Perkhidmatan Katering & Masakan untuk Majlis Keraian - Kedah dan Perlis
Ezlaila - Sun 4/Mar/2012 12:25pm
Kami bersedia menerima sebarang tempahan hidangan makanan untuk pelbagai majlis-majlis keraian seperti majlis kesyukuran, majlis berkhatan, majlis tahlil, moreh, mesyuarat, majlis harijadi dan lain-lain.

Antara hidangan yang kami sedia terima adalah seperti:
- lauk pauk (ayam masak merah, gulai ikan, gulai ayam, masak kurma, dalca, masak rempah, masak 3 rasa, dan lain-lain)
- nasi tomato
- nasi beriani
- nasi ayam
- nasi lemak berlauk
- aneka kuih-muih
- bihun goreng, mee goreng, kueteow goreng
- laksa, bihun sup, mee sup, mee bandung, mee kari dan mee kuah.

Tempahan dibuka untuk pelanggan di sekitar Kedah dan Perlis sahaja. Sila hubungi kami melalui telefon/SMS:

019-562 9702 (Pn. Siti) / 019-450 0271 (En. Mahmod)

Niche: Tempahan Katering
     
  1. Isma 18 - Mon 5/Mar/2012, 11:13am
    tumpang iklan ok...
    salam semua.
    saya dari cosway.

    cosway kini membuka peluang kepada sesiapa berminat nak buka farmasi dan jadi pemilik sendiri. cari kedai, mohon, training dan start beniaga.
    boleh buka cawangan kat mana2 seluruh malaysia. kalau ada kawan kat luar negara pun boleh mohon buka kat oversea. tapi daftar kat malaysia la.
    sape2 beminat nak jadi Boss, call saya. kekosongan tak jamin. ada rezeki, adala kedai kat lokasi yang dipohon. kalo dah ada orang mohon, kenala cari tempat lain... boleh call saya untuk daftar ditalian

    017-4990935 (en. Rohim)  
  2. Firdaus 133 - Wed 21/Mar/2012, 10:29am
    salam..jika inginkan bekalan bhan basah dan kering,kami adalahkedai borong dan runcit di alor star.harga bole d runding dan delivery bole d buat  
  3. Shafier - Wed 9/May/2012, 12:09pm
    salam..
    X penah try ke buat gulai ikan puyu utk katering? saiz 6-12 ekor/kg?
    saya ada bekalan ikan puyu saiz ini.
    saya dari arau.

    019-4941279 (inn)  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Durian Hutan Hulu Langat Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)