Perlukan Kerja Part Time Sabtu dan Ahad - Area Shah Alam dan Klang
Diyana 16 - Thu 1/Dec/2011 8:35am [Last Comment]
Salam,

Saya memerlukan part time job iaitu pada hari sabtu dan ahad .Mempunyai kenderaan sendiri dan mempunyai Diploma Interior Design.Area Shah Alam dan Klang sahaja.
Boleh email kepada saya di dyana_ndaz@yahoo.com

Tq.

Niche: Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Rabak - Thu 1/Dec/2011, 8:51am
mungkin ini boleh membantu anda untukmendapatkan pendapatan lebih

http://www.jobdirumah.com/mizan

lihat dulu,sekiranya yakin boleh daftar  
2. Restu Bonda Catering - Fri 2/Dec/2011, 3:49am
kalau minat boleh lah buat part time cari job. setiap job yang awak dapat dapat komisyen saya kontaktor F selalu buat kerja di uitm shah alam. berminat emel

canang.enterprise@Yahoo.com  
3. Mohd Fazuli - Fri 2/Dec/2011, 6:43pm
Restu Bonda Catering
saya berminat
email detail
parkjulee075@gmail.com  
4. Siti Saadiah - Sat 3/Dec/2011, 5:14pm
keje part time... sy pon berminat.. sabtu ahad ade ag X? ari biasa sy uat akaun.. lau bley nk tmbh pendapatan ari sabtu ahad..  
5. Sym200 - Sun 4/Dec/2011, 6:33am
anda yang suka buat part time, saya pengedar sah proton dan produa, jiak nak duit lebih jadilah broker saya, saya akan bagi com setiap unit yang anda rekomen pada saya, yg serius saja emil azmansbsb@yahoo.com  
6. Wan 216 - Sun 4/Dec/2011, 5:27pm
berminat utk part time monavie?
berminat utk jana pendapatan?
bolehla emailkan ke saya
wrizuan@yahoo.com
akan saya tunjukkan caranya...
dimana ada kemahuan disitu ada highway...  
7. Amex - Sun 4/Dec/2011, 11:56pm
Slm.. Tumpang lalu ckit.
Jurujual wanita di kedai tudung dlm hypermarket shh alm diperlukan.0165554066
Part time@ fulltime
- adik2 yg cuti sekolah pun blh apply...;)  
8. Mrbud - Fri 9/Dec/2011, 1:36am
kalau nak ubah kehidupan jgn takut mengeluarkan modal serendah RM55 SEKALI SEUMUR HIDUP jika mampu mberi kita pdapatan 2-3angka shari.money back gerenti dlm masa seminggu jika 10sen pun anda x dpt.
sila layari http:www.1whp.biz/emaazian atau sms 019-3675832 utk keterangan lanjut.  
9. Nazihah 17 - Mon 12/Dec/2011, 9:30pm
kalau nak kerja di kedai srbanika di Meru/ Bekerley, please contact 0172134463  
10. Hz House Of Unique Cookies - Fri 16/Dec/2011, 10:55am
kalau nak kerja sbg krew veggy fruity cookies - mbantu dlm mbuat cookies dan mbantu dlm kelas baking dan seminar...blh sms ke 017-6566965. Kerja di puncak alam...dkt uitm puncak alam. Tmpt tinggal disediakan.  
11. Yana 19 - Fri 16/Dec/2011, 2:29pm
mnt jual kek coklat??

Kami masih mencari agen yang berminat untuk menambah pendapatan....

http://varietybff.blogspot.com/  
12. Zul 422 - Sun 14/Oct/2012, 3:12am
ada tak keje aircond.
saya nak belajar la  
13. Lan 139 - Mon 3/Dec/2012, 6:08am
bljr kt panasonic sec 21  
14. Akmal 5 - Sat 27/Apr/2013, 1:59pm
saya memerlukan designer mesti tahu adobe A.i , ilustrator ,jika tahu html dan website diutamakan.. sms 0102310188 atau send resume ke smartwaynetwork@gmail.com  

Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..