Pendapatan RM 18,000 Hingga RM 200,000 Sebulan. Distributor Setiap Daerah Dikehendaki. Produk Premiere Dari Jepun.
Kasyfi Fauzi 12 - Sat 9/Apr/2016 2:58pm [Last Comment]
Distributor Setiap Daerah Dikehendaki.Produk PREMIERE Dari Jepun.

www.sujikopeptidehub.com
www.facebook.com/sujikopeptidemalaysia
www.sujikopeptideofficial.blogspot.com

* - International e-Franchise Business.
* - Produk PREMIERE dari Jepun.
* - Duduk MALAYSIA, Business INTERNATIONAL !!
* - RM198,000 !! Sebulan minimum !!
* - Pendapatan Pasif. HANYA guna Facebook + Whatsapp + Online System + Business Talk Module
* - Leader utk Pasaran Malaysia, Indonesia, Singapura, Brunei,Filipina, Thailand dan Vietnam Dikehendaki.

Assalamualaikum & Hi,

Mega Science Tech Sdn Bhd (1109370-V),

Kami mencari Pengedar Ekslusif bagi produk Sujiko Peptide yang kini sudah mula menembusi pasaran Malaysia, Singapura & Brunei! Kami memerlukan Business Associate yang berwawasan dan berdedikasi untuk berkembang bersama kami bukan sahaja di Malaysia, malahan ke pasaran Asia Tenggara dan dunia.

# Pendapatan Minimum RM 198,000 SEBULAN dan Lebih !!!

Kelebihan Sujiko Peptide
- Hasil penyelidikan selama 10 tahun dalam R&D oleh saintis Jepun.
- Produk berasaskan placenta ikan Salmon yang pertama di dunia.
- Pengiktirafan oleh Japan Food Research Laborataries
- Disahkan selamat oleh:-
i) Kementerian Kesihatan Malaysia
ii) Kementerian Kesihatan Brunei
iii) Health Science Authority (Kementerian Kesihatan Singapura)
- Berasaskan teknologi nano dengan kadar penyerapan antara 600-800 Dalton
- Dipatenkan di USA,Korea dan Jepun

? Japan Patent No. 3691497
? USA Patent No.10/733.627
? Korea Patent No.92899/2003

- Rahsia kepanjangan umur masyarakat Jepun (100+ tahun)
- Rahsia kulit model2 di Jepun
- Business Plan dengan pendapatan Maksima RM 198,000 sebulan.
- Kami telah mempunyai pejabat rasmi di 3 buah negara buat masa ini:-

Office Singapura
Mega Science Tech Singapore (532773158), 21, Bukit Batok Crescent, #12-79 WCEGA Tower Singapore 658065

Office Brunei
Mega Science Tech Enterprise (P/100965/2014) No. 3, Spg 12 Kampung Rimba, BE3119, Brunei/Muara Brunei Darussalam.

Office Malaysia
Mega Science Tech Sdn Bhd, Jalan 2/115A, Taman Pagar Ruyong, Off Jalan Kuchai Lama, 58200 Kuala Lumpur, Malaysia.

Perancangan Mega Science Tech (MST) bagi tahun 2015/2018:-

BRUNEI: THAILAND: VIETNAM: INDONESIA: CHINA: HONG KONG: INDIA: SOUTH KOREA: JAPAN: TAIWAN: AUSTRALIA: NEW ZEALAND: UAE: SAUDIA ARABIA: QATAR: KUWAIT: IRAQ: IRAN: TURKEY: EGYPT:JORDAN: OMAN: GERMANY: AUSTRIA: UK: ITALY: SPAIN: PORTUGAL: SWEDEN: NETHERLANDS: MOROCCO: UKRAINE: BOSNIA: SERBIA: NORWAY: SWITZERLAND: BHUTAN: ROMANIA: POLAND: CROATIA: RUSSIA: KAZAKHSTAN: TURKMENISTAN: UNITED'S STATES OF AMERICA: CANADA: MEXICO: VENEZUELA: BRAZIL: ARGENTINA: SOUTH AFRICA: TRINIDAD & Tobago: NIGERIA

Kami ingin menawarkan pendapatan mewah kepada Business Associate kami dengan pendapatan max sebulan sebanyak RM 198,000 jika anda menyertai kami sekarang !!!

Kami menjangkakan syarikat kami bakal merevolusikan pendapatan rakyat Malaysia, berdasarkan peluang perniagaan yang terbuka amat luas dengan memasuki pasaran Asia Tenggara yang mempunyai anggaran jumlah penduduk sebanyak 600 juta.

