Pengedar Eksklusif 3D Printer Jenama Anet - Jadi Life Solutions
Jadiprinting @ Jadi Imaging Technologies Sdn Bhd - Fri 5/Feb/2021 2:50pm
Hai dan Selamat Sejahtera Semua,

Jadi Imaging Technologies Sdn Bhd merupakan syarikat pembekal toner cartridge yang boleh digunakan untuk semua jenama printer terkemuka seperti HP, Canon, Brother, Samsung, Ricoh, Fuji Xerox dan Epson sejak dari tahun 1993 lagi.

Terkini, Jadi Imaging menubuhkan anak syarikat bernama JADI LIFE Solutions (JLS) untuk meluaskan lagi segmen pasaran. JLS menjual segmen produk seperti Healthcare, A4 Copier Paper dan 3D Printer.

JLS mengambil inisiatif untuk memperkenalkan 3D printer pada pasaran Malaysia memandangkan 3D Printer semakin mendapat sambutan yang menggalakkan di kalangan masyarakat tempatan. 3D Printer semakin dikenali apabila terdapat golongan usahawan dan golongan intellektual yang menggunakan 3D Printer untuk tujuan menyumbang Face Shield dan Face Mask Extension ketika wabak virus covid-19 melanda dunia sekarang.

Ramai yang tidak tahu, 3D Printer mempunyai banyak kegunaan dan tidak terhad kepada sektor pendidikan sahaja. 3D Printer berupaya untuk mencetak apa sahaja prototaip dalam bentuk 3-Dimensi jadi kegunaannya boleh meliputi sektor kesihatan, perniagaan dan banyak lagi.

Anda boleh mendapatkan 3D Printer dengan harga serendah RM999 dengan waranti selama 2 tahun (1 tahun waranti dari JLS & 1 tahun waranti dari ANET) dan terus ke link https://linktr.ee/Jadilifesolutions untuk maklumat lebih lanjut mengenai jenama dan produk kami.

Niche: Diskusi Bisnes | Kedai Fotostat Dan Cetakan | Mesin Fotostat | Bisnes Komputer
     
  1. Linkman - Sat 6/Feb/2021, 11:35am
    3D printer adalah salah satu dari 5 teknologi utama yg perlu di kuasai oleh kita pada 2021 dan seterusnya..

    1) Solar power - both panel dan mirror technology.
    2) electric motor utk pelbagai kegunaan industri termasuk kenderaan
    3) 3D printer - both plastic and metal
    4) Modern agro/vertical farming
    5) Progressive Web Apps utk menggantikan iOS dan android.. termasuk kesemua sistem database di belakangnya

    elon musk semasa membuat plan/blueprint utk penerokaan di planet marikh dengan SpaceX nya pun meletakkan 3D printer sebagai salah satu multipurpose tools yg perlu dibawa ke sana.

    daripada membawa semua jenis sparepart di dalam roket.. lebih baik bawak 3d printer sahaja dan print segala keperluan repair, maintenance dan alatganti.

    kini 3d printer utk bahan logam pun dah mula popular.. maksudnya satu hari nanti kesemua sparepart moto/kereta boleh print sendiri je..  
  2. Shmazu Resources - Mon 8/Feb/2021, 10:09am
    Boleh email detail product dan syarat menjadi pengedar.Terima kasih

    z.inspirasi@gmail.com  
  3. Sal123 - Thu 11/Feb/2021, 9:45am
    wahh, siyess lah kat Malaysia dah ade pengedar ANET 3D Printer? dah lama kot cari pengedar yang sah.
    senang sikit nak claim warranty. best ni, thanks Jadi Life!  
  4. Wahmarketings Com - Fri 26/Feb/2021, 10:38pm
    Web progressive apps tu best giler.
    Edge browser dah ada. Chrome x pasti mcm mana  
Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Mencuba Nasi Arab Imam Muda Asyraf - Nasi Arab Mandy Medina
Nasi Arab Travel - Kalau dulu bila nak masak Nasi Arab memang pening kepala memikirkan bahan-bahannya. Tapi yang ni 15 minit sahaja siap!!