Pendapatan Pasif Lumayan Sepanjang Hayat
Biz On Air @ Kedai Online Anda
Sat 22/Dec/2012 2:56pm [Last Comment]
Salam dan selamat sejahtera warga Majalah,

Saya ingin mengambil peluang disini untuk berkongsi peluang menjana pendapatan lumayan dengan STIFORP.

Apakah produk STIFORP?

1) Internet Marketing tools yang canggih.
Anda boleh gunakan sistem ini untuk memasarkan apa saja produk
yang anda miliki. Gunakan sistem ini untuk membuat website dan sebagainya.
Sistem ini bernilai lebih daripada RM5000. Dan jika anda berlanggan berasingan
untuk setiap tool didalam sistem ini pun ia jauh lebih mahal.

2) Payoneer Debit Mastercard.
Komisyen anda akan dikreditkan di kad ini dan anda boleh
membeli barangan dan buat pengeluaran tunai di mana-mana mesin ATM
di seluruh dunia.

Apa yang menarik tentang STIFORP adalah peluang menjana pendapatan.
Walaupun anda tidak menaja seorang pun, anda masih boleh menjana pendapatan
sehingga USD8000 atau RM25,000 sebulan kerana sistem spillover akan
meletakkan ahli-ahli dibawah rangkaian anda secara automatik. Namun ia mengambil masa yang agak lama,
mungkin berbulan-bulan. Yang penting anda kekalkan keahlian.

Bagaimana menjana pendapatan dengan STIFORP?

1) Untuk yang tidak menaja.

i) Sign-up bonus USD4 sekali seumur hidup.

ii) Matrix 2x14 akan memenuhi rangkaian anda walaupun anda tidak menaja seorang pun
daripada mereka. Ia berasaskan sistem spillover secara automatik oleh syarikat.
Ia mengambil masa mungkin beberapa bulan. Anda hanya perlu kekalkan
keahlian USD9.95 sebulan atau bayar untuk satu tahun keahlian dengan USD149.
Maksimum pendapatan anda lebih USD8000 setiap bulan sampai bila-bila.

2) Untuk yang menaja.

i) Sign-up bonus USD4 sekali seumur hidup.

ii) Matrix 2x14 akan dipenuhi dengan cepat oleh ahli-ahli tajaan anda.
Maksimum pendatan lebih USD8000 sebulan.

iii) Anda akan mendapat USD25 untuk setiap ahli yang anda taja sendiri.
Anda akan mendapat USD2 untuk ahli tajaan level 1 anda.
Anda akan mendapat USD1 untuk ahli tajaan level 2 anda.
Jika anda sudah mencapai 4 dan 5 Star Leader anda akan dibayar USD1
Untuk level-level dibawah anda tiada had (infiniti).
Untuk ini komisyen/bonus dibayar secara mingguan.

iv) Bonus matching.
Ini yang paling menarik!!
Andai anda menaja 2, 5, 10, 100 atau 1000 orang dibawah anda, anda akan dibayar
50% daripada pendapatan dari matrix 2x14 mereka untuk level 1, 30% untuk level 2,
20% untuk level 3 dan 3% untuk level 4. Bayangkan pendapatan anda!

Jangan lepaskan peluang menjana pendapatan lumayan dan pantas dengan menaja sekiranya
anda upgrade! Sesuatu program yang reliable dan berkesan akan mudah diterima masyarakat.


STIFORP dikendalikan oleh syarikat yang tiada hutang. Sejak pelancarannya Julai 2011
sehingga sekarang STIFORP sentiasa mendapat sambutan hangat di seluruh dunia,
malah program ini memang popular dikalangan rakan business tempatan.

Jangan lupa untuk 'lock' posisi anda supaya tidak ketinggalan.
Upgrade untuk setahun USD149 (recommended)
Atau anda boleh bermula dengan USD49 dahulu dengan bulanan USD9.95.

Layari link dibawah..
http://richesofwealth.com/link/lifeprofit
http://richesofwealth.com/link/lifeprofit

Niche: Buat Duit
 
1. Suhaimi Sulaiman 3 - Sat 22/Dec/2012, 5:15pm
slm, income harian anda :
http://alturl.com/dv988  
2. Shahira 11 - Sun 23/Dec/2012, 12:18am
Elaun rm5k sebln utk pelajar IPTA/IPTS.Hanya buka akaun caruman dan elaun diterima mulai bln kedua.Jadikan PTPTN pilihan kedua.
Details, e-mail ke :

shahira.hamdan@ymail.com  
3. Khairul 468 - Sun 23/Dec/2012, 2:43am
email sy khirulk@gmail.com  
4. Abdul Syahrum - Sun 23/Dec/2012, 8:14am
saya berminat tapi ada tak yang boleh beri penerangan dalam bahasa melayu? hehehe. emailkan ke syahrum85@gmail.com  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..