Perkhidmatan Lori Pasir (Tipper) di Negeri Perak Direct Owner
Dir Hams 2 - Fri 22/Aug/2014 12:49pm [Last Comment]
Salam Jumaat kepada semua warga MDC.
Saya menyediakan perkhidmatan menyediakan lori tipper untuk mengangkut pasir dan tanah.

Direct owner.
Berpermit.

Kawasan :
Negeri Perak / Kuala Kubu Bharu / Rawang / Sungai Buloh.

Harga yang ditawarkan adalah seperti dibawah :

50km - 60km : Rm 18.00/Tan
60km - 100km : Rm 22.00/Tan

Cover :
- JPJ
- Gaji Pekerja
- Maintainance
- Minyak lori

Lori available bila-bila masa.

Terms And Condition :

Deposit - Rm2000.00/lori ( mengikut project )
Payment - Secara harian.
Genuine project sahaja.

Ini adalah rate semasa. Tetapi insyallah boleh dirunding mengikut project.

Jika anda beminat untuk menggunakan perkhidmatan kami, anda boleh lah berhubung terus di talian :

018-7888077 ( Call/sms/whtsapp )
mr.ridwan888@yahoo.co.uk

Niche: Sewa Lori
     
  1. Hakim 187 - Sat 23/Aug/2014, 3:27pm
    saya memerlukan lori tipper ada permit 10 tayar di tasik chini,pahang,kerja2 memungah tanah dari site ke stokpile,parking dan tempat tinggal di sedia kan,waktu operasi 8pagi - 10 malam,anggaran jarak dari site ke stockpile bawah 10km,isi terus jalan,kanvas tak payah tutup,isi bawah 20tan pertrip,bayaran by lot,i trip rm90,@anggaran rm4.50 1 tan,minyak boleh advance,payment 1 minggu sekali,nak hari2 payment pun boleh.
    untuk pertanyaan boleh call
    01114933183 hakim
    01119986814 ketty
    email - kencanamegahconstruction@gmail.com ?  
  2. Nurshuhadah 3 - Sun 24/Aug/2014, 5:27pm
    saya mempunyai lori 6 tayar di area johor bahru, jika berminat untuk menyewa,mengangkat barangan area johor dan pelbagai lagi boleh menghubungi saya. Anggaran 1 trip rm130 mengikut jarak boleh nego lagi pasal harga. Harga sangat berpatutan.

    untuk pertanyaan boleh hubungi
    0107076399 En Khri
    0107004071 shuhadah
    email cuada_lovely@yahoo.com  
  3. Loges 4 - Mon 25/Aug/2014, 12:03pm
    Salam Tuan,saya ade owner(chinese) yang ingin menjual 4 buah lori tipper 10 tayar,jenis nissan,tahun 1985(2 buah) dan 1991(2 buah),enjin RF8 dan RE8,Bdm 24000kg dan 21000 kg,panjang bucket 19kaki..Harga rm60,000 sebuah tapi boleh bincang terus dengan owner.
    untuk pertanyaan blh call
    016-5106045 En.loges  
  4. Tg Ramli - Mon 1/Sep/2014, 8:25am
    JIKA SEKIRANYA DAH BANYAK KALI CLIENT/COSTUMER CALLED TAK JAWAB DAN TAK ANGKAT, LAIN KALI USAH BUAT BISNESS....KONON KATA DIRECT OWNER......BIZNESSMAN CONSISTEN.....!!!!  
  5. Dir Hams - Sat 13/Sep/2014, 7:42pm
    Tg Ramli, engkau ni parasit dan perosak business orang melayu.. call xpernah msj xpernah, xperlu susah2 duk tambah dosa..
    G la banyak2 bertaubat.. kalau offer tu biar la logik di akal.. kalau.nak jadi broker.. pergi byak2 blajar dulu..  
Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Terbongkar! Lokasi 8 Sate Sedap di Kajang
Bandar Kajang tempat bermulanya perniagaan sate di Semenanjung Malaysia. Dipelopori oleh Hj Tasmin dan Hj Rono bin Sakiban (adik beradik) yang datang dari Pulau Jawa sekitar 1911-1917. Ikuti pengembaraan kami menerjah beberapa lokasi sate yang sedap di Kajang dan menyingkap sejarah silam satay nya.
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)