Penapis Air Genie Coway, Murah dan Mudah Alih. Agen Dropship Juga Diperlukan.
Waterpurifiercoway - Wed 31/Oct/2012 11:34am [Last Comment]
Benarkah hari paip yang kita nikmati harian benar bersih???

Genie Coway menawarkan 3 lapisan tapisan di mana ia dapat menghalang bakteria, kotoran, karat besi dan kuman daripada diminum oleh pengguna di samping dapat menghilangkan bau / klorin pada air tersebut.

Kelebihan Genie Water Purifier:

- Mudah Alih, Portable
- Ringan dan mudah di kendalikan ( 0.8kg)
- mudah untuk di bawa ke mana mana seperti balik kampung / melancong
- harga yang sangat berpatutan
- maintenance yang rendah
- pemasangan yang sangat mudah dengan konsep DIY ( DO It Yourself)
- bercirikan mesra pengguna dan mesra alam
- mempunyai indicator pada jangka hayat penapis air yang mudah dilihat
- mendapat pengesahan Sijil Halak daripada JAKIM
- 1 tahun warranty
- Penapisnya boleh digunakan sehingga 3600 liter air
- Tidak memerlukan tenaga elektrik untuk menggunakanya
- lapisan tapisan UF Membran, Ceramic Ball dan Activated Carbon

Dapatkan segera, sayangilah keluarga anda dengan membekalkan mereka dengan air yang bersih dan selamat.

Harga :

RM490 - Semenajung Malaysia
Rm510 - Sabah dan Sarawak.


hubungi

Qareem

qareem19@gmail.com

013 327 3327

Niche: Ejen Penapis Air | Program Dropship
 
1. Waterpurifiercoway - Wed 31/Oct/2012, 11:36am
lihat gamabr dan maklumat lebih lanjut di sini

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.383209955089111.88980.210568362353272&type=3  
2. Mrgrab - Wed 31/Oct/2012, 11:56am
Kami Berminat menjadi Agen Dropship.. sila emailkan harga utk agent.. 12grab@gmail.com  
3. Waterpurifiercoway - Wed 31/Oct/2012, 12:43pm
ok sy sudah emelkan kepada tuan. terima kasih  
4. Lynn Zack - Wed 31/Oct/2012, 1:19pm
bole email pada saya detail n gambar x? lynn_edora@yahoo.com  
5. Waterpurifiercoway - Wed 31/Oct/2012, 2:56pm
OK lynn Zack sy sudah emelkan kpd anda.. terima kasih kerana sudi hubungi saya  
6. Bizboss - Thu 1/Nov/2012, 2:28pm
berminat boleh emel detail..
akubizboss@gmail.com  
7. Waterpurifiercoway - Thu 1/Nov/2012, 4:45pm
OK tuan.. sy akan emelkan detel. trima kasih  

Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..