Pengedar Supplement Gym or Bina Badan
Faizal 503 @ Pembekal Barangan Pejabat, Sekolah dan Pelbagai Doorgift - Wed 15/Apr/2015 2:31pm [Last Comment]
kepada sesiapa yg ingin mmbuka kedai, jual online atau ingin jual di rumah shaja barangan kesihatan gym atau bina badan boleh mghubungi saya..kami ada mngedar barangan makanan tambahan utk bina bdn spt, whey, mass, fatburner, bcaa, amino, energy dan macam2 lgi..bkn barang reject, original punya..
peniaga kecil2 kecilan juga boleh jika ingin mngembangkan prniagaan anda..email di zal.jaya69@gmail.com
TEL; 01131892148
seluruh malaysia trmasuk sabah n sarawak..

Niche: Pengedar Produk Kesihatan | Peralatan Sukan | Sukan Beladiri
     
  1. Aimi 52 - Sun 26/Apr/2015, 11:08pm
    blh hantar quptation harga supplement utk gym x? hntar dkt email ni. aimimahari@yahoo.com  
  2. En Hazard - Thu 7/May/2015, 12:30pm
    bole sy tau senarai produk.
    email sy mhanis.tko@gmail.com  
  3. Amir 395 - Sun 10/May/2015, 6:50pm
    minta email senarai harga boss  
  4. Khairul 392 - Fri 29/May/2015, 5:47pm
    Hai,berminat untuk dapat info lebih lanjut,kalau boleh minta email kn quotation ke khaxlifz85@gmail.com  
  5. Faizal 503 - Sat 13/Jun/2015, 2:34pm
    hubungi 01131892148..jrg buka mjlah  
  6. Naimrr - Fri 9/Oct/2015, 12:10am
    salam,boleh pm kat sya senarai supplement and harga dia..??hantar kat email-kyrust@yahoo.com  
  7. Zainul 15 - Mon 7/Dec/2015, 11:11am
    salam.boleh hantar detail barang supplement yang ada beserta quatation harga pada email zainularffin@gmail.com terima kasih  
  8. Rahimra - Mon 21/Dec/2015, 2:10pm
    whatsapp : 017 7353295
    email : samsuriifwat@gmail.com  
  9. Muhammad Firdaus 25 - Thu 31/Dec/2015, 4:50pm
    BOleh hantarkan detail pada saya mengenai senarai barang dan harga?
    hantar pada email : firdaus.5784@gmail.com
    terima kasih  
  10. Muhammad Firdaus Razali - Wed 31/Aug/2016, 12:30pm
    Cmne nk contact no yg atas tuh no owg lain. Blh wassap saya di no 0189091817.  
  11. Mohammed Najib Bin Mokhamad Osman - Sat 1/Oct/2016, 9:28pm
    tolong email kan senarai harga barang dan minimum order per brand/product ntuk harga borong ke joker.revolt@gmail.com  
  12. Reza 79 - Wed 5/Oct/2016, 2:34am
    Email senarai dan harga setiap produk
    reza_akmal@yahoo.com  
  13. Zulhilmi 3 - Wed 19/Dec/2018, 12:42am
    salam,boleh pm kat sya senarai supplement and harga dia..??hantar kat email-
    zulhilmidarus@gmail.com  
Page 1   (Total 13 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Terbongkar! Lokasi 8 Sate Sedap di Kajang
Bandar Kajang tempat bermulanya perniagaan sate di Semenanjung Malaysia. Dipelopori oleh Hj Tasmin dan Hj Rono bin Sakiban (adik beradik) yang datang dari Pulau Jawa sekitar 1911-1917. Ikuti pengembaraan kami menerjah beberapa lokasi sate yang sedap di Kajang dan menyingkap sejarah silam satay nya.
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)