Pendapatan Sampingan Dengan Pajak Kereta
Keretasewa - Thu 10/Feb/2011 4:33pm [Last Comment]
kami ingin menambahkan lagi bilangan aset kami.kami membuat kereta sewa.kami tidak mencukupi kereta untuk menampung permintaan pnyewa yang bnyak.sesiapa ingin memajak keretanye untuk dibuat sewa boleh la contact saya di sewa_kereta34@yahoo.com atau di talian 0133729563.pulangan untuk pemajak adalah sgt menarik dan memuaskan.keutamaan kereta kancil,viva,myvy,iswara,wira dan sewaktu dgnnya

Niche: Sewa Kereta Teksi Limo
 
1. Hazman 3 - Thu 10/Feb/2011, 4:36pm
sy ada proton iswara aeroback se 1.3 tahun 2003.
berminat!
emel kan..
ahmadhazman@rocketmail.com  
2. Haryani Binti Mokhtadi - Thu 10/Feb/2011, 4:42pm
saya ada waja 2005 auto. emelkan haryanimokhtadi@yahoo.com tq  
3. Keretasewa - Thu 10/Feb/2011, 5:47pm
untuk maklumat.kereta akan disewakan untuk student sahaja.kami tidak mahu menanggung resiko yang tinggi walaupun pulangannya sangat lumayan.kami sewakan hanya pada student adalah kerana,apa2 masalah kami dapat cari pelajar mana2 kolej tersebut dgn segera.  
4. Kocha - Thu 10/Feb/2011, 7:06pm
saya pun nak buat kereta sewa untuk student juga.....myvi berapa harga sebulan, waja berapa harga sebulan, wira berapa harga sebulan
tolong email detail harga ke hisham_hjabas@hotmail.com  
5. Azman 62 - Thu 10/Feb/2011, 11:20pm
saya ingin tahu untuk menjalankan perkhidmatan kereta sewa kena ada lesen meniaga jugak ke?berapa sewa harian setiap jenis kereta?bagi detail en.keretasewa..TQ  
6. Noor Azlin Shah - Thu 10/Feb/2011, 11:41pm
Berminat, tp ada keta avanza jer (Auto 2005). Harap boleh fwd detail ke azlin_shah22@yahoo.com  
7. Keretasewa - Fri 11/Feb/2011, 5:17am
bagi email en azman 62  
8. Azman 62 - Fri 11/Feb/2011, 8:30am
email saya az_man8263@yahoo.com  
9. Jeffry 2 - Fri 11/Feb/2011, 9:50am
Saya ada Grand Livine Tahun Auto 2010... boleh tak  
10. Nazs 2 - Fri 11/Feb/2011, 7:28pm
sila email detail nazrikl@gmail.com
sy ade beberpa unit kereta nsional  
11. Radzi Bin Othman - Sun 13/Feb/2011, 3:50pm
lokasi? boleh jumpa untuk perbincangan lanjut? Contact no saya 0139868119. tq  
12. Keretasewa - Sun 13/Feb/2011, 10:19pm
leh bagi phone no or email jeffry 2  
13. Jeffry 2 - Mon 14/Feb/2011, 4:32pm
email saya : oldboysms8993@yahoo.com  
14. Alice 3 - Thu 17/Feb/2011, 12:06pm
JTX1000 World Best Lubricants

Dapatkan minyak pelincir terhebat kini berada di pasaran Malaysia.

Perlindungan Dan Penjagaan Enjin Ke Tahap Maksimum Dengan Mudah & Murah Dengan Hanya Penukaran Minyak Pelincir JTX1000

Untuk tahu lebih lanjut kami boleh ke tempat anda untuk anda lihat sendiri Demo menggunakan mesin Felix dan Kita lihat Kualiti Minyak JTX1000 berbanding minyak yang anda gunakan...KAMI ADA BANYAK TESTIMONI KERETA2 YANG TELAH MENGGUNAKAN JTX1000 INI

ENJIN KERETA PANAS (TERUTAMA TURBO)? ATAU ENJIN TERLALU BERAT SEMASA PEMANDUAN ?...MINYAK JIMAT KE?....INI LA PENYELESAIANNYA......

