Perlukan Pinjaman atau Duit RM1000?
Deal4u - Tue 22/Feb/2011 9:28am [Last Comment]
Salam...

Kepada sesiapa yg perlukan duit... atau ingin membuat pinjaman RM1000 dan menepati syarat2 spt berikut:

-tidak Blacklist dengan TM
-berumur 18 thn ke atas...

Jika anda menepati syarat tersebut, saya akan bantu anda....

Anda juga dapat :
1) Penjimatan dalam kos penggunaan telefon
2) Peluang menjana pendapatan sampingan

Untuk keterangan lanjut, sila email kepada saya buitr2 diri anda ke caldina2764@gmail.com

Nama:
Umur:
Alamat:
Pekerjaan:
No. Telefon:

Niche: Pinjaman Peribadi
     
  1. Ifahman - Tue 22/Feb/2011, 9:35am
    pinjaman along ke  
  2. Deal4u - Tue 22/Feb/2011, 9:38am
    bukan... sah disisi undang2... dan x perlu bayar balik...  
  3. Ifahman - Tue 22/Feb/2011, 9:54am
    ni mesti kena jual barang  
  4. Deal4u - Tue 22/Feb/2011, 10:02am
    x perlu.... pendaftaran percuma.... sila tinggalkan email ada atau email kepada saya... tq.  
  5. Gengbiz - Tue 22/Feb/2011, 10:02am
    betul ckp Deal4u tu..sy pn join..  
  6. Exerer - Tue 22/Feb/2011, 10:10am
    e-mel kt sy exerer05@yahoo.com  
  7. Nur Sheilawathy - Tue 22/Feb/2011, 10:27am
    sy pon berminat
    smile_cat87@yahoo.com  
  8. Ann 22 - Tue 22/Feb/2011, 10:31am
    email plz..masrieyahann@ymail.com  
  9. Azman Mohamad - Tue 22/Feb/2011, 10:39am
    email detail ke: ainun.theraphy@yahoo.com. tq  
  10. Cari Duit 2 - Tue 22/Feb/2011, 10:59am
    ni tm yg kne guna hp tm kontrak tu kan..kne cari org kan?  
  11. Deal4u - Tue 22/Feb/2011, 11:57am
    pendaftaran percuma. tlg kawan2 jimat kos penggunaan telefon...  
  12. Talkbiznes - Tue 22/Feb/2011, 1:32pm
    amzack@rocketmail.com...please email...  
  13. Sue 50 - Tue 22/Feb/2011, 3:28pm
    email kat saya details...suhaila926@gmail.com  
  14. Wan Mohd Azzudin Bin Mahyuddin - Tue 22/Feb/2011, 4:22pm
    email detail kt saya...wanzu10@gmail.com  
  15. Sahabat Pena - Tue 22/Feb/2011, 4:43pm
    nie .. program Tm yang guna line Cdm tu ker..

    Kena jual barang dan cari orangkan.??? Dah dapat kuota yang dikehendaki baru dapat income rm1K tu ya..

    Boleh jelaskan tak??  
  16. Deal4u - Tue 22/Feb/2011, 11:57pm
    skrg x perlu modal... pendaftaran percuma daftarkan ahli keluarga 4 org sahaja dah leh dapat duit RM1000, penjimatan panggilan dan sms serta dapat HP CDM percuma...

