Pengedar Diperlukan Segera
Organogoldkedah - Tue 26/Mar/2013 9:25am
Organo Gold jenama terbaharu dalam industri pembuatan kopi yang mengandungi ganoderma (atau lingzi). Baik untuk kesihatan :- Jika anda salah seorang penggemar minuman berasaskan kopi...ini ada peluang terbaik untuk anda sertai kami di Organo Gold.

Kopi Organo Gold diperbuat daripada kuasa ramuan yang eksklusif, 100% certified organic ganoderma. Lebih 4,000 tahun dalam sejarah yang asalnya hanya disajikan pada raja-raja zaman silam. Dikenali sebagai King of Herbs yang mempunyai keupayaan untuk membantu meningkatkan keupayaan penyembuhan anggota badan yang berterusan antaranya:-
1. menyediakan lebih banyak tenaga.
2. menyokong peredaran darah
3. meningkatkan semangat
4. membantu kualiti tidur
5. menyokong detoksifikasi semulajadi badan
6. menyokong sistem imune
7. membantu kesihatan yang berpanjangan

Sekarang masih baru dipasaran dan telah dilancarkan sekitar bulan November 2012 nanti. Anda tawarkan kepada jutaan peminum kopi di Malaysia dan jana pendapatan setiap kali mereka minum kopi Organo Gold.

Berminat boleh hubungi saya. Bagi rakan2 disekitar Alor Setar, boleh dapatkan free sampling Hubungi 013-2001288 untuk keterangan lanjut atau email sebarang pertanyaa ke : tlb26@ymail.com

Kepada yang ingin membuat pembelian terus secara pukal (harga tidak termasuk postage).
RM450 (12 kotak)
RM1,380 (35 kotak)
RM3,380 (84 kotak)
Pelbagai jenis, antaranya : Black Coffee, Cafe' Latte, Cafe' Mocha, Cafe' Supreme, Hot Chocolate, Green Tea, King of Coffee, Royal Brewed.

Niche: Bisnes Minuman
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..