Percuma! Honda CR-Z Percuma! No Deposit.
Ku Naim - Mon 17/Jun/2013 8:31am [Last Comment]
Salam warga majalah semua.. Ini adalah satu tawaran yang amat hebat untuk anda.Bukan skim cepat kaya atau pun MLM dan akan disertakan surat perjanjian peguaman dari syarikat.Kami adalah sebuah syarikat yang berdaftar dengan SSM Suruhanjaya syarikat malaysia.Tiada unsur-unsur pernipuan dijalankan dari syarikat kami.Kini syarikat akan melancarkan Program pakai kereta honda CR-Z di hari raya ini tanpa deposit tanpa ansuran bulan di seluruh negeri...

Perluang terbuka:-
Semua warga malaysia
umur 18 tahun keatas.

*Tiada deposit kereta di kenakan.
*Tiada bayaran ansuran di kenakan.
Surat pengesahan pemilik di keluarkan dan disahkan oleh syarikat.

Jika rasa waswas dengan iklan kami ini,anda boleh lupakan segala apa yang tertulis di iklan ini dan tiada unsur paksaan.Jika anda berminat atau ingin keterangan lanjut boleh tinggalkan nama dan email yang sah di bawah ini.Pihak kami akan memberi penerangan percuma dengan segera..!! sekian terima kasih.

Niche: Kereta Baru
 
1. Ku Naim - Mon 17/Jun/2013, 8:36am
Tolong berikan email anda dibawah ini serta nama..t.q  
2. Ariff786 - Mon 17/Jun/2013, 8:45am
spocket_ns@yahoo.com  
3. Pisang 2 - Mon 17/Jun/2013, 8:52am
mr_pisang@yahoo.com  
4. Burzt - Mon 17/Jun/2013, 9:03am
khairul
burzt@rocketmail.com  
5. Mode - Mon 17/Jun/2013, 9:07am
modepedagangonline@gmail.com  
6. Latlanun - Mon 17/Jun/2013, 9:14am
emailkan lat_pkum@yahoo.com  
7. Jojjie - Mon 17/Jun/2013, 9:18am
Email detail ke syahniz@gmail.com  
8. Mior 11 - Mon 17/Jun/2013, 9:21am
Details mq_edu4u@yahoo.com  
9. Said - Mon 17/Jun/2013, 9:21am
Email ke whitemove@gmail.com  
10. Em - Mon 17/Jun/2013, 9:27am
email ke jomproduct@gmail.com..  
11. Ida 178 - Mon 17/Jun/2013, 9:27am
Tolong emailkan kpd... hasida90@yahoo.com  
12. Mohd Aliff Haiqal Bin Zahid 2 - Mon 17/Jun/2013, 9:36am
emel ke skycruiser89@gmail.com  
13. Mohd Izham Bin Mat Nayan - Mon 17/Jun/2013, 9:47am
Email....mayrelic_89@yahoo.com  
14. Joe9073 - Mon 17/Jun/2013, 10:01am
email spark9073@yahoo.com  
15. Ku Naim - Mon 17/Jun/2013, 10:21am
PERHATIAN... Salam warga majalah.com bagi sesiapa yang berminat ingin tahu lebih lanjut sila daftar diri anda secara percuma di website yang ada dibawah,supaya senang saya send maklumat nya nanti.

DAFTARKAN PERCUMA DI WEBSIT INI www.myazam2u.com

Sekian Terima Kasih.  
16. Ku Naim - Mon 17/Jun/2013, 12:03pm
NOTA:
Anda di minta daftar sahaja di website www.myazam2u.com segala produk jualan pelan vip di website tersebut tiada kena mengena langsung dengan tawaran percuma HONDA CR-Z diatas.Cuma daftar disana sahaja sebagi ahli percuma.Keterangan tentang percuma HONDA CR-Z akan diberikan selepas kami mendapat maklumat detail anda.kami akan sendkan keemail anda keterangan percuma honda CR-Z itu nanti.T.Q  
17. Faizal 262 - Tue 18/Jun/2013, 11:33am
mohd faizal bin ramli
faizal@sisa.my  
18. Ismael 3 - Wed 19/Jun/2013, 12:09am
Roslee Karim
visatumas@gmail.com  
19. Halizan Mohd - Fri 21/Jun/2013, 8:51am
PM to radenmas505@yahoo.com.my  
20. Fazli 0148004857 - Sun 23/Jun/2013, 4:23am
impianku88@yahoo.com  
21. Dwaraz - Sun 30/Jun/2013, 11:00am
pm to tewaran@yahoo.com...tq  

Page 1   (Total 21 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..