SUME ENJIN BOLEH PAKAI MINYAK PELINCIR INI DARI ENJIN DIESEL HINGGALAH PETROL...DARI NGV (TEKSI BIASANYA) HINGGALAH JENTERA BERAT...MOTOR KECIL HINGGALA SUPERBIKE SUME BOLEH MASUK... YANG MENARIK LAGI BOLEH PERGI MINIMUM 10,000KM...(Maksudnya 15,000 km xde masalah)

AMAT MENARIK..UNTUK TAHU LEBIH LANJUT SILA HUBUNGI 012-2455783 DEAN ATAU EMAIL alice_munira@yahoo.com


Bayangkan saya drive kereta kia Optima 2.0 ke kelantan 1000 lebih KM sebelum penggunaan JTX1000 sebanyak RM 350 tetapi selepas guna minyak pelincir ni pergi balik kelantan hanya RM 170.....JImat sangat...

kepada yang minat berniaga kita juga bersedia berkongsi untuk perniagaan minyak ini....kami perlukan juga dealer2 yang minat niaga minyak ini....


NAK TAHU LEBIH LANJUT SAYA BOLEH TUNJUKKAN DEMO PAKAI MESIN FELIX UNTUK TEST QUALITY MINYAK INI DAN MINYAK LAIN YANG ADA DI PASARAN...LOGIK BUKAN  
15. Shahrul 17 - Sat 19/Feb/2011, 6:27pm
saya student n berminat utk sewa trus secra bulanan.. brp kdar caj yg encik kn kan? email sa shah_nizam5093@yahoo.com  
16. Kenny 6 - Sat 19/Feb/2011, 10:35pm
saya ada menyewakan kereta waja 1.8 auto sehari rm 250 seminggu rm600 sebulan rm1500 n naza suria sehari rm180 seminggu rm500..

berminat boleh call or sms 0122284322 atau 0162327943  
17. Imranghani - Tue 22/Feb/2011, 6:29pm
berminat untuk pajakan kereta kepada tuan. saya ada kancil manual 850.
sila email: eim_run22 @yahoo.com  
18. Keretasewa - Thu 24/Feb/2011, 9:59pm
boleh terus call saya en.imranghani
0133729563  
19. Muhammad Hassan - Mon 28/Feb/2011, 1:04pm
salam en kereta sewa..
saya ada kancil 850 untuk disewa kan..
1 hari rm50
1 minggu rm300
1 bulan rm1000
klu en kereta sewa ade pendapat blh contact saya..
ismailhassan_88@yahoo.com
0133052186  
20. Mohd Iskandar Abdullah - Mon 28/Feb/2011, 2:45pm
Saya ada MYVi Auto berminat nak pajakkan kereta kepada tuan keretasewa. boleh e-mel mohisk71@gmail atau call 0136655325  
21. Sherra - Wed 9/Mar/2011, 12:07pm
ada email x?or no phone?  
22. Azri 26 - Sun 17/Apr/2011, 5:51am
honda civic es... email ezryzal10@yahoo.com  
23. Adam 52 - Tue 3/May/2011, 7:26pm
saya ada honda civic FD 2.0, kalau minat nak sewa leh email ke rezeki@live.com.
1 hari = 380
1 minggu = 2600

kalau ada kedai sewa kereta yang berminat nak pajak kereta saya boleh email kpd saya.  
24. Amin 61 - Wed 18/May/2011, 3:04pm
saye de kancil 660
contact saye0177686654  
25. Syahrum - Fri 3/Jun/2011, 12:43pm
saya ada kelisa 1.0 dan proton iswara auto  
26. Bekhoe - Tue 21/Jun/2011, 6:22pm
nak tau jugak  
27. Keretasewa - Tue 21/Jun/2011, 11:19pm
contact my no.0133729563 atau mesej  
28. Din 105 - Thu 22/Sep/2011, 11:31pm
Andai saya nk pajak kereta viva manual '11, brapa harga? lokasi? boleh emel detail tk T&C. skrg kereta tersebut tk brapa dgunakan. tq
deann_78@yahoo.com  
29. Sharom - Wed 19/Oct/2011, 10:02am
saya ada kancil 850 manual 2004,jarang guna..sedia utk dipajakkan..secara bulanan..cond kreta baik..email saya untuk detail2 pemajakkan,seperti aggrement pemajakkan atau sebagainya..email:sharom8@live.com atau 0177491494  
30. Rozaid - Mon 19/Dec/2011, 9:07pm
saya ade sebiji myvi...
sila email untuk bincang harga.

