Perkhidmatan Pembangunan Applikasi Web @ Smartphone dan Sistem Sekurity. CSA Team Malaysia
Csa Team Malaysia - Fri 11/Dec/2015 2:47pm [Last Comment]
Salam hormat warga majalah.com.

Terlebih dahulu kami mengucapkan ribuan terima kasih kerana sudi membaca iklan kami ini. Izinkan kami memperkenalkan diri kami terlebih dahulu.

Kami adalah Tim programmer yg berpengetahuan luas dlm bidang pembangunan software (applikasi) secara atas talian atau didalam talian.

Tim kami menguasai pelbagai jenis bidang perkomputeran yang dapat memenuhi kehendak keperluan dimasa sekarang.

Bidang-bidang tersebut meliputi pelbagai skop seperti :-

1. Pembangunan applikasi @ penukaran (conversion) laman web kepada smartphone (iphone / android).

2. Pembangunan sistem MLM / investment. (Binari, Spillover, Matrix, Board, Unilevel dan lain-lain.)

3. Perintergrasian Web sedia ada seperti Web Hotel, Restoran, Perniagaan Runcit, Sistem Keahlian @ sebagainya dengan sistem pembayaran secara online. (Payment gateway : ipay88, molpay, paypal, bitcoin, dll).

4. Penambahbaikan laman web agar dapat dilayari dengan baik pd semua jenis smartphone (IOS / android) Smartphone friendly.

5. Perkhidmatan Validasi laman web utk tujuan peningkatan sistem keselamatan dan bagi membendung dari serangan anasir pengodaman @ lain-lain.

6. Perkhidmatan kontrak bagi pemantauan laman web dan data bagi memastikan kelancaran sistem sedia ada agar tidak digodam, datalost atau sebagainya.

7. Perkhidmatan pengesanan loophole atau vulnarable (terdedah) kepada mereka2 yang berminat utk mendapatkan data ahli serta maklumat rahsia ahli atau syarikat yg menggunakan sistem pembayaran secara online atau pengurusan secara online.

8. Pembangunan applikasi smartphone. (IOS dan android).

Kami amat mengalu-alukan tuan/puan samada individu @ syarikat yang sedang mencari jenis perkhidmatan seperti yang disenarikan diatas. Sekiranya perkhidmatan yang anda mahukan tidak ada dalam senarai kami.

Kami juga amat berterima kasih sekiranya tuan/puan menghubungi wakil kami di talian 010-8141008 (rosli) dan sarankan kepada pihak kami apa yg pihak tuan/puan perlukan.

Kami juga bersedia utk bekerjasama dgn mana-mana institusi, syarikat @ individu yang mendapat kontrak yg berkaitan perkhidmatan kami dan merealisasikan kontrak tuan/puan itu sehingga berjaya.

Sistem kami amat mudah, tuan/puan boleh menawarkan samada dalam bentuk PROFIT SHARE atau ONE TIME SERVICES. Sekiranya ada funder atau penaung utk kami bertapak sepenuhnya di malaysia ia juga amat2 dialu-alukan.

Insya allah, kami berusaha untuk menjayakan keperluan tuan/puan pd harga yg amat berpatutan serta yg paling utama adalah sistem sokongan jualan yg berterusan dari masa ke semasa.

Sekian terima kasih dari Tim CSA (Computer Security Advisor).

HUBUNGI WAKIL KAMI DI TALIAN 010-8141008 (Rosli), CSA TEAM MALAYSIA

Niche: Web Design Malaysia | Perisian Komputer | Bisnes Handphone
 
1. Fmnauto - Mon 14/Dec/2015, 11:03am
berminat . 0122080515  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..