Perhatian untuk Bakal Pengantin
Noor Jannah - Wed 9/Sep/2015 10:13am [Last Comment]
Tujuan saya post di sini supaya bakal pengantin tidak terkena mcm apa yg sy alami..
Tolong jgn percaya dengan FARAH 0126817024

Apa yg dijanjikan jauh sekali dgn apa yg sy dapat, sy bukan nak sekat rezeki sesiapa. tp sy xnak org yg akan berkahwin dpt benda sama mcm saya, malu kita malu family tiada siapa boleh tanggung...

Banyak benda yg sy xpuas hati...
masa test food sgt2 sedap.. sy percaya nnt akan masak cmtu juga sbb dia cakap makanan tu di ambil dr kenduri client dia.. mse tu sy test food sbtu, jd sy percaya
tapiiii masa kenduri sy beza sgt2.....
mcm 70% 30%

Makanan beradap., dijanjikan udang panjat la, hiasan buahla.
tp apa sy dpt?? smua dlm pinggan plastik. sgt2 buruk. malu sgtt.. kek pun dpt hancur.. sy boleh bagi gmbr sbgai bukti...

Mkanan untuk tetamu pun x complete,
overall totally out,
cuma photobooth saja yg okay.

hati2 ya bakal pengantin, smoga korang dpt katering yg betul2 bersungguh2 buat, even x gah mana tp nak yg hasil memuaskkan dan bersungguh2...

Niche: Bisnes Pengantin | Diskusi Tuntutan Dan Tribunal
 
1. Noor Jannah - Wed 9/Sep/2015, 10:41am
Farah
Forum Nick
Farah 771
Company Rayqals Bridal
Handphone 0126817024
Tel 0126817024
Address lot 528 jalan yadi
teluk gadung kecil
41250 Klang, Selangor  
2. Kontraktor Ffinum Dhom - Thu 10/Sep/2015, 2:45am
Macam2 penipu di dunia ini  
3. Wahmarketings Com - Fri 11/Sep/2015, 1:09am
Kekadang bukan penipu. Tapi pengalaman kurang..lagi lagi bidang terjun(baru niaga 1bulan) kekadang kompeni yang buat tu gah 10tahun terkenal pun masalah jugak staff takde experience.....

Cliemt nak murah. Nak cepat. Nak itu nak ini.expecting 10 free gift. Mana orang tu nak tahan?

Btw berapa habis buat?  
4. Noor Jannah - Fri 11/Sep/2015, 10:56am
bukan penipu?? tp atleast tunjuk sungguh3.. janji mcm2 tp apa dpt? sy bukan jenis cerewet. sy nak ala kadar tp biarla molek ikot bajet sy...
rm5400 + 230
600pax makan 4kemah...
katanya free 100pax..

tp makanan skit je.. tetamu sy bukan ramai. sy bukan asal sni. jd mmg bajet xramai  
5. Isketambola - Fri 11/Sep/2015, 10:58am
perkare mcm nih amat2 aku takot,,, klo kene kat aku nnti,,, anak nk kawin 2-3 taun lg,,,,!!! malu malu malu,,,,!!!

munkin aku gajikn org kmpung yg terrer masak,,,, biase bayar dlm rm300 utk tukang masak makcik otai punyer,,,, tukang masak keje dier masak ajerr,,, bahan2, kanopi, pelamin,,, lain2 semuuuuenye,,,,kne sediekn sndri,,,,!!!!  
6. Noor Jannah - Fri 11/Sep/2015, 10:59am
tujuan sy nie pun supaya jgn ada terkena.. mse kenduri menu boleh lak tinggal. ada yg takda.. n mcm2 . totally out

kek sy dpt hanco2.. sy leh send gmbr sbgai bukti,
nasi keras. dan mcm2 lg..

makanan beradap dia jgn ckpla. sedih sgt tgk lauk cre masak dan sbgainya...
kalau gni cara niaga... allah tunjuk juga xkan kemana  
7. Mohamad Ls - Fri 11/Sep/2015, 11:51am
kesian noor janah. cammana lah kontraktor tu sangup buat macam tu....!  
8. Nizam 591 - Fri 11/Sep/2015, 5:54pm
Noor janah tlg send gambar to nzproperty69@gmail.com  
9. Hana 390 - Fri 11/Sep/2015, 7:28pm
Assalamualaikum

sye de sediakan masakan utk katering
tpi hnyn utk majlis kecil2 saja..
harga anda yg tentukan
call sue 01128116280  
10. D inah Catering - Sat 21/Nov/2015, 10:12am
Salam..
pakej prkahwinan serendah rm6.90 seorang serta percuma mknn pngntin,pghantaran,peralatan
Hubungi 012-2949044 untuk mklumat lnjut..tq  
11. Mummysue 2 - Tue 8/Mar/2016, 6:22pm
(CUTI SEKOLAH DAH NAK DEKAT RAMAI PULAK NAK BUAT MAJLIS PERKAHWINAN.....)
.
Masih mencari pakej atau kelengkapan untuk majlis perkahwinan anda???
Dalam masa yang singkat ini.....
.
Jangan risau kami di Ahes Jaya Sdn Bhd memberi perkhidmatan yang
terbaik untuk setiap pelanggan kami tampa mengira masa....
.
===================================================
TAWARAN HEBAT UNTUK TEMPAHAN 10 TERAWAL SEBELUM AKAN MENERIMA UKIRAN HENNA KAKI DAN TANGAN SECARA PERCUMA!!!!!!!!!!
===================================================
.
Untuk tempahan boleh hubungi kami di :-
.
Whatsapp 0173570919
Whatsapp 0122438160
Whatsaap 0123232030

‪#‎ahes‬ ‪#‎kawin‬ ‪#‎kerjakawin‬ ‪#‎pelamin‬ ‪#‎sayajual‬ ‪#‎kanopi‬ ‪#‎event

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.813776442060944.1073741849.184494448322483&type=3  

Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..