Perkhidmatan Penyiasat Persendirian
Safuan Sharif @ Sportswear Enterprise - Mon 9/Aug/2021 6:20am
Assalamualaikum dan selamat pagi semua sekali.

Kami menawarkan perkhidmatan penyiasat persendirian dan kami pakar dalam mengendalikan kes penipuan, pecah amanah dan juga kes yg melibatkan kecurangan pasangan.

Pihak kami terdiri daripada bekas anggota tentera (ex commando) dan kami based di negeri Melaka. Jika anda mempunyai masalah yg berkaitan dgn penipuan online, mencari orang yg berhutang atau pasangan curang dan anda mempunyai butiran atau bukti yang lengkap boleh hubungi kami di talian :

https://www.wasap.my/60162436263

Sebarang kes yg tidak mempunyai maklumat lengkap atau sebarang permintaan yg tidak berkaitan tidak akan dilayan. Kami juga menawarkan pertolongan kpd sesiapa yg mempunyai masalah akibat sihir.

Kami ada link dgn pusat rawatan alternatif islam dan bukannya bomoh atau pawang. Boleh hubungi kami segera untuk maklumat lanjut. Sekian terima kasih.

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal | Servis Keselamatan
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..