Penang - Mencari Pelabur/Funder (Keuntungan 15%) dan Mencari Kereta Terpakai
Percubaankedua3 2 - Mon 24/Sep/2012 12:49pm [Last Comment]
Salam,

FUNDER :

Kami mencari funder untuk projek kereta sewa yg dijalankan di sekitar Penang terutama di kawasan universiti.

Modal minimum RM1000,kami akan beri imbuhan RM150(min)-RM250(max) setiap bulan.Kontrak 12 bulan,selepas itu modal akan dipulangkan.Boleh renew kontrak sekiranya berminat nak teruskan.

Target nak kumpul RM50k untuk buat penambahan stok kereta.Selepas kuota cukup,kami akan tutup peluang pelaburan pada orang ramai.

PAJAK/SAMBUNG BAYAR KERETA :

Kami juga menerima kereta terpakai untuk dijadikan kereta sewa.Berikut adalah list bayaran bulanan :

Kancil/viva(M) = RM450
Kancil/viva(A) = RM500
Saga(M) = RM600
Saga(A) = RM650
Myvi/Wira(M) = RM650
Myvi/Wira(A) = RM700
Gen2/Persona = RM800

Bagi sesiapa ada kereta lebih ataupun dah tak mampu nak bayar bulanan kereta dan risau bank tarik kereta anda,kami boleh tolong bayarkan.

Kontrak 12 bulan/6 bulan.Lepas tamat kontrak,kereta kami pulangkan.Kami akan berjumpa anda untuk proses ambil kereta.

Tambahan :
*Kos maintanance/servis ditanggung
*Saman/kerosakan/eksiden ditanggung
*Roadtax/insurans ditanggung(perlu extend kontrak)

SILA ABAIKAN POST INI SEKIRANYA TAK SANGGUP TANGGUNG RISIKO

Untuk sebarang pertanyaan,sila email :
encikdownloader@gmail.com

Tiada niat nak khianat,just nak bantu sesiapa yg berminat dan memerlukan.Win2 situation.Terima kasih.

Niche: Kereta Terpakai | Mencari Pelabur | Sewa Kereta Teksi Limo
     
  1. Aduka 9 - Tue 25/Sep/2012, 9:11pm
    klu kancil 660 mcmcna..aera gerik  
  2. Percubaankedua3 2 - Tue 25/Sep/2012, 9:55pm
    Aduka9 : Diterima jugak.Harga seperti diatas(Rm450 sebulan).Boleh email pada saya no telefon anda untuk urusan. =)  
  3. Azizi Shah - Wed 26/Sep/2012, 1:44am
    salam...tumpang lalu..mencari sesiapa yg ingin memajak kereta untuk dibuat sewa untuk pelajar upsi tg malim...keuntungan akan diberi mengikut perjanjian dan ad agreement disediakan...kereta diperlukan,kancil,viva,myvi,prefer auto tapi kalau manual ble dipertimbangkan...boleh hubungi 014-2468650 azizi  
  4. Muhammad Nazmi B Rosle - Wed 26/Sep/2012, 5:25pm
    Berminat utk melabur...Boleh bagi detail perniagaan tak? lokasi kedai etc.....
    bean_5725@yahoo.com  
  5. Joeyiezam Gmail Com - Wed 26/Sep/2012, 9:23pm
    sangat berminat.. email saya. joeyiezam@gmail.com  
  6. Abdul Kariem - Wed 26/Sep/2012, 10:11pm
    berminat juga. boleh bgtau area mana kereta sewa.. minima rm 1k kan.. ada hitam putih x perjanjian ?
    sitishera@gmail.com  
  7. Pojie 10 - Thu 27/Sep/2012, 1:56pm
    salam...boleh email pada saya detail di fauzi_jamil82@yahoo.com.au
    lokasi perniagaan di mana?  
  8. Percubaankedua3 2 - Thu 27/Sep/2012, 11:19pm
    Nazmi,Joeyiezam,abdul kariem,dan pojie :
    saya dah emailkan detail kepada anda.

    Perjanjian/kontrak akan disediakan.Sumbangan dana dari funder dialu2kan. =)  
  9. Faza 7 - Sat 29/Sep/2012, 1:41am
    Saya ada funder..sila hubungi saya 013-5171738.  
  10. Kumanhensem - Sun 30/Sep/2012, 9:16am
    hati2 saudara ku sekalian...selamat berlabur  
  11. Mat 125 - Sun 30/Sep/2012, 11:18am
    Saya ada wira 1.5 auto. Minat gak nak pajak. Email detail kpd saya mat_kool007@yahoo.com  
  12. Hamzan Bin Yop Aziz - Sun 30/Sep/2012, 7:06pm
    salam.. tuan...
    sy berminat untuk JV projek ini...
    hantar detail kepada :

    hhamzanaziz@yahoo.com  
  13. Percubaankedua3 2 - Mon 1/Oct/2012, 11:04am
    Hamzan dan Mat125 : saya dah emailkan detail.Minta check email.Terima kasih kerana berminat. =)  
  14. Azhar Tajudin - Wed 3/Oct/2012, 8:32am
    Salam Sya ada van toyota lite ace high roof tahun 1991..utk di jual..sesuai untk peniaga..rm 15,500...keadaan baik dah banyak repair..call 0166820575..kuala selangor..  
  15. Ezual Saffihan - Tue 23/Oct/2012, 12:19pm
    Berminat utk pelaburan, plez info detail ya ezualsaffihan@gmail.com  
  16. Ikhwan 52 - Thu 25/Oct/2012, 2:45pm
    saya brminat juga.. bleh emailkn kpd malina_1112@yahoo.com  
  17. Percubaan Kedua2 - Mon 29/Oct/2012, 8:01pm
    Ezual dan Ikhwan : Saya dah emailkan kepada anda berdua.  
  18. Azhar Ismail 2 - Tue 30/Oct/2012, 10:49pm
    saya berminat hubungi saya segera  
  19. Kamarul 121 - Tue 30/Oct/2012, 10:55pm
    saya berminat blh email details ke princecamal@gmail.com. tolong sertakan nmbor telefon. Trima kasih  
  20. Percubaankedua3 2 - Tue 30/Oct/2012, 11:43pm
    Azhar : Saya dah reply email tuan.
    Kamarul : Saya dah sent email. =)  
  21. Mohd Sany - Tue 8/Jan/2013, 10:20am
    salam tuan...boleh emailkan detail dan no telefon tuan..untuk saya hubungi...terima kasih  
Page 1   (Total 21 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Mencuba Nasi Arab Imam Muda Asyraf - Nasi Arab Mandy Medina
Nasi Arab Travel - Kalau dulu bila nak masak Nasi Arab memang pening kepala memikirkan bahan-bahannya. Tapi yang ni 15 minit sahaja siap!!