Percaya atau Tidak? Anda Buat Savings Dengan AIA AFG Selama 4 Tahun, Anda Dapat Pulangan 46-60% Selama 20 Tahun!
Ronifirdaus - Wed 5/Jun/2013 10:37am [Last Comment]
Perlindungan Pun Dapat? No Risk? Biar Betul? ASB Pun 8% Je. Biar Betul?

Aslmualaikum dan Salam Sejahtera Warga Mc, Ini Kenyataan! No Risk!

Di sini saya ingin menawarkan Pelan Simpanan yang amat HEBAT dan PALING TINGGI DI PASARAN BUAT ANDA PADA MASA INI!!
-A-EXCEL CASH GUARANTEE (ALLIANZ BANK GROUP)

TIADA RISIKO!! HIGH GUARANTEED EVERY 2 YEARS INCOME!! HIGH INSURANS COVER!!

Apa yang anda dapat??
1) Pendapatan Tahunan Terjamin SETIAP TAHUN SELAMA 20 TAHUN!!
2) Dividen Tunai SETIAP 2 TAHUN SELAMA 20 TAHUN!!
3) Pulangan SEHINGGA 180% SELEPAS 20 TAHUN!!
4) Pulangan Simpanan+Keuntungan SELEPAS 20 TAHUN!!
5) Pulangan 100% Capital/Pokok selepas 2 Tahun
5) Perlindungan PERCUMA SELAMA 20 TAHUN!!
Dengan?


Sebagai Contoh :-
(i) Anda menyimpan sebanyak RM50,000 Setiap Tahun Selama Minimun simpanan selama
4 tahun SAHAJA
(ii)Anda dapat Pendapatan Sebanyak RM37,400 Setiap 2 Tahun (Jaminan Pulangan Tunai
setiap 2tahun) Selama 20 Tahun
(iii)Anda dapat Dividen Sebanyak RM2500 Setiap Tahun Selama 20 Tahun
(iv)Anda dapat PERLINDUNGAN PERCUMA BAGI KEMATIAN/HILANG UPAYA KEKAL SEPENUHNYA SEHINGGA RM375,000.00

-Terbuka untuk anda yang punyai perancangan kewangan jangka panjang, bukan untuk yang cari skim cepat kaya.

-Jika anda sudah ada ASB, unit trust, physical gold, property, dan sebagainya, sebagai tambahan untuk diversify kan portfolio pelaburan anda.

-Sebelum melabur, make some research, pastikan wang anda dilaburkan tempat yang selamat dan berdaftar.

-Saya tidak janjikan keuntungan melampau tahap bulan dan bintang, tapi insyaallah untung yang konsisten, dan jaminan modal selamat.

-Just a small favor from me, moga semua saudara ku di luar sana, punyai alternatif untuk tingkatkan ekonomi semasa & sama-sama maju.

-Tiada paksaan, kerana setiap insan berhak membuat pilihan dan keputusan sendiri, di atas setiap peluang yang datang.

*Program/Pelan ini adalah dibawah Allianz Bank Group serta dikawal oleh Kerajaan & Bank Negara Malaysia.

MENARIK KAN?? BERMINAT, HUBUNGI SAYA, KAMI SEDIA MEMBERI PENERANGAN DI TEMPAT ANDA :-

ronifirdaus : 0147455495 (call/sms)
Emel : firdaus.ambg@gmail.com

MORE SAVINGS, SMART SAVINGS, MORE U GET!!!