Syarat-syarat menjadi Business Associate Mega Science Tech Sdn Bhd:-

i) Like kami di https://www.facebook.com/sujikopeptidemalaysia

ii) Mempunyai modal sebanyak RM 600 Atau RM 6,996 (Nota: Modal RM 6,996 bakal membawa pulangan maksima pendapatan RM 198,000 sebulan)

iii) Whatsapp info dan details berikut ke 011-28138475 (En Mohd Kasyfi)

= Nama Penuh
= Daerah ingin diwakili
= Komitmen modal yang dipilih (RM 600 @ RM 6,996)

=============================

INFO MENGENAI SUJIKO PEPTIDE

Seperti yang kita semua tahu, pemakanan ikan adalah makanan tradisional untuk penduduk di Jepun , terutamanya ikan salmon .Pada abad yang lalu, pakar-pakar perubatan Jepun mendapati laporan yang mengejutkan mengenai ikan salmon. Salmon-peptide pada ikan salmon mengandungi antioksidan(SOD) yang sangat tinggi, kaya dengan amino asid dan nutrien yang diperlukan untuk manusia setiap hari dan tidak mengandungiunsur seperti hormon, logam berat dan pencemaran radiasi. Ia adalah makanan kesihatan yang sangat selamat untuk manusia.

Resipi sempurna Sujiko Peptide adalah berdasarkan kepada teknologi tinggi penyelidikan dan pembangunan dari Jepun. Ia berkesan untuk membaiki dan mengaktifkan sel-sel badan, meningkatkan induksi sel-sel badan, membantu sel-sel badan lebih sihat dan mantap. Ia juaga berkesan terhadap sel-sel badan yang buruk seperti kanser, sarcoma, tumor dan kanser air dan sebagainya.

Salmon-peptide dapat mencapai kadar penyerapan sehingga 1OO% oleh badan (disebabkan molekul kecil bersaiz 600-800 dalton).Ia dapat mengaktifkan sel-sel badan pada organ badan dan melambatkan proses penuaan. Orang Jepun memanggilnya sebagai ''Rahsia Umur Panjang'' kerana bahan-bahan aktif dalam produk ini adalah selamat, mudah di serap, dan kesannya adalah amat ketara.

Sujiko Peptide mematuhi standard Organisasi Kesihatan Dunia (WHO) dan juga diiktiraf sebagai mengikut Amalan Pengilangan Yang Baik (Good Manufacturing Pratice, GMP) dari Jepun berdasarkan ujian terperinci menggunakan teknologi penyelidikan dan pembangunan yang tinggi. Produk ini adalah teah disahkan selamat oleh biro kesihatan daripada Jepun, Malaysia, Singapura dan Brunei dan adalah HALAL.

Penyelidikan dari penyelidik di Jepun sejak bertahun-tahun mengesahkan bahawa kebaikan Sujiko Peptide terhadap kulit

1. Kesan pemutihan kulit yang cerah, licin dan halus (7-14 hari)
2. Meningkatkan kelembapan kulit, mencegah kulit kering
3. Meningkatkan keanjalan kulit
4. Meningkatkan kapasiti kelembapan dan memperbaiki tekstur kulit
5. Menghalang pemendapan melanin
6. Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
7. Penjagaan kulit semula jadi dan anti-penuaan, awet muda.

5 Kandungan Utama Sujiko Peptide:-
A. Salmon Oligopeptide
1. Mencegah pengumpulan lemak
2. Pencegahan kegagalan fungsi hati
3. Mengawal kerataan warna kulit
4. Mencegah kerosakan radikal bebas
5. Mengawal tekanan darah

B. Ekstrak Sakura (Cherry blossom )
1. Menghalang penghasilan AGEs, mencegah penuaan sel-sel
2. Menghalang pengeluaran melanin
3. Pemutihan kulit yang berkesan
4. Menggalakkan pengeluaran kolagen untuk kesan anti inflamasi

C. Marine Collagen Peptide ( Hydroxpoline )
1. Meningkatkan keanjalan dan kelembapan kulit
2. Meningkatkan keupayaan badan untuk menghasilkan kolagen
3. Mengelakkan kulit kering
4. Meningkatkan penggabungan tisu-tisu, fleksibiliti sendi lutut dan mencegah artritis reumatoid.

D. L-cystine (N-Acetyl L-Sisteina)
1. Menghalang pengeluaran melanin
2. Pemutihan kulit yang berkesan
3. Melindungi dan meningkatkan fungsi hati.

E. Asid Folik (B9)
1. Meningkatkan sirkulasi dan fungsi normal sistem saraf
2. Membantu membina DNA baru
3. Meningkatkan perkembangan kesihatan mental

=============================
TESTIMONIAL 1
==============

Nama: En Darus Bin Mat
Umur:51 Tahun
Lokasi:Beranang,Selangor.