    leh email saya unyuk keterangan lanjut...  
  17. Roni - Wed 23/Feb/2011, 12:14am
    email pd sy...netronie@gmail.com  
  18. Joe 26 - Wed 23/Feb/2011, 12:26pm
    please email to me qyshjoe@yahoo.com.my  
  19. Nani Rahayu - Wed 23/Feb/2011, 1:29pm
    mcner tu
    le emailkan detail nye
    ke missayu_jgk1428@yahoo.com  
  20. Talib 5 - Wed 23/Feb/2011, 2:27pm
    alib_izanul@yahoo.com  
  21. Mnasri - Wed 23/Feb/2011, 4:42pm
    emailkan ke ctlyana@yahoo.com  
  22. Erin88 - Thu 24/Feb/2011, 8:22pm
    emailkan saya detail tersebut
    erin_daisuke@yahoo.com.my  
  23. Yna 4 - Fri 25/Feb/2011, 11:46am
    email me firdausi_cahaya@yahoo.com  
  24. Amri 24 - Sat 26/Feb/2011, 10:33am
    sy berminat..email to me amri_7125@yahoo.com...
    tq..  
  25. Talib 5 - Sun 27/Feb/2011, 1:16pm
    email sy bleh...
    alib_izanul@yahoo.com  
  26. Mrazdi73 - Sun 27/Feb/2011, 6:34pm
    tlg e-mail saya info
    mrazdi73@yahoo.com  
  27. Saiful 73 - Mon 28/Feb/2011, 11:36pm
    friends2talk ye???? saya tahu tu....tapi kena bawa 4 orang pergi kuala lumpur...g pejabat..baru dapat 1000...ke xpayah bawak pon?? kalau tak payah bawa orang mcm apa yg kawan saya cerita hubungi saya...013-3968511  
  28. Deal4u - Tue 1/Mar/2011, 12:04pm
    iye betul x payah bawak... just siapkan dokumen... email saya caldina2764@gmail.com  
  29. Azmi 59 - Wed 2/Mar/2011, 3:43pm
    Sila hantar informasi kepada: azmi.ahmad78@gmail.com

    Terima kasih.  
  30. Ikhtiar 2 - Wed 6/Apr/2011, 7:43am
    tlg e-mail saya info fmz96@yahoo.com  
  31. Imah Naimah - Wed 6/Jul/2011, 5:44pm
    khair.naim@yahoo.com  
  32. Ieza 13 - Wed 2/May/2012, 5:09pm
    saya berminat.. sila email saya orkidputri@yahoo.com  
  33. Faiz 130 - Wed 16/May/2012, 11:44am
    faiz_cimb@yahoo.com  
  34. Putri Khairunnisa - Wed 11/Jul/2012, 2:52pm
    email pade saye ennysaloyy@yahoo.com  
  35. Buzen - Mon 29/Oct/2012, 7:17pm
    email plzz mrbuzen@yahoo.com  
  36. Shikin 94 - Sat 15/Dec/2012, 5:59pm
    email saya shikin_ez@yahoo.com  
  37. Mohd Faizal 63 - Thu 31/Jan/2013, 1:21pm
    email saya
    madafakof@gmail.com  
  38. Ana89 3 - Sun 3/Feb/2013, 8:00am
    emel sy aizrinzi_74@yahoo.com  
  39. Rusydan Hamdan - Fri 8/Feb/2013, 12:26am
    sy berminat rusydanhamdan@yahoo.com  
  40. Jhon - Fri 22/Feb/2013, 9:32am
    betul ke ne?blh tlg bg info lengkap?ini email sy.arioe89_role@yahoo.com  
Page 1   (Total 40 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Berapa Kali Dia Tarik Haa.. Mee Tarik Warisan Asli di Sg Besi
Kami ke Sungai Besi KL untuk menikmati Mee Tarik Warisan Asli dari Lanzhou China. Apa yang membuat restoran ini popular dan berjaya membuka banyak cawangan di Malaysia? Selepas itu, kami ke Bukit Komanwel utk melihat 'The Hanging Gardens of Babylon' dan 'Hall of Fame' dan terus mengelilingi Stadium Bukit Jalil sejauh 1.4 km diatas trek getah.
Cuti Putrajaya Naik Basikal Memang Epic!
Kami ke tepi tasik di Putrajaya berhampiran Masjid Besi. Asalnya nak mencuba menu masakan panas di restoran Umai Cafe. Makanan disana sedap belaka. Di sebelah cafe ada Monumen Alaf Baru yang unik. Kemudian kami mengelilingi Pulau Putrajaya menaiki basikal dgn pemandangan yg amat mempesonakan dan menyusup dibawah 8 jambatan ikonik :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)