Perkhidmatan Membekal dan Sewaan Khemah/Kanopi/Pelamin - Ipoh
Lan89 @ Razcanopy Services - Mon 7/May/2012 9:26am [Last Comment]
Kepada warga Perak..saya ada menyediakan perkhidmatan membekal dan sewaan untuk kelengkapan alatan khemah/kanopi/pelamin untuk majlis anda..

Harga yang amat berpatutan call 010-4281949 atau layari blog saya http://razcanopy.blogspot.com

kawasan yang berdekatan area ipoh sebagai contoh : chemor,sungai siput,kuala kangsar,manong,taiping,simpang pulai,gopeng,kampar,pengkalan batu gajah dan yang terdekat tiada kos penghantaran akan dikenakan.
** mengikut tema dan syarat.

Niche: Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi | Pakej Perkahwinan
     
  1. Lan89 - Mon 7/May/2012, 9:30am
    terbuka juga kepada butik - butik andaman dan katering services untuk bekerjasama dengan saya amatlah dihargai..010-4281849 razcanopy services  
  2. Tuahtokey - Mon 7/May/2012, 9:32am
    bro lan nak tanya , spare part utk khemah 10x10 ade jual ke , sebab 1 kaki khemah saya dah patah .. ade jual ke kaki tu ? tq for replying  
  3. Lan89 - Tue 8/May/2012, 3:21pm
    Bro Tuahtokey..maaf saya takder spare part buat masa ni..saya jual yang dah siap complete set.. :-)  
  4. Lan89 - Wed 9/May/2012, 2:09pm
    bagi mereka yang berada di luar kawasan perak di mana yang berdekatan dengan putrajaya..bolej juga temui saya di kediaman saya di presint 9,putrajaya..  
  5. Anisfarhana 3 - Fri 29/Jun/2012, 10:05pm
    saya ada buat katering,harga mengikut bajet anda,kalau 5.00 nasi,air,sambal ulam dan 2 jenis lauk,rm 6,00 3 jenis lauk.rm 7.00 4 lauk,utk tempahan 012 5408107,  
Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Durian Hutan Hulu Langat Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)