1) Masalah Sakit Lutut
Selepas mengambil Sujiko Peptide secara konsisten selama 3 minggu, kini tiada lagi masalah sakit lutut, terutamanya ketika menaiki tangga dan kini saya boleh melakukan aktiviti kegemaran saya iaitu berkebun dengan tanpa kesakitan di bahagian lutut lagi.

2) Masalah Diabetes.
Sebelum ini saya mempunyai kadar gula yang tinggi didalam darah sekitar bacaan 20.Hanya selepas tiga minggu, bacaan gula di dalam darah turun sehingga bacaan 10 selepas mengambil Sujiko Peptide.Di samping itu, daya tidak lagi mudah keletihan dan cepat mengantuk di mana ia simptom orang mengidap diabetes

3) Masalah Hypertension (Tekanan Darah Tinggi)
Bacaan tekanan darah tinggi yang melebihi paras dibawah pemerhatian sekitar 200, membuatkan doktor menyarankan saya mengambil ubat tekanan darah tinggi.Apa yang memeranjatkan saya, dalam tempoh 3 minggu mengambil Sujiko Peptide, tekanan darah turun ke paras 150.Saya akan meneruskan pengambilan Sujiko Peptide sehingga saya mencapai tekanan yang berpadanan dengan usia saya.Terima kasih Sujiko.Di samping itu tiada lagi masalah 'cramp' di bahagian kaki yang ketap berlaku pada saya pada setiap malam.

TESTIMONIAL 2
=============

Vanessa Lim, 36,

Glowing face skin and look 10 years younger!

I am a full time housewife. After the birth of my second child, my body conditions becomes weak due to lack of sleep as need to take care of the baby. I feel tired easily and lack of energy. I can feel my skins becomes sagging especially on my face. After consuming Sujiko Peptide for 1 week, I can feel my face is smoother and tightening. The glow on my face is more radiant and fairer. I continue to take Sujiko Peptide 2 sticks everyday for 2 months. Many of my friends and family members noticed that my face is glowing and I can feel it is more supple and look 10 years younger! I am happy that my face skin colour tone is more uniform now.

TESTIMONIAL 3
=============

En.Azeman.
Umur 51 tahun.
Bukit Jambul Penang.
Profession: Penunggang kuda

1) Tiada masalah kuku pecah. Pengambilan Sujiko selama 3 minggu, menyebabkan kulit kuku bertambah kuat. Kuku kaki mudah pecah akibat impak daripada penunggangan kuda, kini dengan pengambilan secara berterusan, kuku kaki menjadi lebih kuat dan tiada kerosakan padanya walau pun selepas aktiviti penunggangan yang lasak.

2) Masalah kerosakan ligamen lutut sejak tahun 1991 akibat kecederaan lampau. Selepas 3 minggu pengambilan Sujiko Peptide, lutut kembali menjadi lebih kuat dan dapat melakukan aktiviti lasak seperti ketika umur 20an.

3) Stamina kembali seperti umur 20an. Sebelum ini, larian 20 km yang menjadi rutin, mengambil masa 4-5 jam untuk dihabiskan. Tapi kini, setelah pengambilan Sujiko selama 3 minggu, saya boleh menyelesaikan larian dalam masa kurang dari 2 jam.

4) Kecerdasan dan ketajaman minda. Hanya dengan 3 minggu pengambilan Sujiko Peptide, minda menjadi seaktif ketika beri umur 20an.Fokus dan penumpuan juga turut meningkat dengan mendadak sekali. Pengambilan Sujiko, juga mengakibatkan kawalan emosi yang lebih baik berbanding sebelum pengambilannya.

TESTIMONIAL 4
=============
Nama : Ummi Kalsom Bt Mohammed Mokhtar
Umur : 43 tahun
Lokasi : Kuala Lumpur
Masalah : Period yang tidak teratur, masalah kulit

Kesan: Pengambilan sekotak Sujiko secara konsisten meyakinkan saya untuk menggunakannya secara berterusan. Sujiko telah mengatasi masalah period saya yang tidak stabil.Jika dahulu saya mengalami masalah sengugut yg teruk dan period yg tidak menentu.Tetapi setelah menggunakan sekotak sujiko tiada lagi masalah sengugut dan period saya mula teratur.Perubahan yg ketara adalah apabila kulit saya semakin halus ,cerah dan gatal gatal pada kulit juga hilang. Saya merasa lebih bertenaga dan yakin dgn penampilan saya kini !!!

TESTIMONIAL 5
==============

Nama : Siti Fatimah Bt Mat Hassan
Umur: 63
Lokasi : Kuala Lumpur
Masalah :Tekanan Darah Tinggi ,mudah lemah badan dan sistem pembuangan yang tidak stabil.

