Peralatan Sains Matematik untuk Prasekolah/Tadika
Ilmuwan Muda @ Ilmuwan Muda - Wed 28/Mar/2012 10:18am
ILMUWAN MUDA (NS0025900-A) ada membekalkan peralatan sains dan matematik seperti human torso, kanta pembesar, giant teeth model, skeleton, globe, set magnet, math balance, abacus dan sebagainya yang sesuai untuk digunakan di Prasekolah dan Tadika.


Di samping itu juga, Ilmuwan Muda ada juga membekalkan perabot, alat mainan berasaskan pendidikan, bahan montessori, alat bantuan mengajar, bahan seni dan kraf (sand art, window art, sun catcher) untuk keperluan Pra Sekolah, Tadika, Taska dan Pusat Perkembangan Kanak-kanak.


Jika anda memerlukan keterangan lanjut, sila hubungi Khairul 012-2770 375 atau email ke ilmuwanmuda@hotmail.com atau layari www.facebook.com/kedaiilmuwanmuda

Niche: Peralatan Pejabat Dan Sekolah | Pusat Tadika Dan Taska
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..