Penyedia/Pembekal Lagu Melayu High Kualiti/Cd Kualiti 16 Bit/24 Bit
Biz2020 2 - Fri 27/Nov/2020 10:57am
Penyedia/pembekal lagu melayu high kualiti/cd kualiti 16 bit/24 bit

Lagu melayu rare atau terkini HD/HQ dalam format FLAC/MP3 24 bit/16 bit dijual

Lagu boleh diberli dalam bentuk 1 album atau strip, 1 lagu pun boleh

- Lagu diripped direct dari CD dalam bentuk FLAC atau MP3
- 24 bit dan 16 bit
- Yg dalam format kebanyakannya MP3 320 kbps
- Juga yang mp3 320 kbps datang dari yang diripped dari VINYL (rekod)
- Kebanyakan yg ada di joox atau spotify, kualiti lagu plg tinggi hanya 8 bit, tu pun lagu rare payah nak cari,
Ni siap blh request kalau takde dalam simpanan saya
- Even yg di youtube yg hd 2160p pun, kualiti audio paling tinggi hanya 8 bit
- Memang tak boleh fight super kualiti yg diripped direct dari CD atau vinyl
- Penggemar audio sejati boleh dgr perbezaan ini

Yg berminat blh join grup telegram untuk pembelian
https://t.me/joinchat/G9IBwRK09bxXAK-K1wz7Fg

- Juga ada lagu2 omputeh, tak kira baru atau lama
- Juga movie dlm bntuk bluray, lama atau baru, atau boleh request
- Juga ada TV series popular omputeh mcm smallville, lucifer, ozark dan boleh request kalau berminat dgn apa2 yg berkaitan multimedia

Yg berminat blh join grup telegram untuk pembelian
https://t.me/joinchat/G9IBwRK09bxXAK-K1wz7Fg

Niche: Studio Muzik | Studio Model Penyanyi Pelakon
 
    1. No comment yet!
    Your Comment: Max 1000 characters.
    Login Email:
    Password:
    Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
    Warning!
    1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
    2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
    3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
    4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
    Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

    Youtube Link

    Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
    Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
    Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
    Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
    Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
    Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
    Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
    Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..