Niche: Insurans Dan Takaful
 
1. Ahmad Faizal Bin Ahmad Fauzi - Wed 5/Jun/2013, 11:06am
email details --> faizal7530@yahoo.com  
2. Norhidayu Mohamed - Wed 5/Jun/2013, 11:16am
email ke mohdayu@gmail.com  
3. Aro359 - Wed 5/Jun/2013, 11:17am
Skim ni patuh syariah atau tidak ?  
4. Ronifirdaus - Wed 5/Jun/2013, 11:22am
skim ni mmg patuh syariah dan ad panel2 syariah yg dilantik...berminat sy bleh email detail email

faizal & norhidayu : otw utk email  
5. Aro359 - Wed 5/Jun/2013, 11:49am
Email ke arokb2011@gmail.com  
6. Ronifirdaus - Wed 5/Jun/2013, 2:13pm
sy dh email..klau ad ap2 pertanyaan bleh hbungi sy by pone or email..tq  
7. Nasa 12 - Sat 8/Jun/2013, 3:50pm
tumpang Lalu tuan rumah :

Terbuka kepada yang berminat untuk menjadi Penasihat Takaful sebagai pioneer agensi. Gaji diberikan RM3000 sebulan dan seterusnya komisyen dan bonus milik anda selagi anda suka berada dalam kejayaan.

Sila call/sms saya di 013-3544085 (Nas) untuk ke sesi temuduga yang akan diadakan pada 11 JUN 2013 ini. TERBUKA KEPADA SESIAPA SAHAJA DENGAN SYARAT SEKURANG2NYA 5 kredit diperingkat SPM.  
8. Maatakaful 3 - Sun 9/Jun/2013, 4:09am
Tumpang lalu juga..

MAA Takaful Med Card
TIADA HAD LIMIT SEUMUR HIDUP!
TIADA CO-TAKAFUL UNTUK ORG DEWASA (xperlu risau kena tambah sket duit sendiri bila masuk hospital)
Affordable premium!
Boleh ambil med card sahaja (jika sudah ada insuran/takaful) atau boleh attach sekali dgn plan simpanan.
Medical card terbaik di pasaran!

Ada cenderahati pada yg terawal
Hubungi saya di 012-2193424  
9. Ronifirdaus - Tue 11/Jun/2013, 1:56am
terima kasih pd tuan/puan yg mengambil pilihan mengikuti pelan ini...more saving more u get..  
10. Eyda 20 - Tue 11/Jun/2013, 10:12pm
Slm warga majalah,
Jana income lumayan dan unlimited dan peluang mmilki kedai farmasi/serbaneka scara PERCUMA dgn Ecosway Farmasi
1. Modal cuma RM5100 seumur hidup.
2. Konsep kedai percuma, smua kos operasi kedai dtanggung spenuhnya pihak syarikat.
3. Income sgt lumayan, mncecah shingga RM200K sbulan.
4. Prniagaan yg boleh dwarisi ke anak cucu.
5. Tiada risiko kerugian/prsaingan.
6. Latihan/bimbingan dberikan percuma.
Konsep prniagaan yg unik dan terbaik yg pernah dtawarkan, jgn lepaskan peluang keemasan 019-5761445~Waheda~anda akan dbantu shingga brjaya.  
11. Naza 62 - Mon 17/Jun/2013, 3:59pm
kena ingat mengambil Takaful dan Insuran ialah untuk Perlindungan.. simpanan dan investment adalah berbeza..  
12. Ronifirdaus - Wed 19/Jun/2013, 12:46pm
ye btul tu encik naza..sy stuju dgn encik naza..satu pengetahuan yg bgus utk kita semua  
13. Azuraasyraf - Mon 4/May/2015, 11:22am
Saving plan dan investment yang dilindungi insurans ni ada kelebihan walaupun para investors tegar berpendapat lebih baik melabur di asb,unit trust,gold,property dan lain2 yang lebih menguntungkan.

Yang pergi memang tak kembali,anak isteri yang ditinggalkan perlu survive sementara menunggu urusan pembahagian harta pusaka diselesaikan.

Jadi,hibahkan simpanan/investment anda dalam insurans kepada isteri dan anak2 supaya mereka tak putus perbelanjaan.

Family members will suffer 'financial pain' as much as 'emotional pain'.

Maaf ya tuan tanah kedaung,sekadar berkongsi pendapat  

Page 1   (Total 13 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..