Pencarian Kerja atau Cadangan Bernas!
Boss 15 - Sat 16/Mar/2019 2:03pm [Last Comment]
Salam semua.

Lagi seminggu akan ditamatkn perkhidmatan disebabkan company mengurangkan overhead. Nie ujian besar untuk saya, lebih2 lagi menjelang ramadahan & syawal.

Peluang tuk dapat kerja yg baik pon agak tipis kerana faktor umo & pengalaman kerja yg agak lama.

Sekiranya rakan2 budiman ade info kerja atau cadangan bernas yg bole saya pikirkan, sangat2 dialu2kan... Kalau ade majikan yg bole offer kerja secepat mungkin lagi bagus... seboleh2nye biarla area berdekatan tmpt tinggal saya... bangi & kajang.... jauh2 pon tak berbaloi!

Ramai sangat yg suh join MLM, forex, direct selling, saham, dll... mohon maaf saya x berminat!

Yang ingin memberi info atau membantu saya bole majukan ke..

Muhammad

011.63586938
011.63162759

Tq semua!

Niche: Ingin Berniaga
     
  1. Mat Noor Yaakob - Sat 16/Mar/2019, 5:29pm
    ntd
    nak 100 atau 200 buta
    mudah.. call 0197441842  
  2. Nnzak - Sun 17/Mar/2019, 9:47am
    assalam..kerja sendiri la tuan...017-490 7629  
  3. Faizal Bin Zakaria 2 - Sun 17/Mar/2019, 11:21am
    nak jual topup dan bayar bil guna wasap....

    sebulan jana income sampingan rm200 - rm1000

    www.wasap.my/601158864600

    segera!  
  4. Noor Hafizah Bt Mohammad - Sun 17/Mar/2019, 12:12pm
    Jom jadi dealer sim card XOX prepaid atau postpaid
    wasap : 0134024515  
  5. Great Waffle Station Marketing - Tue 19/Mar/2019, 11:38am
    Pakej Perniagaan GREAT WAFFLE merupakan program keusahawanan yang di sediakan kepada para usahawan yang berminat menceburi bidang perniagaan makanan ringan.
    ?
    Kami membimbing anda dari pengalaman dan skil dalam perniagaan ini.
    Jom Sertai !!

    Modal permulaan yang rendah
    Dimiliki sepenuhnya oleh rakan niaga
    Jenama yang Hebat dan di Yakini
    Meningkatkan pendapatan anda
    Tanpa yuran komitmen

    Dapatkan PAKEJ-PAKEJ TERBAIK dari kami.

    A.Pakej Niaga Waffle Rio Master : RM 2380.00

    ~Mesin Waffle BERJENAMA ( JAMINAN 1 TAHUN )
    ~Tepung Waffle Crispy 1 katon 21kg ( 1.75kg x 12 Paket )
    ~Jem Coklat 5kg
    ~Jem Peanut 5kg
    ~Jem Strawberry 5kg
    ~Jem Blueberry 5kg
    ~Pewangi Waffle 1kg
    ~Bunting Jenama Waffle Rio Gred A saiz 2ft x 5ft
    ~Set Asas Peralatan Waffle
    1. 4 Unit Pisau jem
    2. Senduk Sukatan
    3 .Berus
    4. Scrapper Stainless steel
    5. Penyepit Stainless Steel
    6. Paper Bag 100pcs
    PERCUMA Panduan penggunaan mesin dan cara penyediaan waffle

    B.Pakej Niaga Waffle & Jagung : RM 3190.00

    ~Mesin Waffle BERJENAMA ( JAMINAN 1 TAHUN )
    ~Stimer Jagung BERJENAMA ( JAMINAN 1 TAHUN )
    ~Tepung Waffle Crispy 1 katon 21kg ( 1.75kg x 12 Paket )
    ~Jem Coklat 5kg
    ~Jem Peanut 5kg
    ~Jem Strawberry 5kg
    ~Jem Blueberry 5kg
    ~Pewangi Waffle 1kg
    ~Bunting Jenama Waffle Rio Gred A saiz 2ft x 5ft
    ~Set Asas Peralatan Waffle
    1. 4 Unit Pisau jem
    2. Senduk Sukatan
    3 .Berus
    4. Scrapper Stainless steel
    5. Penyepit Stainless Steel
    6. Paper Bag 100pcs
    PERCUMA Panduan penggunaan mesin ,cara penyediaan waffle & jagung

    C.Pakej Niaga Waffle Basic ( Bahan Mentah ) RM540.00

    - Tepung Waffle Crispy 1 katon 21kg ( 1.75kg x 12 Paket )
    - Jem coklat 5kg
    - Jem Peanut 5kg
    - Jem Strawberry 5kg
    - Jem Blueberry 5kg
    - Bunting Promosi GRED A Saiz 2ft x 5ft
    - Pewangi Waffle 1kg
    PERCUMA Panduan cara penyediaan waffle

    Pakej Niaga KayaBall Fluffy RM3100.00

    - Mesin Kayaball BERJENAMA ( JAMINAN 1 TAHUN )
    - Tepung Kayaball 1 katon 21kg ( 1.75kg x 12 Paket)
    - Jem Kaya 5kg
    - BuntIng Promosi Saiz 2ft x 5ft
    - Paper Bag x 200 Pcs
    PERCUMA Panduan Cara Penggunaan Mesin & Memasak Disediakan

    Penghantaran menggunakan perkhidmatan kurier.
    Sebarang pertanyaanhubungi En Ari 019-3392428 .

    Great Waffle Station Marketing....  
  6. Mzack 3 - Sun 24/Mar/2019, 7:01pm
    nnzak....sages la satu bisnes yg bagus.. :)  
Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.