Percuma Percuma Percuma Mereciksss Gebu Gebassss U Ollls Promo Pengenalan Kursus Food and Beverage Secara Percuma!
Hands On Kursus Frozen - Sat 17/Mar/2018 2:59pm
Biasanya bile sebut kursus2 ni, orang fikir macam2 kan;

''Tak mau pegilah kursus tu... bosannn

''alamakkk kursus lagi?? ok ke ataupunn indah khabar dari rupa? hadoiiiii, tak kuase u olllssssss

''ishhh, malaslah pegi kursus tu. MAHALLLL!!

*******

okay korangg.. kami faham situasi anda semua.
sebab tu, kursus hands on frozen food and beverage ni kami buat secara intensive. REAL. Belajar sampai pandai buat dan bole niaga jana DUITTTTT u ollllssssss. kannn ekonomi sekarang kena pandai jana duitttttt.
anda belajar cara2 untuk buat dari awal sampai finished products.
anda akan tauuu camne nak buat karipap, samosa, popia, dan banyakkkkkk lagi menu top sales di pasaran.

bukan tu je... anda akan tau cmne nak buat sampai jadik menu2 tu untuk dibuat packaging secara komersil.
yes packagekan makanan2 dan minuman as FROZEN FOOD yang tahan lama, berkualiti dan boleh buat jenama sendiri kann

ala2 jadik founders gitttewwwww.
hihihi.

anda juga boleh tau secrets dan real proven cara2 camne nak dapat pensijilan HALAL dari Jakim dan pengiktirafan lain.

ye lah kan... kata nak tembussss pasaran hyper markets. mestilah kena ada semuaa tu u ollllsss..

ok lah, apa2 wassap sy u olllss/

016 950 7079
016 950 7079
016 950 7079

percuma percuma percuma
mereciksss gebu gebassss u ollls
promo pengenalan percuma!!!

Niche: Kursus Makanan
     
  1. Putri Balqis 4 - Fri 23/Mar/2018, 12:34am
    Pm detail 0149197006  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Durian Hutan Hulu Langat Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)