Perkongsian Keuntungan - Pendapatan Bulanan - Selamat - (Teknik WNA)
Perkongsian Wna @ Sapu Super Magic Power = Tahan Lama - Tue 14/May/2013 1:48pm [Last Comment]
Assalamualaikum wbt & Selamat sejahtera..

Anda ada modal 50K atau 100K keatas tapi tak tahu nak berniaga atau melabur apa?
Atau anda boleh membuat loan dari mana-mana pihak untuk jumlah 50K keatas?
Atau adakah anda kenal sesiapa yang ada modal dan boleh anda bawa untuk mengikuti teknik ini?

Bagaimana anda boleh kembangkan modal tersebut menjadi berganda-ganda??

Hubungi kami untuk keterangan lanjut!
---> http://kliksini.in/teknikwna

- Bukan pelaburan haram
- Bukan mengarut
- Bukan tarik duit dari alam ghaib
- Bukan dana asing / mengarut
- Bukan MLM / cari downline
- Bukan unit trust
- Bukan forex / gold
- Bukan klik iklan
- Bukan bisnes internet online / offline

Maka tidak perlu lagi bersusah payah berniaga dan mencuba pelbagai program tidak menentu. Pasti selamat.

Pasti ia bukan seperti sangkaan Tuan/Puan. Ia adalah sebuah perkongsian keuntungan yang diperkuatkan lagi melalui Teknik WNA.

DAN bagaimana setelah menyertai Perkongsian Keuntungan 'X' hebat tersebut dan mengikuti Teknik WNA ini dapat membawa keuntungan 300% pula?!

Melalui Teknik WNA
W = Win-win situation (Semua pihak menang)
N = Neutral (Tidak menyalahi undang-undang negara dan BNM)
A = Acceptable (Boleh diterima semua)

Maklumat lanjut di..

http://kliksini.in/teknikwna

Niche: Affiliate Website
 
1. Rahsia Tahan Lama 2 - Fri 9/Nov/2012, 11:12am
Ok =)  
2. Azman 269 - Tue 20/Nov/2012, 8:56am
saya berminat dgn program ini  
3. Cahaya Tinta - Tue 20/Nov/2012, 11:04am
Salam.. saya juga berminat nak tahu. Saya akan hubungi tuan sebentar lagi.  
4. Sepuluh Aje - Tue 20/Nov/2012, 11:30am
Insyaallah.. ingin ikut serta jika pasti selamat.  
5. Homestay Kuala Terengganu 2 - Wed 5/Dec/2012, 11:22am
Salam.. teknik ini memang logik dan memang boleh diterima. Yang penting ia selamat. Sangat baik!  
6. Tisu Magik 2 - Mon 10/Dec/2012, 8:54am
Salam.. saya berminat..

magiktisu@gmail.com  
7. Prelove Sales 2 - Wed 12/Dec/2012, 12:21pm
Salam.. Saya dah buka laman web tu.. Saya berminat. Insyaallah saya akan hubungi sebentar lagi.  
8. Ubat Kurus Herbalife - Wed 12/Dec/2012, 12:30pm
Wsalam.. saya pun minat =) Saya akan call jap lagi.  
9. Forex Sebenar - Sun 16/Dec/2012, 1:15pm
Salam..

Yang selamat adalah yang terbaik.. :)

Terima kasih atas info.  
10. Ayu Herbalife 2 - Sun 16/Dec/2012, 1:17pm
Saya sudah SMS nama, lokasi dan mesej saya.

thx.  
11. Lima Angka Seminggu - Mon 17/Dec/2012, 8:42am
Salam.. saya berminat untuk berjumpa mendengar penerangan. Saya di Shah Alam dan akan ke KL berjumpa tuan. Saya akan call jap lagi.  
12. Lambat Pancut 3 - Tue 18/Dec/2012, 2:06pm
Wah.. ini sudah bagus.  
13. Kedai X 3 - Mon 24/Dec/2012, 2:51pm
Terbaik!

http://www.kedaix.com  
14. Prelove Sales Malaysia - Wed 2/Jan/2013, 9:11am
Kalau berjumpa dahulu macamni barulah betul =)

Berminat.. Saya akan call jap lagi yer.  
15. Sales Of Prelove - Sun 6/Jan/2013, 3:00pm
Assalamualaikum wbt.. & Selamat Sejahtera..

♥♥♥ PreLoveSales is just like your Fashion Bank!! ♥♥♥

Prelovesales memberi peluang kepada si jelita bergaya dengan harga yang paling minimum.
Ya!! harga yang murah!Prelovesales ingin berkongsi dengan menjual barangan yang di sayangi dan ada di antaranya tidak pernah digunakan lagi...
It's prelovesales and brand new darls!!

Barang yang cantik, comel dan berjenama menanti untuk anda miliki!!

Baju batik asli Terengganu, cardigan, handbag, aksesori, tudung, skirt, seluar, baju, t-shirt, kemeja, kasut, jam dan macam-macam lagi!!

Dapatkan sekarang!!

