Perkhidmatan Freelance Account/Part Time Account/Bebas Akaun dan Cukai untuk Syarikat. (Hisyam - Manager 0129749366)
Syam 328 @ HMAC Resources
Fri 24/Jan/2020 10:00am [Last Comment]
Anda dikejar oleh LHDN,
Anda dikejar oleh SSM,
Anda dikejar oleh pihak berkuasa,
Penyata laporan kewangan tidak tahu buat,
Cukai perniagaan syarikat dan individu tidak buat lagi,
Tidak tahu penyata untung rugi perniagaan,
Tidak tahu penyata kunci kira kira,
Anda bakal di kenakan saman oleh pihak berkuasa kerana kegagalan mematuhi undang2 syarikat 2016,

Jangan risau, kami sedia membantu anda.

Kami dari account & tax services menyediakan perkhidmatan perakaunan dan percukaian bagi jenis syarikat milikan tunggal, perkongsian dan syarikat sdn bhd kepada yang tidak mempunyai kerani akaun sendiri. Berpengalaman selama 7 tahun dalam bidang perakaunan, cukai dan penubuhan syarikat. kawasan Selangor, Kuala Lumpur dan negeri sembilan.

Pada yang diluar kawasan. Jangan risau anda boleh pos sahaja Dokumen pada kami.

Kami menyediakan perekodan ''Full set of account'', pengiraan cukai dan penubuhan syarikat seperti:
- SDN BHD, LLP (limited liability by partner) atau milikan tunggal (Enteprise)
- Balance Sheet
- Profit & Loss Account
- Trial Balance
- General Ledger
- Journal Entries
- GST, SST, Tax computation
- Payroll Service (Monthly Basis)
- Submission EPF & Socso
- Loan Proposal Preparation
- Financial Projection (Profit & Loss, Balance Sheet & Cashflow Projection)

Bayaran adalah berpatutan (negotiable) berdasarkan nature & size busines.
Sila hubungi Hisyam (manager)
0129749366

Niche: Servis Freelance | Setiausaha Syarikat
 
1. Nor 147 - Thu 30/Jan/2020, 8:25am
hai..

perkhidmatan proffreading /thesis dan terjemahan serta penulisan pelbagai

saya menulis secara fulltime dan mengambil job utk writing for academic/commercial/gov/project

pengalaman menulis buku/modul/kertakerja/report/ensiklopedia/article dan pelbagai lg..

juga utk penulisan akademik dan jurnal/review and critic termasuklah disertasi and evidencebase paper for nursing.

for discussion and details ples 011-16930576..tq  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..