Penjelasan Ringkas dan Cara Join Program Wafy Mobile
Juan 11 @ Myrujukan
Thu 28/Apr/2016 11:28am [Last Comment]
Program Wafy Mobile
Menggunakan produk dan perkhidmatan telekomunikasi Buzz Me.
Harga simkad adalah RM45 + 6% gst = RM47.70
Dalam simkad tersedia RM8 dan sah selama 30 hari dari hari simkad anda didaftarkan
--------------------------------------------
Kadar call dan sms data PPU
18 sen/minit. 10 sen/sms. Data PPU 5 sen/1MB
Kadar call dan sms untuk Family & Friends (10 orang)
6 sen/30 saat. 5 sen/sms
Pelan Data Internet
200MB = RM5
1GB = RM25
3GB = RM60
5GB = RM95
8GB = RM135
PROMOSI SMARTER (BUNDLE)
Smarter 25 = 1GB, 30 minit free call, 30 sms free
Smarter 50 = 2.5GB, 60 minit free call, 30 sms free
--------------------------------------------------------
Kelebihan simkad Wafy?
Dengan validity RM38, simkad akan aktif selama 1 tahun tanpa perlu topup
Kalau anda topup sendiri menggunakan WMS, RM10-RM49 = anda dapat untung runcit 4%
Klu anda topup rm30 keatas anda dapat rebate 4% dan free data 500mb
Kalau anda topup RM50 = anda dapat rebat 4% dan cash back RM20 + free data 500mb
Kalau anda topup RM100 = anda dapat rebat 4% dan cash back RM45 + free data 500mb
-------------------------------------------------------------------------
Simkad Wafy Mobile memberikan 4 jenis komisen iaitu
1. komisen tajaan (3 generasi / level)
2. komisen reload (sehingga 7 generasi)
3. komisen voice (sehingga 7 generasi)
4. komisen PARTNER (7 generasi)
Penjelasan lengkap
1. Komisen tajaan = komisen yang anda terima dari pendaftaran simkad wafy mobile
yang baru. Komisen ini hanya dapat sekali setiap pendaftaran. Komisen adalah
seperti ini iaitu
Level 1 = RM15
Level 2 = RM2
Level 3 = RM3
2. Komisen reload = komisen yang anda dapat dari % topup bulanan downline anda
setiap bulan seperti ini. Komisen reload yang anda dapat bila anda aktif.
Syarat aktif:
Reload minima bulanan RM5, atau
Langgan program Partner.
Contoh komisen asas seperti
di bawah ini:
(Ahli biasa / user)
Level 1 = 3%
Level 2 = 2%
Level 3 = 2%
(Langgan program Partner bulanan)
Level 4 = 2%
Level 5 = 2%
Level 6 = 2%
Level 7 = 2%
Nilai komisen akan bertambah jika ada downline yg reload 50 atau 100.
Jika downline anda reload 50, upline akan dapat
Level 1 = 9%
Level 2 = 4%
Level 3 = 2%
Jika downline reload 100, upline dapat
Level 1 = 13%
Level 2 = 6%
Level 3 = 2%
3. Komisen voice = komisen yang anda dapat dari % jumlah penggunaan panggilan suara
(calling) bulanan yang dibuat oleh downline anda.
Katakan downline anda reload RM50. Dan dalam bulan itu, beliau hanya buat call sebanyak
RM15 sahaja. Maka komisen voice anda adalah RM15 x 1% = 15 sen
Komisen voice bagi setiap level adalah tetap 1% sahaja
4. Komisen PARTNER = Untuk pengetahuan anda, komisen reload dan voice yang anda terima
dalam program wafy mobile adalah sampai Level 3 sahaja. Dengan mengambil pakej PARTNER,
maka anda akan layak mendapat komisen reload dan voice sampai level 5, 6 dan 7.
Di bawah ini adalah pakej PARTNER yang ada iaitu
PARTNER 30 = Kredit wang anda dalam eWallet akan ditolak RM30, anda mendapat cash back
sebanyak RM15 dalam bentuk wafy point dan anda layak mendapat komisen reload dan voice sampai
level 5
PARTNER 50 = Kredit wang anda dalam eWallet akan ditolak RM50, anda mendapat cash back
sebanyak RM25 dalam bentuk wafy point dan anda layak mendapat komisen reload dan voice sampai
level 6
PARTNER 100 = Kredit wang anda dalam eWallet akan ditolak RM100, anda mendapat cash back
sebanyak RM50 dalam wafy point dan anda layak mendapat komisen reload dan voice sampai
level 7

---------------------------------------------------------------

Yang Berminat hendak jadi ahli wafy, boleh dapatkan simkad Wafy Mobile dari saya dengan Whatsapp saya di 017-4836797

Kalau anda berminat dapatkan web autodownline wafy mobile, sila daftar dan klik link ini - [ http://goo.gl/lHzZ19 ]

Selamat menjana pendapatan dengan telco wafy mobile!!!

Niche: Ejen Topup
 
1. Dio - Thu 28/Apr/2016, 1:29pm
0137737032  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..