Percuma Data 1gb. Percuma Kredit RM30. Hanya Swap Simkad
MTZ Ventures @ MRA Solution
Wed 30/Mar/2016 1:01pm [Last Comment]
Kenapa anda perlu tukar simkad sekarang ke Tune Talk?

1. Anda Top Up RM30 Free 1GB Data untuk sebulan. Kredit RM30 masih ada untuk anda buat call dan sms.

2. Anda Top Up RM50 dapat RM70. Betul la.. RM70. Pastu automatik dilindungi insuran RM100000 PA Insuran. Sape nak bagi wehh...

3. Anda Top Up RM100 dalam 1 resit FREE 3GB untuk sebulan. Tanpa tolak kredit. Mana ada telco lain bagi camni... data ada...bergayut pun bole...

4. Anda Top Up RM100 kali ke 2 dalam sebulan berpeluang menang hadiah wang tunai RM5000 tempat pertama, kedua RM3000 dan ketiga RM2000. ada lagi 5 tempat setiap 1 RM1000. Wah ok tak??? Selama ni main top up je.. dapat apa apa ke?

5. Ada lagi... kalau dalam setahun anda amalkan top up RM100 kali ke 2, berpeluang menangi Cabutan Bertuah RM30000 tempat pertama, kedua RM20000 dan ketiga RM10000. ada lagi 8 tempat untuk RM1000. Wah sape nak bagi...bertuah tak nombor anda ni? pakai je cam biasa HP tu...top up je cam biasa...

6. Anda top up terkumpul RM200 sebulan layak Cabutan Bertuah ke Ho Chin Minh Vietnam... best takk... pasal top je boleh pi luar negara... tak yah nak tunggu duit banyak dan belajar pandai2 pi oversea :)

Jangan pikir-pikir lagi..buat keputusan sekarang...setia kita pada Telco M,DG, Cel dan UM tak kemana pun...

Sekiranya anda ingin CIPTA PELUANG ini sms/whatsapp saya
SAYA INGIN TUKAR SIMKAD :
Nama Penuh:
No IC:
Alamat Pos Laju:
No HP:
Telco Sekarang:
Emel kalau ada:

sms/Whatsapp ke 010-77 00 817. Tawaran terhad kepada 11 orang pertama sahaja.

Butiran lanjut bole juga layari Blog saya www.mtztelcobiz.blogspot.com

Niche: Bisnes Broadband | Bisnes Prepaid Dan Reload
 
1. Mohd Alias 7 - Sat 2/Apr/2016, 5:25am
assalam,
tumpang iklan tuan tanah
jom join dealer topup
keuntungan tertinggi
celcom 5.5%
maxis 4%
digi 4.5%
umobile 6%
tunetalk 5.5%  
3. Sham Ahmad 4 - Fri 8/Apr/2016, 5:39pm
Maaf... berminat dalam bidang telekomunakasi.. pihak mara membuka peluang kepada wrganegara malaysia utuk menceburi bidang bness ini di bawah koperasi anak sains mara berhad.. pihak mara akan bkejasa sampai kita berjaya.. jika berminat sila wsap no hpone n nama ke ... 01111555451.. tq  

Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..