Percetakan Buku, Majalah, Buletin, Poster, Bunting, Banner, Pamplet Brosur Dll.
Mohd Firdaus Bin Musa @ Visual Print Sdn Bhd - Tue 27/Aug/2013 2:59pm [Last Comment]
Visual Print Sdn Bhd

Sijil Kementerian Kewangan (ROC) number : 357-00016589

Percetakan dan Rekabentuk grafik.
Ditubuhkan pada 1989 dan Berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia.

Produk kami adalah media cetak,risalah,kalender,buku,buku nota,diari,korprat diari,poster,brosur,banner,bunting dan lain2 serta cenderamata.
Rekabentuk grafik dan percetakan professional dengan harga berpatutan.

Kami menawarkan khidmat percetakan yang terbaik di Lembah Klang dan juga kami mempunyai mesin cetak sendiri. Kualiti percetakan kami dipercayai oleh lebih 90% pelanggan kami yang rata-ratanya adalah dari badan-badan kerajaan . dan juga swasta.

Utk pertanyaan Mohd Firdaus Bin Musa 0126678213

Niche: Kedai Fotostat Dan Cetakan
     
  1. Hawarie - Tue 27/Aug/2013, 4:23pm
    En. Mohd Firdaus, ada profil atau testimoni yang boleh dijadikan rujukan? Apa emel yang boleh dihubungi? Terima kasih.  
  2. Impak Maksima - Tue 27/Aug/2013, 4:33pm
    Syarikat saya menyediakan perkhidmatan yg sama..

    Boleh lah membuat perbandingan.

    Sila hubungi Intan 013-2545546 / intan.tyah90@gmail.com  
  3. Myxpressprinting - Tue 27/Aug/2013, 5:13pm
    salam tumpang iklan ye...

    kami ada membuat perkidmatan cetak, jahit dan sulam t-shirt, uniform ,apron, bag dan lain2,
    atau berminat nak jadi agent
    boleh hubungi kami di myxpressprinting@gmail.com  
  4. Fabulousart2013 - Tue 27/Aug/2013, 6:27pm
    kenapa orang jenis macam ni..buat la post sendiri.ni masuk tak bagi salam,,lepas tu nak cantas customer orang lain dalam ruangan ni.sebulan die tunggu nak beriklan balik.  
  5. Pali 5 - Fri 30/Aug/2013, 1:03pm
    Impak Maksima dan Mohd Firdaus...

    Kalo saya rekemenkan anda projek gomenh, bleh dapat komisen tak??? saya mmg ada tender kerajaan yg nak dubuka tapi sedang cari yg mudah berurusan dgn saya....dan tak tikam belakang...

    kalo berminat, sila la emel kepada mohdfadzli1984@yahoo.com...

    kita bincang di sana  
  6. Mohd Firdaus Bin Musa - Tue 1/Oct/2013, 5:10pm
    ok..
    thanks all for the feedbacks..

    Rezeki datang dari Allah SWT , kita sume bumiputera melayu kene kuat cari peluang berniaga.

    call saya ya semua jika ada pertanyaan d number

    018-667 4688
    email : zie_8862@yahoo.com.my

    pls introduce ek klo bagi email or call..

    sy mmg byk buat projek gov. almost 90%.

    petronas, zelan , n sekolah sekolah is non gov project by me..

    call me..do not hesitate..tq  
Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.