mohd_rozaid@yahoo.com  
31. Ackmal - Sat 24/Dec/2011, 11:47am
call saya. saya ada viva auto untuk dipajak sewa. 013-6192530  
32. Ezywebsolution - Thu 26/Jan/2012, 2:25am
saya student di uia gombak,berminat nak buat sewa kereta..sape2 berminat nak pajak kereta email saya sapentah88@gmail.com.
013-2726393  
33. Mohd Khairi 10 - Thu 26/Jan/2012, 6:32pm
salam, sy mempunyai proton wira 1.5 GLI (manual). Sila email sy untuk bincang harga.
b4t_85@yahoo.com  
34. Pzan2003 - Thu 23/Feb/2012, 10:38am
saya ade viva 1.0m nak dipajak kt johor
0137176787  
35. Rahimah Rahim - Thu 8/Mar/2012, 5:15pm
saya ada alza.....berminat. emel saya di rahimah83@yahoo.com  
36. Tuan Speaker - Thu 8/Mar/2012, 5:48pm
saya ada exora..memang dibuat sewa
boleh sms terus 0179922400
atau emel zeyhey13@yahoo.com  
37. Josh 4 - Sun 29/Apr/2012, 8:01pm
saya ada gen2 1.6 auto berminat untuk dipajakkan. Sila hubungi 0123177340 atau email josh.qandart@gmail.com.

Thanks  
38. Azizul 50 - Thu 10/May/2012, 10:14am
alza 2011 auto utk disewa/dipajak.hubungi saya azizul 0132349285 atau email ahjoy80@yahoo.com  
39. Asan 3 - Fri 11/May/2012, 3:18pm
Viva manual rm80/day
Hubungi 0133052186  
40. Mohd Azmee Rashid - Tue 26/Jun/2012, 4:44pm
nak sewa atau pajak Nazaria?
call 017-3759157  
41. Hilaluddin - Sat 28/Jul/2012, 12:43am
Berminat untuk sewa kereta. Saya Ada gen2 auto Dan Kia spectra auto. Din 0192698264  
42. Rosniza - Sat 28/Jul/2012, 11:20pm
myvi convert passo n saga flx se1.6 utk disewa.
sila hubungi cimi 0146101226  
43. Sara Yna - Mon 30/Jul/2012, 9:49am
Sape nak pajak n sewakan kereta hubungi kami.kami memerima sume jenis kereta kecuali wira dan iswara.kami juga bole memguruskn pinjamn kereta utk di pajak bg tujuan pelaburan sehingga 5 kereta utk satu nama.  
44. Razmadey - Fri 10/Aug/2012, 9:31am
Kami membekalkan Kereta2 Proton Terpakai anggaran 6 tahun sila emailkan razmadey@yahoo.com  
45. Wadi 13 - Fri 10/Aug/2012, 10:52am
saya ada merc E300 dan merc B170, boleh ke saya nak sewakan. Mohon maklumat ..... hiswadi@gmail.com  
46. Tengku Ayu - Wed 22/Aug/2012, 4:56pm
saya ada buat sewa keta,,saya mahu keta area kb n bachok je...komisyen 25% jer saya amek,klu berminat hubungi saya 0145191289  
47. Haz 10 - Fri 5/Oct/2012, 3:32pm
saya ada 3 kereta viva elite tahun 2012 untuk dipajak.. sila hubungi ran 0133450132 untuk maklumat lanjut  
48. Sabisma - Sat 13/Oct/2012, 7:27am
Di KL dan mau sewa kereta? MyVi SE 1.3 cuma RM130 sehari, Getz cuma RM110 sehari. Call 0192356252.  
49. Jerank - Mon 15/Oct/2012, 3:19pm
Jom Sertai Pmapsuisse Malaysia..Dapatkan pasif income yg lumayan dengan emas pampsuisse.
http://ll.my/freegold  
50. Mamasit - Mon 15/Jul/2013, 12:02pm
Saya ada kereta untuk disewa diMelaka. Kereta jenis Proton BLM 1.3

1 hari RM80
1 minggu RM 500
1 bulan RM 1700
klu en kereta sewa ade pendapat blh contact saya..
ismailhassan_88@yahoo.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 54 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..