Saya adalah pengguna ''Sujiko''. Selepas pengambilan sekotak Sujiko, saya merasakan lebih sihat dan bertenaga berbanding dahulu. Ia juga melawaskan sistem pembuangan air besar dan yang penting saya merasa seronok kerana tekanan darah tinggi saya semakin stabil 135/55 berbanding dahulu 191/98.Saya akan menggunakan produk sujiko ini berterusan tanpa was- was !!!

TESTIMONIAL 6
==============

Nama : Mohd Kamal dan Isteri
Umur: 50
Lokasi : Hulu Tetengganu
Masalah :Tekanan Darah Tinggi dan Tidak Bertenaga bagi Isteri

'' Bacaan blood pressure saya dah turun..kalau dulu 140/110..skrg 117/78...alhamdulillah...org rumah pula dlm proses penurunan...kalau dulu 197/127 skrg 169/103...Ia hanya dalam tempoh 2 minggu sahaja selepas mengambil 2 pajet Sujiko sehari...''

TESTIMONIAL 7
==============

Nama : Cikgu Anuar
Umur: 48
Lokasi : Kota Bharu, Kelantan
Masalah : Gout di Kaki, Bengkak

Sebelum ini, saya menderita sakit Gout. Ia bukan sahaja membataskan pergerakan saya seharian,malahan kesakitannya membuat saya menangis setiap kali is menyerang. Alhamdulillah, saya menemui Sujiko.Bengkak yang besar itu telah mengecil 50% dan tiada lagi sakit walau baru sahaja 2 minggu makan Sujiko.

TESTIMONIAL 8
==============

Nama : Miss Alma Buyacao
Umur: 35
Lokasi : Baguio City, Philippine
Masalah : Jeragat,Warna Kulit Muka Tidak Serata, Kulit tidak bermaya

Saya telah diperkenalkan oleh upline saya, Mr Constante melalui Leader kami di Malaysia, En Kasyfi. Pada mulanya saya agak ragu kerana banyak produk yg berada di pasaran tetapi , resultnya meragukan. Walaubagaimanapun, saya mula perasan kulit saya bertambah cerah, seawal hari yang ketiga .Saya merakam gambar saya, pada hari ke 5 dan ke 7, Sujiko benar-benar merejuvenasi kulit saya supaya lebih cerah dan sihat seperti kulit remaja.

*****************************

Dimaklumkan kami adalah syarikat yang berwawasan di terajui oleh anak-anak Malaysia yang mempunyai pengalaman yang mendalam dalam bidang yang kami sertai.

Kami inginkan anda yang betul-betul mencari satu peluang untuk berkembang bersama kami dalam menjadi syarikat terkemuka di Malaysia malahan di seluruh rantau Asia Tenggara.

Sila Whatsapp sekarang (011-28138475 - En Mohd Kasyfi) untuk merebut peluang menjadi dealer ekslusif di setaip daerah di Malaysia.

Di jamin pendapatan Minimum RM 198,000 Sebulan !!!

Sekian kepada Bakal Jutawan MST,
Mohd Kasyfi
(Whatsapp/Call 011-28138475)
Business Associate/Team Leader,
Mega Science Tech Sdn Bhd

Niche: Network Marketing
 
1. Eddrie Shah - Sat 9/Apr/2016, 9:05pm
Salam,tumpang iklan abg..kakak..makcik..pakcik..
Sekiranyanya ada masalah loan kereta kena rejeact..blacklist or document x tough..just whatsapp 01123016100 utk miliki kereta impian anda...  
2. Mohd Rizal Bin Mohd Mokhtar - Sun 10/Apr/2016, 6:33pm
Salam Semua..
hahahaha......aduii........Eddrie Shah.....buat lah adv sendiri............penat je kawan kita buat promotional pitch panjang panjang kat sini....tup tup....u promote product u pulak........product yg tak ada kaitan langsung pulak tu......hahahahahahahahahaha........aduii....daftar je lah sebagai member majalah.com .... free je.....

Pada Kashfi Fauzy pula........its a very good and reputable products........keep on promoting it in Malaysia....

'nuff said
salam  
3. Jeffry 5 - Tue 12/Apr/2016, 12:11am
Salam tuan.Saya dah email tuan.TQ!  
4. Amygold 2 - Tue 19/Apr/2016, 1:36am
wrm8816@gmail.com  
5. Zack Zaidi 2 - Tue 19/Apr/2016, 3:42pm
bayar x perlu buat apa2 ka????  
6. Khairul 767 - Wed 4/May/2016, 4:13am
tak perlu jual produk...
hanya sale web replika... dan tengok iklan baru sahaja... anda boleh jana 5usd sehari...
http://csl.ink/1Tr6  

Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..