(Percuma) Jana Pendapatan Dengan Mudah Bersama Kami. (Pencarian Ejen Seluruh Malaysia
Tanganexpress Printing Graphic - Tue 4/Dec/2012 1:02pm [Last Comment]
Kami dari Syarikat TANGAN EXPRESS PRINTING & GRAPHIC ( 002147644-H ),
menyediakan perkhidmatan PERCETAKAN.

Antara perkhidmatan cetakan yang kami tawarkan adalah :-

1) Flyers
2)Banner / bunting
3)Bisnes kad
4)T-shirt printing
5) Bill book
6) post card
7)poster
8)Sticker

Dan banyak lagi..

sedang mencari ejen seluruh malaysia,insyaallah anda pasti mampu menjana pendapatan..

kepada yang serius sahaja..hubungi

TANGAN EXPRESS PRINTING&GRAPHIC
UNIT C-03-01,BLOK C
JALAN 5/46,GASING INDAH
46000 PETALING JAYA
0FFICE:0377883021
TEL:0132479396-CIK AIN
TEL:0133703021-EN SUHAIRI
EMAIL:tanganexpress@gmail.com

Niche: Kedai Fotostat Dan Cetakan
 
1. Bizboss - Tue 4/Dec/2012, 1:04pm
mcm mana nk jadi ejen  
2. Lokman 26 - Tue 4/Dec/2012, 1:45pm
mcm ner nk jadi ejen die??
email detail azrul_ribut02@yahoo.com  
3. Tanganexpress Printing Graphic - Tue 4/Dec/2012, 1:46pm
pendaftaran adalah percuma,sila email kan detail,name,alamat,dan email.syarikat akan beri senarai harga untuk ejen,so mudah lah tuan/puan untuk jana pendapatan,kalau yang dekat tue,betul2 nak buat kita leh jumpe.insyaallah sy akan bantu  
4. Tanganexpress Printing Graphic - Tue 4/Dec/2012, 1:52pm
kepada yang berminat,,sila beri detail name,alamat,email,no tel,untuk di masukan di dalam sistem senarai ejen syarikat kami,,,,dan selepas itu kami akan email kan senarai harga untuk ejen,dan sebarang yang tidak jelas,boleh hubungi kami terus,,setakat nie ramai ejen kami di seluruh malaysia berjaya menjana pendapatan..kerana harga yang kami tawarkan terus dari kilang...  
5. Ismaniah - Thu 6/Dec/2012, 9:16am
ismaniah83@yahoo.com...Ismaniah bt Ismail...No 4, Jalan Teratai 1/5, Saujana Utama 3 47000 Sungai Buloh 012378 5063...emailkan saya quotation.tq  
6. Abd Hamed Bin Abd Kadir - Fri 14/Dec/2012, 5:30pm
abd hamed bin abd kadir..muhammed191@yahoo.com.no.83 jalan harmoni 2 taman harmoni 08100 bedong kedah..h/p-010-5628772  
7. Zek 15 - Thu 10/Jan/2013, 1:08pm
zakaria rejab
no.14, jalan TS 6/5, taman perindustrian subang jaya, 47610 subang jaya selangor.

osautospray@yahoo.com  

Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..