untuk updatekan status full settlement

saya memerlukan sesiapa yang dapat membantu untuk mendapat loan di bank...ramai agent yang telah mengatakan dapat membantu tapi last minit kena reject...

kalau boleh saya nak dapatkan duit dalam seminggu...

kalau dapat agent yang dapat membantu ...sila email saya.

saya tak nak yang ada upfront - total waste of time.

saya boleh bayar 20% of the loan amount approved sebagai bayaran jika saya berjaya mendapatkan loan.

pls help anyone

pinjaman berlesen - saya sudah ada and its rm 9k...tengah bayar...

so not keen nak ambil.

just last week seorang agent dari bank rakyat kata boleh buat and confirm dapat duit tapi hari ini kata reject.so agents kalau you sure boleh buat please email me asap...kalau tak sure ..jangan buat orang macam kami mengharap....very sakit hati bila kata reject last minute...

saya tak nak mengata but dah lah kami buat silap dulu sampai berhutang macam ni....tapi please jangan sakitkan lagi...

harap maaf jika saya tersalah cakap

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Sheila 45 - Mon 30/Sep/2013, 1:32pm
email saya : happysadandconfusedsoul@gmail.com  
2. Azman 462 - Wed 2/Oct/2013, 3:12pm
i'm facing the sama prob with OCBC like u before, amounting rm25k wooooww but now settled. anything email me  
3. Sheila 45 - Wed 2/Oct/2013, 4:36pm
azman 462: thanks...can u email me pls very urgent  
4. Nautica - Mon 7/Oct/2013, 2:12pm
Sheila 45, sudah dapat ke belum loan ? Saya pun ada problem sama mcm awak. Pls share if have good news..  
5. Upfront Resources Loan - Mon 18/Oct/2021, 9:51am
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/PMR
http://www.wassap.my/60129330322/PMR
http://www.wassap.my/60129330322/PMR  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..