▬▬► http://www.prelovesales.blogspot.com  
16. Azman 351 - Sun 6/Jan/2013, 4:39pm
Saya berminat dengan tanah di
gua musang - 21,000 ekar (rm16,000 seekar) : pertanian(kelapa sawit 5-8tahun)
Masih boleh di bincangkan lagi tanah tersebut
Boleh hubungi saya di no
0192392159 azman  
17. Lima Angka Seminggu - Wed 9/Jan/2013, 2:59pm
Bagus..  
18. Suhaimi 149 - Wed 9/Jan/2013, 3:05pm
email dtail sy minat,mcm mana nk jmpa..emal ; mie6555@gmail.com  
19. Netbizkad Agen - Tue 15/Jan/2013, 1:01pm
Teknik yg hebat..

www.netbizkad.com  
20. X Kedai - Wed 16/Jan/2013, 1:25pm
Salam..

Hebat.. berminat..

www.kedaix.com  
21. Areeibaf Homestay Kt 2 - Thu 17/Jan/2013, 2:21pm
Teknik yg hebat..

Iklan..

Homestay Kuala Terengganu
www.areeibaf.com  
22. Nisa 106 - Thu 17/Jan/2013, 2:49pm
saya kat sini nak perkenalkan satu cara untk buat duit tanpa perlu mjual barang atau mempromosikan produk...

senang sgt hanye perlu shared iklan2 yg dah disediakan..
cara nak shared tpulang..kalo ade facebook..twiiter..web sendiri ker atau blog itu lagi bagus....

sng sgt just klik link ni dan daftar secara percuma..lepas tu boleh terus upgrade proifil..habis jew upgrade terus dapat BAYARAN...LepAS tu boleh terus share kat mane2 pastu anda cuma tgl tggu duit masuk jew....

http://bit.ly/TKLpWv  
23. Jasmin Hamid - Wed 23/Jan/2013, 10:48am
HEBAT!

http://ll.my/kad  
24. Peplum Tudung Prelove - Fri 25/Jan/2013, 12:22pm
Bagus ni..

http://www.prelovesales.blogspot.com  
25. Liyunie Apex - Fri 25/Jan/2013, 12:37pm
Teknik yang hebat!  
26. Nur Ajuwah - Tue 29/Jan/2013, 7:57pm
"topic c1osed"  
27. Nurul Ajuwah Wna - Tue 29/Jan/2013, 8:00pm
"topic c1osed"  
28. Ajuwah Forever - Tue 29/Jan/2013, 8:04pm
"topic c1osed"  
29. Ajuwah Teknikwna - Tue 29/Jan/2013, 8:05pm
"topic c1osed"  
30. Teknikwna Ajuwah - Tue 29/Jan/2013, 8:29pm
"topic c1osed"  
31. Teknik Wna 3 - Tue 29/Jan/2013, 8:31pm
"topic c1osed"  
32. Teknik Wna 2 - Tue 29/Jan/2013, 8:37pm
"topic c1osed"  
33. Teknik Wna 9 - Tue 29/Jan/2013, 8:39pm
"topic c1osed"  
34. Teknik Wna Dot Com 2 - Tue 29/Jan/2013, 8:40pm
"topic c1osed"  
35. Teknik Wna Dot Com - Tue 29/Jan/2013, 8:43pm
"topic c1osed"  
36. Teknik Wna - Tue 29/Jan/2013, 8:46pm
"topic c1osed"  
37. Teknik Wna Untung - Tue 29/Jan/2013, 9:11pm
"topic c1osed"  
38. Wna Teknik - Tue 29/Jan/2013, 9:14pm
"topic c1osed"  
39. Teknik Wna Terengganu - Tue 29/Jan/2013, 9:16pm
"topic c1osed"  
40. Teknik Wna 7 - Tue 29/Jan/2013, 9:19pm
"topic c1osed"  
41. Wna Teknik 2 - Tue 29/Jan/2013, 9:21pm
"topic c1osed"  
42. Wan Nur Ajuwah - Tue 29/Jan/2013, 9:30pm
"topic c1osed"  
43. Tengku Nor Ajuwah - Tue 29/Jan/2013, 9:40pm
"topic c1osed"  
44. Ajuwah Wna Forever - Tue 29/Jan/2013, 9:55pm
"topic c1osed"  
45. Tisu Magik Asmara - Tue 26/Mar/2013, 11:17am
Sungguh mudah.. hanya sapu bila diperlukan...

http://bit.ly/tisumagik  
46. Matt Don 3 - Tue 26/Mar/2013, 11:20am
Kalau minat bisnes online yg bayar kita utk klik iklan, boleh layari link ini.Daftar percuma.Memang bagus.

http://goo.gl/Zb4jY  
47. Felinna Dotcom Dotmy - Tue 26/Mar/2013, 11:26am
Salam..

Untuk kurus, cantik, gebu & menawan!

http://www.felinna.com.my  
48. Sistem Myr10 - Tue 26/Mar/2013, 12:50pm
Jom jom jom...

http://bit.ly/myr10je  
49. Roslan 101 - Tue 26/Mar/2013, 4:48pm
Tumpang iklan tt, untuk produk vimax canada hanya rm250 saja. Belian dengan harga runtuh jugak untuk lain lain produk. Sila layari anugerahsyurgadunia.blogspot.com. Belian anda adalah rahsia. Jaminan wang dikembali jika barang tak sampai.Tq.  
50. Amukan Pendapatan - Thu 28/Mar/2013, 9:57am
CEPAT!

http://bit.ly/amukanpendapatan  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 70 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..