Pengiklanan Percuma Kepada Peniaga Berdaftar SSM Sahaja!
Naqib 5 - Sat 1/Jun/2013 10:24am [Last Comment]
SALAM.. BERITA BAIK KHAS BUAT WARGA MALAYSIA!!!!
kepada sesiapa yang ;

# Sudah ada perniagaan yg berdaftar dengan SSM, jika ingin bantuan dikembangkan perniagaannya melalui promosi besar-besaran tentang lokasi premis perniagaan dan produk jualan anda secara meluas di media2 cetak,aplikasi handphone,media sosial,website,majalah,surat khabar dan lain2 lagi secara PERCUMA

#Belum ada perniagaan atau masih tercari2 perniagaan yang kurang risiko,jangka masa panjang dan sgt mudah diuruskan, boleh berhubung dgn kami sedang mencari rakan-rakan agensi pengiklanan syarikat kami

JIKA BERMINAT, KOMEN "PM DETAILS" LAJU- LAJU..
email: naqibleman1@yahoo.com
0194305112

Niche: Iklan Tv Radio Media Massa
 
1. Success Technologies Enterprise - Sat 1/Jun/2013, 11:15am
Saya berminat , Email detail pada saya
uzaishoppe@gmail.com  
2. April 2 - Sat 1/Jun/2013, 3:25pm
berminat .. email kan ke topiary_rose@yahoo.com  
3. Sufi Najah - Sat 1/Jun/2013, 3:54pm
PM details
najahsufi@gmail.com  
4. Naqib 5 - Sat 1/Jun/2013, 8:52pm
SENT ALL  
5. Aziana Binti Mat - Sat 1/Jun/2013, 10:29pm
saya berminat
pm details
aziana24@gmail.com  
6. Muhd 4 - Sat 1/Jun/2013, 11:00pm
emailkan detail ke muhd.email@yahoo.com  
7. Naqib 5 - Sun 2/Jun/2013, 12:41am
SENT ALL  
8. On9bakery 2 - Sun 2/Jun/2013, 3:15pm
email saya
On9Bakery@yahoo.com  
9. Aziz Kadir 2 - Sun 2/Jun/2013, 6:49pm
Send detail ke
Niagajer@gmail.com  
10. Naqib 5 - Sun 2/Jun/2013, 7:13pm
SENT  
11. Mizieman - Sun 2/Jun/2013, 11:50pm
mizieman2003@yahoo.com
detail  
12. Ariani83 - Mon 3/Jun/2013, 12:20pm
emel pd saya juga
huda_adnan@hotmail.com  
13. Naqib 5 - Tue 4/Jun/2013, 1:11am
SENT  
14. Nurul Nadya - Wed 5/Jun/2013, 4:44pm
email details to nadyahashim@gmail.com  
15. Ralphs Production - Thu 6/Jun/2013, 2:28am
berminat , email saya details please.rafeelramlee@gmail.com  
16. Nawalfisya - Thu 6/Jun/2013, 1:59pm
berminat pls emel nawalfisya@yahoo.com tq  
17. Rina 158 - Thu 6/Jun/2013, 3:13pm
pm details ke defiena@hotmail.com
tq  
18. Hadi Kaderi - Fri 7/Jun/2013, 7:52pm
sy berminat, abhadiabkaderi@yahoo.com  
19. Naqib 5 - Sat 8/Jun/2013, 8:39pm
sent all  
20. Adiea Kami - Mon 10/Jun/2013, 2:45pm
Email detail pada saya : kami_adi@yahoo.com  
21. Khairol Rizuan B Jem Shamsudin - Wed 12/Jun/2013, 11:39pm
Pm detail ke neo.online.store@gmail.com  
22. Riena 16 - Sat 15/Jun/2013, 8:42pm
Saya berminat..
chanteqqdesign@gmail.com  
23. I Am No One - Sat 22/Jun/2013, 12:18pm
pm details
bookstarz.marketing@gmail.com  
24. Naqib 5 - Sat 13/Jul/2013, 12:29am
maaf jika saya lewat memberi respon kepada komen anda sebentar td...kerana sy ada beberapa org client yg juga seperti anda , sedang mencari2 perniagaan atau ingin mengembangkan perniagaan yg sedia ada..kerana saya tahu semua org perlukan pendapatan tambahan....
Yang keduanya, direct to the point, kami adalah syarikat yg sedang memberikan servis terbaik kpd mereka2 yg inginkan kemajuan & kejayaan dalam bidang perniagaan yg diceburi.. semua peniaga mahukan pelanggan..so kami boleh bantu anda dapatkan pelanggan ... jika masih tercari2 bidang perniagaan yg paling mudah diuruskan, kami pon boleh beri kepada anda..kerana kepakaran utama kami adalah SERVIS PENGIKLANAN secara MELUAS di MALAYSIA secara PERCUMA.
Sila beri maklumat ringkas anda kpd kami.. pihak kami akan menghubungi anda secepat yg mungkin dan appointment akan dibuat jika anda kerana info yg akan diberikan amat berguna jika anda betul2 berminat utk mengetahuinya,,,
NAMA:
LOKASI:
NO.TEL:
BIDANG PERNIAGAAN YG DICEBURI:
MASIH MENCARI PERNIAGAAN TAMBAHAN(YA ATAU TIDAK) :
hantarkan ke 0194305112  
25. Hartanahmurah Com - Sun 14/Jul/2013, 3:19pm
ANDA SEDANG MENCARI PERIKLANAN HARTANAH DENGAN PERCUMA??
LAYARI SEKARANG:
www.hartanahmurah.com  
26. Ahmadhajimi - Wed 24/Jul/2013, 10:54am
P.M detail please
ahmadhajimi@gmail.com  
27. Naqib 5 - Wed 24/Jul/2013, 10:57am
sila bg nama,nama kedai,alamat,no hp ke 0194305112  
28. Nina 162 - Mon 11/Nov/2013, 3:23am
P.M detail please
megat_wqm@yahoo.com  
29. Cik Ieda - Tue 24/Dec/2013, 4:11pm
pm details pls...
ilady_girl@yahoo.com

terima kasih  
30. Norashikin 35 - Wed 19/Feb/2014, 5:48pm
pm details shikin0511@gmail.com  
31. Naqib 5 - Sat 15/Mar/2014, 3:33pm
ok proses  

Page 1   (Total 31 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..